Lycka = Sorg?

Har uppleft en jätte kort stund av ren lycka.
Den lyckan händer inte ofta och jag blir bara ledsen efter tillfället.

Har kollat på nå bilder till min studentskylt. Lite efter jag vet...
Nu är iallfall farmor här. Hon ska nu vara med oss hela veckan. Det kommer nog att gå jätte bra ska ni se. Med sammarbete går allt. Det har jag bestämt.

Nej nu ska jag lägga mig och sova.
Det är ju en dag i morgon också.

PussKram

Klassdag!

Hej!

Idag har vi haft klassdag! Det var riktigt roligt. Vi spelade lite brännboll, jag var inte med eftersom att mitt knä blivit värre. Räknade poängen istället :P Var inte bäst på det men jag gjorde mitt bästa :P

Vi beställde pizza och for hem till David och åt. Det var trevligt. Vi satt ute på gräsmattan. Solen lyste ju så det var helt underbart. Efter det spelade vi lite kubb. Fan va roligt spel de är! Jag gillar de starkt!

Vi satt och pratade lite efter de. David å Oskar for å köpte glass åt oss. Det bestämdes att vi ska ha klassfest på onsdag. Har inte festat med klassen förr, men de ska nog bli jätte bra ska ni se :P




Två bilder som Sandra tog med min mobiltelefon. Det är då vi spelar kubb!

PussKram

Söndag - Ska snart upp :S

Heej.

Fick mig ut ändå! Lisa hörde av sig. Vi satt ute och pratade ett bra tag. Kändes behövande. Ville komma ut och tänka på annat och nu fick jag de! Tack Lisa!



Var sen hem ett tvärt och gjorde lite saker hemma hos mamma.

Träffade Nina en stund också innan jag begav mig hem. Jag som skulle isäng i tid idag :S Se bara hur de gick. Inge bra! Pappa hjälpte mig skriva ut två skoluppgifter också. Ska lämna in dem i morgon. Om jag kommer ihåg. Hoppas jag kommer ihåg xD Annars ligger jag risit till!

Det är klassdag i morgon. Det kommer nog att bli roligt. Vi ska spela kubb och brännboll. Ska nog inte vara med på brännbollen men. Mitt knä är inte riktigt bra än :S Det är lite jobbigt kan jag lova er.

Nej nu ska jag försöka sova. Skulle vilja lyssna på Winter song för evigt! Den är jätte bra.

PussKram


Kom hem Lina!!

Jag saknar Lina typ jätte mycke!
Hon skulle inte säga nej till att gå ut ett tag just nu. Jag behöver verkligen de men det ser mörkt ut på den fronten just nu. Lina kommer ju inte hem förns på fredag. Det känns som en evighet!!!




I´m in love

Min nya kärlek!


Pappa-vecka

Sitter nu hemma hos pappa.

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. En sak vet jag och det är att jag inte vill vara ensam. Känner behovet av att vara med någon. Har ni kännt så någon gång?

Det blir tydligen pizza till middag. Ska kanske ladda mp3:n och sen gå ut å gå? Det låter som en bra plan i mina öron. Får bara se om jag genomför den också ;)

PussKram

Is love alive?

Bum bum bum bum bum bum bum bum
Bum bum bum bum bum bum
Bum bum bum bum bum bum

This is my winter song to you
The storm is coming soon
It rolls in from the sea

My voice a beacon in the night
My words will be your light
To carry you to me

Is love alive?
Is love alive?
Is love

They say that things just cannot grow
Beneath the winter snow
Or so i have been told

They say we're buried far
Just like a distant star
I simply cannot hold

Is love alive?
Is love alive?
Is love alive?

This is my winter song
December never felt so wrong
Cause you're not where you belong
Inside my arms

Bum bum bum bum bum bum bum bum
Bum bum bum bum bum bum
Bum bum bum bum bum bum

I still believe in summer days
The seasons always change
And life will find a way

I'll be your harvester of light
And send it out tonight
So we can start again

Is love alive?
Is love alive?
Is love alive?

This is my winter song
December never felt so wrong
Cause you're not where you belong
Inside my arms

This is my winter song to you
The storm is coming soon
It rolls in from the sea

My love a beacon in the night
My words will be your light
To carry you to me

Is love alive?
Is love alive?
Is love alive?
Is love alive?

Is love alive?
Is love alive?
Is love alive?
Is love alive?


Is love alive?
Is love alive?
Is love alive?
Is love alive?




Is love alive?
Is love alive?
Is love alive?
Is love alive?



Fara snart!?

Hemma igen efter stan.
Vi blev klara ganska så fort på stan. Hittade mig en bh och ett par skor. Allt var just de som mamma ville ha. Men de får duga. Har skorna på mig just nu för att gå in dem lite.

Halv två ska vi börja fara till Ursviken och äta suring. Längtar, var ju ett bra tag sen vi åt de. Är hungrig också. Ska se om jag får köra ditt. Ska tjata så att mamma blir galen på mig ;)


Tidig lördagmorgon :S

Det blev jätte sent igår.
Vi komme hem vid elva tiden efter att ha varit ute och cyklat ett tag. Vi ville se en film och bestämde oss för pretty women. Det var bara det att jag inte hade den som jag trodde. Minns att farmor har den så vi gick till henne för att låna den. Men det blev så att vi stannade hemma hos henne och såg den där. Verkligen mysigt.  Vi fick smaka lite vin, trodde jag skulle kräkas xD

Komme hem vid ett halv två och skulle upp halv nio. Det var inte roligt att vakna. Men men. Ska snart fara till stan och köpa en b-h och kanske ett par skor. Håll tummarna nu!

Vid två tiden idag blir det att fara hem till Sören och Maria för att äta surströmming. Det kommer att bli gott kan jag lova er! Mormor, Walle, Eeva och Gösta kommer också att vara där. Längtar.

PussKram

Nu ska vi vara duktiga!

Nu blir det att fara ut och cykla ett tag :)

PussKram

Vad ska man hitta på en fredagskväll?

Nu är jag med Nina.
Vet inte vad vi ska se. Ska iallafall sno lite kladdkaka av mamma ;)

PussKram

Hur har jag kunnat varit utan dem?!




Fredag!

Nu har min bror lämnat lägenheten och min syster har komit hem. Nu är det bara mamma kvar :P
Blir grillkorv och makaroner till middag, gillar de igentligen inte :S Men jag är hungrig. Får blunda och äta.

Vad händer ikväll?


Hemma

Nu är jag hemma från skolan. Det känns bra kan jag säga.
Vem gillar inte att sluta tidigt en fredag ;)


Nu blir de duchen

Vaken!
Har haft en jobbig natt. Vaknade halv tre och kunde inte somna om. Var tvungen att gå på toa och sen öppna sovrumsfönstret. De var som en bastu i mitt rum :S Det gick lite lättare att somna sen.

Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag hinner göra mig klar. Har en bror som ska in på toa igen!?

PussKram

Kommer verkligen sakna Lina!

Tillbaka.

Glassen var god men man blir less på direkten. De är ju så stora! Borden där borta var fulla av bladlöss. Inte trevligt alls. Vi bestämde oss ganska fort att fara därifrån ;)

Satt och pratade på skolan om lite aktuella saker. Var ganska skönt att göra vad alla andra tyckte i just den nyaste händelsen. Sen var de bara skönt att prata alls. Lina far ju i morgon kring fyra tror jag. Det känns jobbigt att hon ska lämna landet utan mig!!

I morgon är det bara två lektioner. Slutar kvart över tolv. Det är lagomt på en fredag :P
Ska bara lyssna på redovisningar och intervjua Sandra eller bli intervjuad av henne. Det är lugna puckar!

PussKram

Bergsbyn :)

Blev de skollunchen idag? Nej! Sandra hade bilen med sig så vi brummade in till stan och åt på subway, verkligen godare än frukostkorv. Efter det gick vi runt på stan ett tag. Jag la undan ett par skor som mamma kanske ska köpa åt mig på lördag.

Vi åkte tillbaka till skolan så att vi skulle hinna plugga lite innan lektionen började. Vi skulle vara klara med vår webb-butik idag. Jag var halverst klar. De kändes jätte jobbigt att sitta med läraren där inne i kontoret och få en massa frågor om varför man gjort si eller så. Kan man den lagen och vad handlar den andra lagen om. Jätte jobbigt. Men jag hoppas iallafall på ett G i betyg.

Åkte med Sandra in till stan. Vi gick lite på stan innan min buss gick. Vi kollade mest bara den här gången. Trevligt var de. Bussen gick nästan ända fram till dörren idag. Jag klagar inte ;) Lat som man är.

Jag har nyss målat mammas naglar. Det gick ganska så bra. Allt gick då å lösa som blev fel ;) Hon får göra mina naglar i morgon hade jag tänkt. Eller så gör jag de själv.

Ska snart börja gå hem till Lina. Hon, jag och Nina ska fara till bergsbyn å köpa glass. Lina far ju på klassresa i morgon och är borta i en vecka! Gissa om jag kommer att sakna henne! Vi ska umgås ikväll och som säga hej då. Det kommer nog bli bra. En vecka går ju ganska så fort.... Eller?!


Sover snart gott :)

Nej nu är de dags för mig att lägga mig för kvällen.
Det kommer bli en jobbig dag i morgon :S Vår rektor ville prata med oss och höra hur de här tre åren har varit. Då väljer han mentortiden som vi inte har längre. Så jag börjar 0920 och det går inga bussar som passar till de. Så jag är på skolan halv nio, verkligen roligt. Sen har jag hål till fem över tolv. Inte underbart alls.

NattiNatti
SovGott
PussKram



Onsdag.

Jag känner mig fortfarande ganska så lugn. Har inte så många saker kvar på skolan nu. Det är bara två redovisningar kvar. Det är inga stora saker så det kommer nog att gå bra.

Har varit och träffat Lisa och Nina ett tag. Vi satt mest bara å pratade. Ganska härligt kan jag säga er. Har även hunnit med att göra klart min webb-butik. Det blev inte det bästa men det får duga för nu.

Sitter nu med mamma och ser Grey´s.


Efter stormen kommer lugnet

Jag som hade sån panik tidigare idag om alla skoluppgifter.
Har nu bara en kvar :P Har gjort bort två stycken idag. Men det är den svåraste kvar :S Det gillas inte kan jag lova er. Men jag har i morgon och på torsdag på mig sen ska den in på torsdag. Det borde jag klara av :) Hoppas jag xD

Ska snart ut och träffa tjejerna sen blir det att fara hem till Nina och se på massa tv! Det gillas kan jag säga. Vad som gillas ännu mer är att jag har sovmorgon i morgon :D Överlycklig! Var länge sen. Nog för att de bara är någon timme men ändå :D

PussKram

Det finns inget lugn i stormen

Hejsan!

Sitter nu på evighetslektionen. Känner inte direkt peppen men jag måste jobba så att jag blir klar med så mycket som möjligt idag. Fick veta att en av uppgifterna inte alls ska in på fredag utan på torsdag :S Det var inte roligt. Har också kvar en uppgift som ska in i morgon. Blir lite panikjobb ikväll med andra ord. Men det ska jag nog lösa.

PussKram

Huvudet lossnar snart

Dålig dag! Så dålig dag!

Har haft ont i huvudet hela dagen. Trodde jag skulle dö när jag skulle sitta på bussen hem. Men duktig som jag är klarade jag av de. Har legat och vilat hela dagen sen jag komme hem. Kommer inte att ha problem att somna inatt.

I morgon hoppas vi på bättre dagar så att jag kan jobba mycke men skolarbeten. Håller tummarna.

PussKram

Nu har vi varit duktiga!

Nu har jag och Nina varit duktiga.
Vi tog varsin cykel och cyklade till Ursviken. Ingela håller ju på med att sticka min bolero till avslutningen och nu ville hon att jag skulle pröva olika delar. Allt ser jätte bra ut! Är verkligen nöjd med det hon har hunnit göra.

Nu blir det att sova. Ska ju upp tidigt i morgon till skolan.


Så här såg de ut i källaren hos mormor. Jag skapade min egna våg över tröskeln :P

NattiNatti
SovGott
PussKram

Hungrig!

Sitter och väntar på att de ska bli mat. Ska sedan gå upp en sväng till farmor och sen vara med Ninis! Vad ska ni göra?


Vad ska ni göra idag?

Jag har varit med mamma och handlat på ica maxi!
Fick köra dit och hem och jag tycker att de gick bra. Minst bra var när jag skulle parkera på mammas parkering. De blev bara snett hela tiden sen var de folk som tittade på mig också! Då blir jag bara nervös å så går de sämre :P

Vi var på mammas jobb och hämtade hennes skor. Gunni som bor där har en katt. Jätte fin katt. Påminner lite om Felix. Ingen av dem tycker om att man lyfter dem ;) Men den här katten älskade att slicka xD Min arm är typ irriterad och röd efter hans tunga. Han har ganska vass tunga också.

Jag och Nina ska cykla till Ursviken idag. Hur fan kommer de att gå?! Jag har inte cyklat på evigheter och har inte den bästa kondisen. Men jag ska iallfall ge det ett försök :P


Eller nått sånt

God morgon god morgon!
Hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i kööööööööööööööööööööör!


Lägger kanske upp bilderna från idag i morgon

Gokväll!

Vad gör jag vaken nu?! Ska ju upp tidigt och gå med mamma på stan och sedan fara till mormor! Lägg dig Elin! Du ska köra i morgon!!!

Har ätit glass med mina underbara tjejer ikväll. Vi har pratat om de som komma skall. Lämngtar så himla mycke kan jag lova er! Massa saker som måste fixas!

PussKram

Goder morgon!

Har ni sovit gott? De har iallafall jag gjort.

Fick ju som sagt sovmorgon idag vilket jag alltid gillar :P Ska snart klä mig och börja göra mig klar för att gå till bussen. Ska lyssna på min älskade mp4! La in lite mer musik på den igår så jag har mer att välja på.

Idag direkt efter skolan blir det att fara till Ninas bror. Vi ska fota hans djur. Trodde jag skulle hinna gå på stan med mamma ett tag och visa henne skorna jag ville ha men det hinner jag inte då. Lite synd, hoppas de inte tar slut!

Ha en bra dag!

Planera, sol

Jag är så dålig på att skriva här nu!
På dagarna är man på skolan och när man väl kommer hem vill man inte sitta inne framför datorn. Det är så bra väder att man vill ta vara på tiden. Kanske bli lite kräftröd också :P

I morgon ska jag ta med mig myyyyyyyyyyycke pakning till skolan känns de som. Ska fara och fota djur å liknande saker hemma hos Ninas bror Niklas. Nina och hennes mamma hämtar mig diiiiirrrrrr efter skolan! Kommer att vara stressigt :P Måste ha med mig ett ombyte iallafall å andra skor, fotosakerna, sakerna till skolan! Streeeeeeeeeeeeeeeeeeees.

Men ett bra pluss med den här kvällen har varit att jag har hittat min kära mp4!!! Gissa om jag känner mig överlycklig, kommer att ha nått annat än bussens egna ljud att lyssna på i morgon! Jag gillar de jätte mycke! :D

PussKram

Natti natti syns i morgon!

Gissa om jag har en gullig mamma!
Ringde ju till henne tidigare idag, frågade om hon ska se serien vi följer vilket hon skulle. Jag skulle då se den med henne. Hon frågar om jag kommer ensam vilket jag sa att jag skulle. Innan serien börjar kommer hon med den godaste glassen från ica! "Firar att du fått jobb!". Hur gulligt är inte de?!

Nej nu ska jag iallafall börja göra mig klar för sängen. Är trött och behöver sova!!!
PS. Min nya mp4 är borta?!?!?!?! Vart fan har den tagit vägen? Hade den senast förra måndagen, om någon ser den säg till! Den är Lila och helt underbar!

PussKram

Äckliga små oinbjudna varelser!






Hantverk jag gjort helt själv

Jag vet inte om jag berättade det men vi har ju jobbat lite med glas nu på keramiken. Eller vi har gjort de i 2 dagar, inte så myvke men :P Tänkte att jag skulle visa upp vad de är jag har gjort. Jag är absolut inte duktig på de. Första gången jag prövar, ha de i tankarna när ni tittar på de här!









Lyckligaste människan i världen!

Heej!

Måste ju säga att jag är så jävla glad just nu. Tror inte jag har varit så här glad på väldigt länge! Vi har ju varit på en utbildningsdag med facket idag. På lunchen ringer Monika från Rönnskär och frågar om jag fortfarande är intresserad av jobbet. Och vad tror ni jag svarar? Så jag börjar jobba sista veckan i skolan :P


Här kommer sommaren att spenderas i ett kontor! Så jävla härligt kan jag lova er!!!


Kommer bilder på hemmagjorda smycken i morgon

Dagen blev bättre.
Huvudvärken försvann, mamma hämtade mig efter skolan och jag har fått vara med Nina större delen av kvällen. Farmor å farfar har varit här idag. Fick mig lite mjukkaka av farfar. Den är i frysen nu å väntar på att bli uppäten :P

I morgon blir de ingen sovmorgon. Vi skulle på någon föreläsning som börjar klockan nio. Jag gillar inte läget kan jag säga er. Den slutar fyra vilket betyder att jag inte är hemma förns vid sex tiden!!! Fan också!

PussKram

Tisdag

Den här dagen började ju inte bättre än gårdagen.
Glömde min vattenflaska hemma så jag har jätte ont i huvudet. Kommer nog att ha de hela dagen skulle jag tro. Inte trevligt alls kan jag säga er.

Eftersom att det är översvämmning här i Skellefteå så har reningsverket slagits ut. Det betyder att vi inte kan fara och simma idag. Hade verkligen längtat efter de. Men det får nog bli en promenad istället. Sen är de ju desperate ikväll. Å en massa andra serier man måste se :P Mycke som händer idag.

PussKram

För trött för att de ska vara sant

Idag har det inte varit någon bra dag.
Har haft ont i huvudet större delen av dagen. Inte trevligt kan jag säga er.

Har varit med Nina hela kvällen. Trevligt.
Men jag ska lägga mig nu eftersom att jag ska upp före fan som vanligt.

Natti Natti
SovGott
PussKram


Måndag morgon!

God morgon!

Vem är jätte trött om inte Elin Nilsson. Gick å la mig för sent. Blir tidigare ikväll hoppas jag!
Har iallafall vaknat, klätt mig, ätit frukost och jagat bort en massa myror!!!! Ska gå och borsta tänderna nu och sen går till bussen. Det blir en lååååååång dag idag. Slutar 1540. Jippie!!



PussKram


Vem kommer se bra ut i solen i sommar?






Fan va arg jag är!!

La ju upp en konversation för ett tag sen där de var en kille som jag inte tyckte om som skriver till mig. Ja han slutade inte skriva. Å jag kunde inte sluta svara heller. Han måste ju fatta vinken?!

------------------------------------------
hejdå                                            l Jag
------------------------------------------
smaka på min penis först                l Äckel
------------------------------------------
nej?!?!!?
------------------------------------------
kan spanka dej
------------------------------------------
jag vill inte ha nått med dig att göra?
------------------------------------------
klart du vill ha korven min
------------------------------------------
jag vill köra korven din i dokumentförstöraren!
------------------------------------------
nae, du vill ha den i munnen ;)
------------------------------------------
hellre dör jag!
Jag vill köra den i dokumentförstöraren och mata hundarna med den!!!!
------------------------------------------
nae, du gillar den, varför är du så negg då? ;) knulla e ju gött
------------------------------------------
klart de är ”gött” men inte med dig!
------------------------------------------
ok, bye lesbo
------------------------------------------
hellre är jag lesbisk än har sex med dig
------------------------------------------
ja, så snygg är du inte så du borde ta det du får
------------------------------------------
om du är allt jag får är jag hellre utan!
------------------------------------------



 Han är inte heller så himla snygg :S


Kort uppdatering

Just hemkommen från en trevlig pratstund med mina tjejor.
Vi pratade lite om kommande resor och Umeå resan i morgon.

Bilen går 0800 i morgon. Kommer vara så trött! Tur att inte jag ska köra kan jag ju säga er :P Musiken är fixad så de är lugnt. Ska se om jag kan hitta mig ett par skor i morgon.

Åskan går så jag ska stänga av min dator och umgås med mamma och Linnea!

PussKram

Söta små apor!




Blir man kär eller blir man kär!




En helt underbar kväll!

Go kväll!

Inte mycke skrivet här idag inte. Inget att göra åt direkt.
Dagen började med att jag, nicke och mamma for å handlade på ica maxi. Köpte mig två par nya sockar ;) Tio kr styck. Bra jobbat.

Efter middagen har jag varit med Lina. Vi tog en tur till stan och for på en hemma fest som ägde! Fan va vi släppte loss. Men efter någon timme blev vi för coola för stället och drog. De var fan värdare att sitta hemma och se en film. Fight club blev de. Fan va sugna vi blev på att slåss. Var nära vi hamnade i slagsmål påvägen hem från filmen. Men duktiga flickor som vi är lät vi bli.

PussKram

Hur ser jag ut?

En kompis hade en tävling på sin blogg som jag vann!
Det man vann var att han skulle redigera om en bild så att man såg ut som en avatar. Här är resultatet.



Brb!

Ska fara till Lina

Har ju glömmt

Jag har ju inte visat tröjjan som jag fick från min APU-platts.



Visst var den fin? Det är inte den bästa bilden men jag har bara webbcamen.

Tråk, tråk

Jahapp!

Vad ska man göra ikväll da? Nej ingenting. Tar mig inte från hamn och alla andra i hamn har saker att göra. Känns jävligt tråkigt att bara sitta inne å inte göra nått. Kände som för att göra nått.

Var på flygplattsen idag och släckte lite eld. Alla var så duktiga och klarade sig finfint! Men jag skulle inte vilja bli brandman. Det är inget för mig.


Äcklig kille!

mnns du mej?s

------------------------------------------

jo

------------------------------------------

sur på mej? :D

------------------------------------------

nej men jag vill inte ha nått med dig att göra?

------------------------------------------

nahe, hej då


En äcklig kille som ser ut som ett lik! Han är otrevlig och jobbig.

 



 

 

 


Simma mig pigg?

Heej!

Hur är det med er idag? Med mig är de bara bra. Lite trött men det får jag skylla mig själv för :P Var uppe länge igår.

Idag på skolan har jag gjort klart mitt mosaikdjur. Kände mig duktig. Men jag gjorde inget mer på den lektionen xD Visste som inte vad jag ville göra. Ugnen som hon hedde på igår var fortfarande för varm, ca 319 grader sist jag kollade. Har en ros där i och två till saker. Får se om det blir att glacera dem nästa vecka.

I morgon ska vi till brandstationen! Ska få lära oss lite mer om brandsäkerhet och så. Kommer säkert bli roligt, de är ju viktigt att man lär sig sånna saker. Eller hur?

Ska snart fara å bada. Eller simma heter de! Sen blir de desperate och en massa andra program! Känn peppen! Men ska försöka att komma tidigt i säng, inte för att jag tror på de men :P

PussKram

Måndag - kväll

Hallå Hallå!

Måndag, första skoldagen på veckan. Som tur är består den här veckan bara av tre skoldagar. I morgon har jag lektioner till klockan tio över tre. På onsdag ska vi till flygplattsen för att ha brandsäkerhet och slutar då vid tolv :P

Sovde över hos Nina igår, vi såg på desperate. Därför det inte blev så mycket skrivet här igår. Vi tog de som lugnt igår annars. Jag målade mina "nya" naglar, ska se om jag hittar en kamera så jag kan visa er.

Nu idag ska jag och Nina å ha vattengympa. Hoppas de blir av!

Pusskram

Mina naglar



Vetepuff?

Gokväll!

Nu är jag hemma för kvällen. Sitter inne i lillkåken.
Pratar med Nina på skype men det dampar. Vi hinner prata i typ 3 min sen dör programet!!!! Vad är de för roligt med de?! Men de är ju bara att gilla läget å bita i de sura äpplet å ringa upp henne hela hela tiden.

Har ju varit och fixa mina naglar. Nina Andersson var jätte snäll som hjälpte mig att fixa dem! Har inte hunnit måla dem än men det ska jag göra i morgon, får se hur de ser ut då. Hoppas de blir bra.

VETEMUFF!!!


Hemma från prat

Nu är jag hemma. Eller har varit det ett litet tag.

Sitter i soffan och ser Beck i stormens öga. Har bara sett ca 20 min men jag tycker inte att den verkar vara så bra. De andra som har gjorts är mycke bättre.

Idag blir det grillat till middag. Jätte gott ska ni veta. Det var ju ett bra tag sen man åt de eftersom att det inte har varit sommar. Men jag hoppas det blir mycke grillning i sommar.

Efter maten ska jag fara till Ursviken. Jag ska få hjälp med att fixa mina naglar. Nina ska hjälpa mig. Jag hoppas det blir bra, har som aldrig prövat på sånt förr.

PussKram

Ut för prat

Hellu!
Det blev en lugn kväll igår, jag klagar inte alls över de. Fick vara med folk jag tycker om, bara de gör en bra kväll! På "förfesten" var det jag, Lina, Lisa och Hanna. Det var roligt att Hanna ville följa med :)

Orkar inte skriva så mycke mer nu. Ska snart ut och träffa Lisa och Lina ett tag :) Det blir bra!

PussKram

Fest ikväll igen!

FEEEST ikväll!!
Haha jag ska ta det lugnt under hela kvällen. Det blev ju tillrekligt mycke förra helgen ;)
Ska snart börja göra mig redo, typ duscha, sminka mig och välja kläder!! Fast jag måste till tempo å köpa en dricka också :P Ska gå med Lina till Lisa och vara där i början av kvällen. Senare bär de av till Olles. Var ju ett tag sen man var där.

Vi kanske hinner höras senare!
PussKram

Torsdag/fredag

Gissa om jag och Nina hade otur i går?
Vi stressade för att hinna ner till vattengympan å när vi kommer till badhuset säger de att det har slutat att ha vattengympa på torsdasgar!!! Fan också sa vi. Men vi tog vara på tiden och simmade lite. Jag simmade 28  längder å Nina simmade 30. Jag simmar så sekigt så det är klart att Nina simmar om mig :P

Senare på kvällen for vi hem till henne i stan och såg på desperate. Innan klockan ens var tolv sov jag. Haha låg å snarkade i soffan xD Nina stände av och lät mig sova, men efter ett tag vaknade jag till och gick å la mig i sängen. Kunde inte sova så länge, vaknade halv tio å kunde verkligen inte somna om. Steg upp å gick å såg på tv tills Nina vaknade.

Vi ska göra oss klara för att fara in till stan ett tag nu!

PussKram

YES!

Änteligen klar!

Blev just klar med APU-rapporten. Känns så skönt men nu är jag så trött och lättretlig så det går inte dit en till. Måst nu jobba med min näthandel så att butiken blir klar men jag vet inte riktigt vad jag ska göra! Vill bara sova nu ju!

PussKram

Tidig dag på sovmorgonen

Gu va trött jag är!

Har suttit på skolan sedan halv tio. Vilket betyder att jag har varit vaken sedan sju :P Trevligt!!
Suttit och jobbat med APU rapporten hela morgonen. Är snart klar med den vilket känns så skönt. Eftersom att vi inte har någon lektion i morgon så känns det lite onödigt att fara hit i morgon för att lämna in den.

Nu ska jag jobba klar!

PussKram

Trött, skoltrött, NattiNatti

Sådär ja!

Då var man hemma hos pappa igen för kvällen.
Har varit ute och träffat Lisa å Lina. Vi fick sällskap av Lisas brors kompisar å några småttingar. Mycket sexprat blev de också. Haha de är ju knappt byxmyndiga xD Men de är ju trevligt ändå.

For sedan hem till mamma å kröp ner i soffan med täcket. Jätte skönt. Men jag blev aldrig varm så jag kommer nog att frysa hela natten skulle jag tro. Måste upp tidigt på min sovmorgon i morgon ändå!! Fan också, har inte fått sova ut alls på någon torsdag än! Måste skriva APU-rapporten som ska lämnas in på fredag. Är helt ledig då så den måste bli klar i morgon! Ska även börja jobba med svenskan så att den blir närmare klar än oklar xD

NattiNatti
SovGott
PussKram

Håll tummarna!

Är så jävla glad å hoppfull just nu att jag struntar i att jag håller på att kissa ner mig!!!

PussKram

Fan också!

Vem tror ni har stigit upp typ en timme frtidigt?
Jo jag.
Vem kommer inte kunna somna om?
Jo jag!
Fan också! Blir så irriterad. Men jag får försöka lägga mig och sova igen. Se vad som händer.

Idag är de ju som sagt bara en lektion på skolan. Minns inte ens vilken xD Bra där Elin. Efter de ska jag och Sandra äta lunch för att sedan ta alla läxböcker och gå hem till henne å plugga. Tror de kommer att gå jätte bra! Typ första gången jag är peppad på att plugga. Sjukt.

PussKram

Nu blir det simning!

Nu har jag ätit.
Eller ja de var ett tag sen jag åt. Vi fick fiskpinnar, potatis och ägg. Jätte gött :D
Har bara suttit inne i huset vid datorn ända sen jag komme hem. Det var så mycket myror i lillkåken att jag inte ville vara där inne alls. Men pappa har hett ut nå medel så jag hoppas att de dör snart.

Nej nu ska jag gå till mamma å hämta mina badkläder. Ska ju fara å simma. Lina ska också me. Det blir trevligt. Det känns jätte bra att vi umgås lite mer iallafall än förr. Det gillas!

PussKram

Nu far jag hem!

Nej nu är jag less att sitta här vid skolans dåliga datorer. Man får så ont i huvudet av dem så de är inte sant! Vill bara hem. Slutar tio över så det är ju inte så länge kvar. Ska gå in till stan så att man får sig lite frisk luft å kanske tappar huvudvärken av de. Håller tummarna.

Ikväll blir det att fara och simma. Nina ska me annars blir jag galen på henne! Bara så att hon vet! Efter det blir det att se desperate och ett till program. Undrar om Nina ska sova i hamn eller inte, annars får jag se det själv.

I morgon blir det en underbar dag kan jag lova er! Sovmorgon och en lektion. Efter det ska jag och Sandra äta lunch på skolan och sedan gå hem till henne. Vi ska sitta hemma hos henne och sitta och jobba med olika skoluppgifter så att vi får vara lediga på fredag! :D

PussKram

Fyllesms

Joi indra im du inlilian ta min fralallllåaambbronb his nicje?

Det här var mitt sms till Sandra, jag skulle fråga om hon kunde ta med sig min filt hem från Kåge. Det roliga var att hon fattade vad jag menade xD



Hittade lite mer bilder






Snart läggdags!

Hemma igen!

Var förbi ica för att ta ut pengar. Köpte tuggummi då :D Gott.
Det har varit en lugn kväll, vilket bara har varit skönt. Känner mig ganska så trött i huvudet idag. Men men. Ska gå in i huset och göra allt man behöver göra på toan innan man går å lägger sig = Kissa å borsta tänderna. Ska nog läsa lite ur min bok sen och efter det försöka somna.

PussKram

Första dagen i veckan.

Heej!

Min dator blev myratakerad!!! Hade varit inne i stor huset och komme in hit igen å såg en myra gå på min skärm. Blåste bort den, skulle ha mosat den men men. Fick lite panik, tycker dom är så äckliga!!!!

Idag på skolan hade vi jepordy (?) på svenskan med epoker. Varken jag eller Sandra hade pluggat så värst mycke men vi bildade ett lag tillsammans. Vi svarade på frågorna så gott vi kunde. Och det slutade med att vi vann :D Det hade vi aldrif trott. Jag blev så glad :D Vi gjorde och speaking och de kändes sådär.

Nu ska jag fara till Emanuel och umgås lite. Kommer hem någon gång ikväll. Då blir de direkt i sängen. Är typ redan trött xD Ska springa in på ica när jag kommer till stan och ta ut nå pengar så att jag kan ta mig hem sen. Kanske träffar på Sandra då, hon skulle jobba där ikväll :)


PussKram

Äckliga saker!

Trevligt!!
Vi har redan börjat få myror i lillkåken! Hatar dessa små kryp. De är så äckliga! Det börjar klia på hela kroppen efter att jag hade dödat den. Fy fan!!


(Bild tagen från google.)


Fryser!

Sitter och fryser i soffan inne i stor huset.
Ska snart ta mina saker och gå in till lillkåken. Håller på att frysa till döds så när jag renbäddade sängen hede jag på elelementet så att de kanske har hunnit bli lite varmt när jag ska in dit och sova. Jag håller tummarna kan jag ju säga.

Var och träffade Lina.
Vi prastade om vad som hade hänt på valborgs, vi var ju inte med varandra den kvällen. Gillar att prata med Lina. Hon har fått mig att gå med på att fara till krogen i helgen :P Men jag ska vara nykter har jag bestämt mig :P

PussKram

Lina gillar mig!

Ska träffa Lina efter maten.
Vi har ju inte träffats under hela helgen så det ska blir trevligt att få prata lite om valborgs. Har ju inte hunnit berätta allt för henne än. Inte för att det är så mycke att säga igentligen men ändå :P

Fick just reda på att Ninas glasögon är jätte snea efter det att hon ramlade. Hahahahahahahahahahahaha xD Jag höll på att dö av skratt. Det var ju inte heller ett litet blåmärke hon har fått på näsan heller xD

Sitter nu å ser på tv och väntar på middagen. Vi ska få pizza. Det var ett tag sen vi åt det. Ska som sagt vara med Lina efter maten. Längtar!!! :D

PussKram

Nina gillar inte mig :( !!

Hellu!

Vaknade sent idag, eller vid tolv tiden, kommer därför att ha det svårt med att somna ikväll. Inte roligt. Men jag får skylla mig själv. Har inte riktigt varit så full som jag var i fredags och jag har inte riktigt blivit av med tröttheten i kroppen.

Sitter nu hemma hos pappa. Har inte direkt någonting att göra. Ingen verkar heller vilja göra nått med mig. Nina tex hon väljer en kille framför mig!!! Vad är det för en kompis?!


Vill ha!



Valborgs

Varför drack jag så mycket som jag gjode igår?
Mådde inte så bra när jag vaknade i morse.

Saker som hände under kvällen:

*Jag och Nina ramlade när vi kissat ute i skogen, båda missade som tur var den nybildade pölen vi nyss hade gjort.

*Jag hoppade från altanen och det kändes så underbart att vara i luften. Jag ville bara hoppa om och om igen!

*Nina ramlade av bänken vid eldstaden

*Nina ramlade av bänken på altan

*Hångel

*Gråtande inne på toan

Ja de är lite kort och sammanfattande vad kvällen bjöd på. Sakerna står inte i ordningen som de hände.



RSS 2.0