Drar ut nu

Nu är jag snart klar för kvällen.
hinner inte skriva mer men ha de så bra ikväll allihopa!!

PussKram

Drickat för ikväll...




Nu är det gjort!

Mamma färgade mitt hår ikväll!
Är änteligen svarthårig igen. Har saknat det lite faktist. Hårfärgen jag hade innan går som inte att beskriva. Fult var de iallafall. Lite blonda slingor här å där, lite ljusare brun å sen en utväxt som var mörk brun. Hur allt det blonda har kommit dit vet jag inte, har ju inte blonderat håret på hur länge som hellst. Ett mysterium helt enkelt.

Ligger i sängen och ska plugga lite svenska hade jag tänkt. Medans jag pluggar lyssnar jag bland annat på det HÄR!

I morgon är det valborgs. Vad ska alla hitta på?
Själv ska jag till kåge och festa arslet av mig hade jag tänkt. Har att dricka för två. Men jag kommer INTE att dricka upp allt. Vill ju fortfarande minnas kvällen ju :P

PussKram

Torsdagmorgon

Go dag!
Har alla sovit gott? Det har iallafall jag gjort!

Jag har redan hunnit vara på farmors jobb å kollat runt i norran. Behövde göra det för en skoluppgift, kolla i norran alltså. Farmor har den på jobbet så varför inte fara dit och hälsa på? :D

Nej nu ska jag göra mig klar för att fara till skolan. Ingen aning om hur länge jag går dag men det blir säkert bra ska ni se :P

PussKram

Någon som vet av en skrinda+traktor till studenten?

Enteligen hemma för kvällen.

Jag har haft det trevligt som vanligt hela dagen med allt folk. Det är typ det bästa med att börja om med skolan igen. Man träffar allt folk! Jag gillar det stenhårt!

Jag har köpt en bok idag okså! Kommer att gilla den stenhårt me!

Nu ska jag sova, upp åtta i morgon fast jag har sovmorgon. Men men, jag ska träffa farmor på morgonen så det är värt att sita upp någon timme tidigare för de :)

PussKram

Onsdag

Sitter med Nina hemma hos mig i vardagsrummet.

Vi ska snart börja med maten så att vi kan äta. Efter maten ska vi följa med farmor och handla lite. Kommer nog bli roligt. Ska in på ÖoB också :P

Fick reda på skolan idag att i morgon kommer våra studentmössor!! Kommer vara överlycklig när jag får pröva den!!! Har längtat hur länge som helst på att den ska komma.

Efter att jag och Nina har varit ute med farmor så ska vi träffa Lina ett tag. Kommer bli trevligt, var så länge sen jag träffade henne. Vi ska nog bara sita och prata. Gillar de.

PussKram

Tisdag

Igår kväll tog jag bussen till stan och blev hämtad av Nina och hennes pappa.
Bestämde mig för att spendera natten där. Var så länge sedan jag sovde över där eller det var länge sen jag  var med Nina överhuvudtaget!

Under kvällen såg vi filmen Prinsessa och lite desperate avsnitt. Det var trevligt som vanligt. Vi ska fortsätta se desperate ikväll också :P

Vi ska igentligen fara och simma idag. Men Nina pratade om att badet hade stängt idag. Men jag ska ringa dit om jag kommer ihåg när jag kommer hem. Annars skadar det inte att ta sig en liten promenad ner till badet och se om det har öppet. Är det stängt blir det bara att se desperate hela kvällen!

Men nu ska jag spara arbetet jag håller på med och sedan börja gå in till stan :P

PussKram

He blev int av

Jag är hemma ikväll ändå.

Pappa var jäte duktig som fixade moppen men innan han var klar och jag hade hunnit packa å tanka så var klockan tio. Skulle itne vara hos Ninis förns halv elva, då är de ju nästan dags för att sova ju! Bestämde mig därför för att stanna hemma. Får ta moppen till skolan i morgon istället. Hoppas allt går som de ska.

Jag tänkte ha den nya tröjjan jag fick från Åhlens i morgon. Får se hur de får. Måste nog ha vinterjackan i morgon när jag kör till skolan, de är inte direkt så varmt ute att man klarar sig utan de.

Aja! Sov gott på er!


Whoooozzzzaaa

Nepp jag har inte farit än.

Har inte direkt nått vettigt att göra. Sitter bara å väntar.
Planerar lite i huvudet vad jag ska ha på mig för kläder i morgon, vad mer som ska packas ner och vad jag ska ha för låtar på mp3:n.

Vad gör ni?


Söndag :P

God dag!

Idag har jag inte alls mått dåligt. Inte bakis alls. Blev nog alldeles lagomt igår. Skönt! Tror inte att det kommer att vara så lagomt på valborgs om jag ska vara ärlig :P

Har varit ute och övningskört 2 ggr idag. En gång med mamma och en gång med pappa. Jag och mamma for till solbacken och handlade lite. Det gick bra, iallafall var det så det kändes. Jag och pappa körde bara runt i hamn.

Jag ska nog fara till Nina ikväll. Väntar på att pappa ska komma hem och kan fixa min moppe så att jag kan fara. Vore skönt att få fara ut på första turen med moppen redan nu! Men om pappa aldrig blir klar med den så ska mamma köra mig till Nina.

PussKram

Vad har ni gjort ikväll?

Det blev ingen hemmakväll ikväll inte!
Hamnade på en fest och gick mig en gratisfylla. Me like!


Bra och dåliga stunder

Ska snart till pappa och äta suring.
Har inte skrivit mycke här alls. Har kommit hem sent på kvällarna och det har hänt saker. Ni vet att man kan ha sina dåliga dagar ibland.

Vem vill göra nått med mig ikväll? Jo ingen, alla har planer redan.


Mår man som man förtjänar?

Just nu känner jag mig bara så besviken. Jag visste att du hade hemligheter men inte sånna är. Nu vet jag garanterat att du aldrig har älskat mig..

Sista apu-dagen

Heej.

Känner mig inte så trött idag faktist. Men jag var slut i går kväll.
Berättar nog mer om gårdagen senare ikväll om jag kommer ihåg ;)

Idag är det ju sista apu-dagen. Jag och Nina bakade kola kakor och chokladsnibbar som jag ska ta med mig och bjuda bort på Åhlens. Vi var ju tvugna att provsmaka i går så att vi visste om det gick att äta ;)

Har inte gjort nått kort än. Blir väl sista sekunden som vanligt. Ska gå till bussen tio över och jag har inte klätt mig än ;) Gissa om jag är bra på att hålla koll på tiden....

Ha en bra dag!

PussKram

Orka

Nej har inte direkt haft tid att skriva idag.
Nu är de dags för sängen. Har den jobbiga dagen i morgon! Ska jobba till sju, jag kommer att vara så döööööööööööööd kan jag lova er!

Natti Natti
Sov Gott
PussKram


God morgon

God morgon!
Eller den är inte så god. Kunde inte somna så jag har inte sovit så bra inatt. Som tur är har jag ju en hel bussresa på mig att sova :P Det gillas kan jag säga er.

Har skavsår på hälsenan tack vare mina ballerina-skor. Blir nog att ta på sig gympaskorna idag :S Jag vill ju ha sommar så att man kan gå barfota ute, slippa ta på sig jackan. Men det är inte långt borta nu ;)


Känns som att jag inte gör annat än att sova

Kallt!

Sitter hemma hos mamma nu. Nina for just hem hem till sig.
Vi har sett desperate och cougar town.

Idag var jag först på skolan. Jag fick då inse hur svaga händer jag har! Vi skulle arbeta upp leran. Man ska då sitta och fingra på den tills den blir mjuk och len. Vilket var jobbigt för fingrarna! Men jag klarade det! Känner mig duktig ;)

Jobbet var inte så jobbigt idag. Förutom att jag fick näsblod. Tröjan var bara att byta och blöta. Hatar min näsa. Blev alldeles yr och illamående. Men efter en timme gick det över. Slutade ju klockan fyra idag. Skönt. Men i morgon blir det att börja tio och sluta fem. Det kommer nog gå bra bara jag får mig ordentligt med sömn ikväll.

Jag var och invigde den nya baddräckten idag. Den var jätte bra!! Ångrade inte att den införskaffades.

Nej nu ska jag stänga av datorn och släcka ner i lägenheten och gå å lägga mig. Mamma jobbar natt ikväll.
Natti Natti
Sov gott
PussKram

Hemma från farmor :)

Hej!

Tillbaka från farmor nu.
Vi pluggade lite på körkortet igen. Vi gjorde bara en b-fas, klarade den. Det kändes bra. Gillar att vara med farmor. Hon smörjde även in mina axlar med liniment. Det känns bra.

Idag har jag varit på skolan och haft keramik. Har tejpat alla mina stjärnor som jag har på min mugg. Vill inte att de ska ha samma färg som restrerande delar av muggen. Det tog lååååååååång tid. Nästan två timmar xD Det var så pilrigt och smått och nä bara jobbigt. Hoppas resultatet blir bra iallafall.

Veckans jobbschema ser ut så här:

Måndag: 0830-1100 Skola
1200-1600 Apu

Tisdag: 0830-1100 Skola
1200-1600 Apu

Onsdag: 1000-1700 Apu

Torsdag: 0950-1900 Apu

Fredag: 1000-1700 Apu

Vi får se hur torsdagen kommer att gå. Om jag känner mig själv kommer jag vara helt slut sen när jag kommer hem. Jag får också skippa vattengympan på torsdag för de. Fredag är även den sista dagen där. Det kommer nog att bli bra.

Nu tror jag att jag ska lägga mig för kvällen. Är ganska så trött redan. Fick inte sova så mycket i natt.
Natti Natti
Sov Gott
PussKram


Går upp till farmor ett tag

Har varit hemma någon timme redan.
Men jag ska gå upp till farmor nu så jag skriver lite mer sen!

PussKram

Suddiga syner

Nej nu ska jag sova.
Blir en tidig dag i morgon. Gillar det inte alls.


Nej allt mod jag byggt upp föll ännu längre ner än tidigare. Jag visste att allt skulle upprepas igen men jag trodde också att jag skulle klara av det. Vilket jag nu märker att jag inte gör. Grattis..


Natti Natti
Sov gott
PussKram




Söndagar är tråkiga som vanligt

Sitter, eller halvsitter, i soffan nu och ser på 2½ men.

Har varit hos pappa och ätit idag. Nina komme förbi så vi var ute och gick ett tag. Det har ju börjat bli så skönt ute nu. Fast det skulle ha fått vara litelite varmare men man ska ju inte klaga ;)

Igår kväll gick jag och Lina ut och gick. Vi hamnade på skolan. Vi satt där några timmar och pratade, vi mer eller mindre skrämde upp varandra genom att prata om spöksaker. När jag komme hem var jag tvungen att se en film för att kunna somna. Såg Sister act 2. Skit bra film!!

I morgon blir det skola och sen apu. Det blir nog bra ska ni se.

PussKram

Cykeltur + middag

Sådär ja!

Nu har jag varit ute och cyklat lite. For till ica å köpte lite choklad. Jag träffade också Lisa och Lina. Trevligt som vanligt :D De är ju mina bästa vänner någonsin + NINA såklart! LOVE YOU GIRLS!!!!

Sören Maria och Sejne har nu kommit hit och vi har äiti. Det blev som sagt tacos. Gott gott, men man blir så mätt. Till efterrätt skulle vi få chokladpudding. Hoppas vi väntar med den någon timme, är alldeles för mätt just nu!

PussKram

Lördag :P

Hejhej!

Har varit vaken ett tag nu. Men inget vättigt har gjorts. Har ätit lunch och nyss duchat. Ska klä mig hade jag tänkt. Men jag vet inte vad jag ska ha på mig. Det snöar ju ute :S

Hade tänkt gå ner i källaren och hämta mammas cykel och fara ner till ica å köpa nått till ikväll. Men vi får se om jag hinner/orkar. Vill inte vara själv men jag har nog inget val idag :P

Kring fyra-fem tiden kommer Sören, Maria  och Sejne hit. Dem ska äta middag med oss. Tror vi ska göra tacos. Det som är så gott! Linnea har ju fått en ny säng med kojja under som hon längtar efter att få visa för Sejne! :P

PussKram

Jag fick sluta tre idag

Det här har varit en tuff dag kan jag lova er.

Jag började ju som sagt klockan åtta idag. Inte alls bra för mig, jag som sover så dåligt på kvällarna. Men jag tycker att det var intressant att få vara med Gun ett tag på morgonen och se hur hon gjorde kassarapporterna. Jag får ju inte göra några men det kan vara bra att veta hur dem just på min praktikplats gör när jag ska skriva min apu-rapport.

Resten av dagen var jag på hemavdelingen. Jag klippte tyg helt själv 3 ggr. Sen fortsatte jag att prismärka till rean. Det gick ganska så bra. Många underlägg som skulle märkas om, tog en lång tid. Men jag blev klar med allt ändå. Vilket är bra.

Efter att jag slutat komme Nina och hämtade mig. Vi gick runt och kollade på en baddräckt. Det blev den som jag kollade på när jag och mamma var på stan. Kanske fixar bilder tills i morgon. Vi får se om jag kommer ihåg det.

Har varit hos farmor och gjort lite teori. Det gick sådär. Ska nog dit på söndag igen. Det blir nog bra!

PussKram


Natti Natti för ikväll

Helt slut!

Var på vattengympa till klockan nio ungefär. Var helt slut efter det! Men det var härligt ändå. Skönt att känna sig slut av en anledning.

Sitter och ser på lyxfällan. Fattar inte hur folk kan låta det gå sådär långt! Jag skulle inte kunna leva med mig själv om jag hade sånna skulder som endel familjer har. Skulle må så dåligt!

I morgon ska jag börja klockan åtta. Ska få vara med och se hur kassarapporterna sköts. Ska snart gå och lägga mig så att jag orkar med dagen i morgon. Får sluta tidigare eftersom att jag börjar tidigare. Ska gå och kolla på badkläder efter att jag slutat.

PussKram

Torsdag!

En ny dag.

Har inte ens börjat klä mig och jag ska gå till bussen tio över xD
Snacka om att jag är duktig på att låta bli att göra saker som är viktiga.

Idag blir det en vanlig arbetsdag. Jobbar tio-fem. Ganska så skönt. Camilla jobbar inte idag så det kommer bli någon annan som bestämmer vad jag ska göra :P Men men, det blir nog bra.

Senare ikväll blir det att fara till vattengympan. Hoppas det är tillrekligt med folk så att det blir av. Det är jätte roligt med vattengympa, man känner rent hur jobbigt det är.

Ha en bra dag!
PussKram

Fotmasage uppskattas

Känner att all energi jag hade i morse är slut.

Ska snart lägga mig för natten. Det kommer att bli behövligt kan jag lova er. Jobbade till sex idag, vilket jag inte alls är van vid. Men jag tycker ändå att det gick ganska så bra. Har flyttat på alla rullgardiner, det tog en evighet, trodde jag skulle vara klar innan lunch men då hade jag inte ens hunnit ställa in hälften på sin rätta platts. Var tvungen att springa ner på lagret och hämta saker till hyllorna och så typ hela tiden. Mitt minne är inte så bra.

När jag äntligen var klar skulle jag börja plocka fram alla kuddar till rean. Det var några stycken kan jag säga er! Men jag är som nöjd med dagen ändå. Hoppas de jag jobbar med också tycker det!

Jag har sökt vidare idag. Känner mig jätte nervös över det! Men det kommer nog gå bra som alla säger till mig. Får försöka att sluta vara så nervös hela tiden :P

Nu väntar sängen!
Natti Natti
Sov Gott
PussKram


Känner mig utvilad :)

God morgon.
Har ni sovit gott? Det har jag!!! Det känns så bra att jag äntligen har fått sova typ en hel natt och att få känna mig utvilad. Inte illa kan jag säga :P

Har nyss ätit frukost. Ska ta och börja fundera på vad jag ska ha för kläder och så. Jag kan aldrig bestämma mig. Hade bestämt mig under natten vad jag skulle ha men jag hittar inte den tröjja=det blir inte som jag tänkt. Illa illa ;)

Jag slutar sex idag. Det känns jobbigt. Jag är som less och redo att åka hem vid tre-fyra tiden. Hur ska det då gå och jobba till klockan sex?! Hoppas jag inte somnar bland hyllorna bara ;)

PussKram

Nina for hem

Hej igen.

Det blir nog att lägga sig för att sova snart. Har inte sovit så bra de senaste nätterna.
Nina gick just hem till sin mamma så jag är ensam nu.

Har haft huvudvärk hela dagen och den har inte gett upp! Blir helt galen! Tabletterna hjälper inte heller. Blir galen om det här ska hålla på i morgon också. Går inte med på det!

Natti Natti
PussKram


Hemma från apu:n

Nytt schema idag.
Jag slutade klockan fyra! Jag gillar de!

Jag och Nina sitter hemma hos mig i sängen med varsin dator. Vi pratar inte så mycket med varandra men vi umgås ändå ;) Vi ska snart fara å bada. Efter det det blir det att se desperate!!!!

PussKram


Första jobbardagen efter lovet

Fy fan vilken jobbig dag det har varit.

Orkade som inte jobba nått på keramiken. Satt bara och skissade. Måste därför börja i morgon. Vill inte!!! Endel ska få börja med att dreja då också. Tror inte att jag ska göra det. Man får lera typ överallt om man har otur vilket jag kommer att ha och jag orkar inte ta med mig ombyte. Så det får bli nästa vecka.

På praktiken fick jag skrapa hyllor. Sedan fick jag skrapa hyllor. Och så upprepades hela dagen. Pratade med chefen och hon sa att hon skulle göra ett schema åt mig. Nu när det bara är 9 dagar kvar :S Men men. Blir att börja tidigt någon dag och jobba till stängning någon dag. Blir nog bra.

Ska snart lägga mig för att orka upp i morgon!
PussKram


Natti Natti?

Vad har det tagit åt mig?
Jag skulle ju gå å lägga mig senast halv elva! Men jag är fortfarande vaken och inte alls på g att sova. Inte bra Elin! Fy skämmes. Ska ju upp så tidigt i morgon att jag nog kommer att dö. Eller vara död.

Men jag säger Natti Natti nu iallafall!
Sov gott!
PussKram


Linnea och hennes rum 2










Linnea och hennes rum

Har nu tagit lite mer kort på min systers säng.
Hoppas ni inte blir less, blir ni de så kolla inte ;)














Vill bli trött!

Jag har inget att göra alls.
Sitter i min säng och har jätte tråkigt. Jag ser topmodel. Brukar inte se det men.
Måste försöka bli trött så att jag kan somna ikväll. Annars är jag illa ute i morgon. Ska ju upp ganska så tidigt i morgon och fara till skolan. Klockan ska ställas så att den ringer halv sju. Jag kommer att vara sååååååååååååååååå död.




Hon blev överlycklig :D

Ja nu har min syster ocb bror kommit hem.
Linnea blev jätte glad över sin nya säng! Hon klättrade upp i den direkt.
Det var ju bra att hon blev glad :D


Bus

Jag har ju nämnt nu några gånger att min syster ska få en ny säng. Jag har bestämt mig för att busa lite lite lite med henne. På min dörr, som är inne i hallen, har jag satt upp en lapp med min systers namn på och på hennes dörr har jag satt upp en lapp med mitt namn på.

  (Min dörr)

  (Linneas dörr, det var dåligt med ljus, därför suddig bild)


Och det här är sängen min syster har fått. Hoppas hon gillar den.
Jag och mamma snackade om att byta ut det där tyget som är under sängen. Jag gillade det inte men vi får se om det blir av



Sista lediga dagen innan skolan å apun börjar om

Hejhej på er!

Jag var dum igår och satt uppe till klockan fyra. Det här är ju dagen före skolan börjar om. Då är det inte så smart att vara vaken hela natten :S Så jag få skylla mig själv :P

Igår var jag ute och gick en stund med farmor. Trevligt var de. Inte kallt ute heller. Hon bjöd mig sedan på mat, korv, bacon och makaroner. Efter middagen skulle jag vara med Jenny så farmor körde dit mig. Jag hade jätte roligt. Vi pratade, var ute å gick och spelade lite kort. JAg lekte också mycket med hennes katter. Har lite sår på både benen, armen och handen :P

Var som sagt uppe länge igår. Satt vid datorn och pratade med folk. Kollade PetVille som Nina gjort mig beroende av. Men men.

Idag kommer Linnea och Nicke hit. Linnea har ju fått en ny säng som hon inte vet om. Hoppas hon kommer att gilla den :) De kommer hit vid halv fyra. Borde kanske börja göra mig klar :P Typ duscha å klä mig.

PussKram

Beroende

God morgon.

Jag är trött! Varför väckte mamma mig för? Hon komme in i mitt rum före tolv :S Det är inte snällt alls! Sitter iallafall i vardagsrummet framför tv:n och typ halv sover. Åt nyss frukost också.

Igår var jag med Nina. Vi hjälpte ju mamma med att bära ut Linneas gammla säng och bära in och sätta ihop Linneas nya säng. Vi såg på film också. Nina gjorde så att jag började spela PetVille. Jag har ingen energie än så jag kan inget göra, vilket gör mig galen! Jag hatar att jag blir så lätt beroende :P


Bära hit och dit

Idag har jag, Nina och mamma slitit.
Mamma hittade en säng till min syster på blocket. Sängen är hög så att man kan leka under den. Man måste klättra lite på en stege för att komma in i sängen.

Vi var tvugna att bära ut Linneas gamla säng och sedan bära in den andra. Vi hade fått lånat Kossans skåp-bil vilket underlättade lite. Jag fick övningsköra också. Jag tycker att det gick bra iallafall..


Nu sitter jag och Nina i soffan hemma hos mig, vi väntar bara på mamma, och vi ska se på så ska det låta. Senare ikväll blir det att se på en film. Trevligt med familjekväll.

PussKram


Fredag

Hejsan!

Jag har sovit alldeles för länge. Jag vaknade vis två tiden. Inte så bra alls. Det var Nina som ringde och väckte mig. Jag har ätit frukost och klätt på mig halverst. Ser lite på tv också. Borde ringa  Nina och säga att jag har vaknat. Men jag är för trötttt!!


Vattengympa ikväll.

Hejhej!

Sitter hemma hos mamma nu. Var ju på tjejkväll igår. Det var jätte roligt att vara bara tjejerna! Vi flummade oss som vanligt och spelade spel. Jag å Nina vann ;) Hehehe. Vi pratade också en hel del. Älskar att prata med mina tjejer. Vi for hem vid ett tiden tror jag, stackars Lina som skulle upp typ halv sex idag :S Själv steg jag upp vid tolv tiden tror jag. Sovde ju hos Nina.

När vi komme hem till Nina såg vi en film och sedan somnade vi. Nina snarkade som vanligt. Jag slog henne lite så att hon skulle sluta. Vilket hon gjorde också ;)

Jag har gått med mamma på stan idag och kollat lite efter studentkläder. Har inte hittat nått!!! De är typ för mycke färg på allt! Blir galen. Hittade en jätte fin svart klänning. Men då är den ju svart :S

Ikväll blir det vattengympa. Prövade en baddräckt idag. Men den var så urringad att jag tror inte att mina bröst skulle stanna i den. Jag har som tänkt ha den på vattengympan, vilket inte går om brösten ploppar ut hela tiden.




Snart far jag till staaaaan för tjejkväll!

Hemma hos mamma nu ett tag.
Lina kommer och hämtar mig och Nina vid sex-tiden. Vi ska plocka upp Lisa hos hennes mamma, sen bär de av till stan och en tjej-kväll som heter duga. Måste bara komma ihåg att ta med mig alla saker jag ska ha med mig. Ska ju sova över hos Nina ikväll. Tar mig inte tillbaka till hamn så. Ska gå med mamma på stan i morgon har jag för mig att hon sa. Hon ska iallafall hämta mig hos Nina.

Så här ser jag ut idag. Fast jag ska byta tröjja nu innan jag far.


Var så sugen på sommar att jag var tvungen att ta mina balerinaskor när jag gick till pappa idag. Det var inte varmt men det kändes så bra att ha dem på sig igen! Saknar sommaren!



Ha en bra kväll alla!

PussKram


Trött trött

Jag ska snart börja göra mig klar, duscha, klä mig och sånt.
Det blir att äta hos pappa idag.
Men jag är så trött att jag ser suddigt. Undrar hur den här kvällen ska sluta.

Jag ska på tjejkväll hos Lisa med gänget. Var så länge sen alla träffades. Det ska bli jätte roligt. Spela spel, prata en massa strunt, spela lite mer spel å prata ännu mer! Det blir jag, Nina, Lisa och Lina :)


Hatar att vara tjej ibland

Nej idag är jag mer död än levande kan jag säga.

Igår var jag hos Nina efter badet och såg på desperate. Jag gick hem där vid ett tiden. När jag skulle gå hem fick jag mensvärk. Har inte haft det på länge, vilket märks. Det gjorde så ont att jag bara ville lägga mig ner på marken och dö. Jag har blivit en mes. Jag kände mig full, kunde inte gå rakt.


Drar

Går hem till Nina nu.
Vi ska ju fara å simma idag och jag har inget att göra hemma så det är lika bra att jag går till Ninis!
PussKram



Bra tänder!

Jag är så GLAD!
Var ju hos tandläkaren och trodde jag skulle dö. Blev jätte nervös innan jag skulle gå in dit och så. Brukar inte vara så här nervös för tandläkaren men.
Sköterskan som var och rönka tänderna å så gjorde mig mer och mer nervös! Hon hade problem med att höja å sänka stolen! Det gjorde mig jätte nervös, hon ska ju vara å gräva mig i munnen med vassa föremål! Men som tur var gick det bra. JAg hade bara lite tandsten på framtänderna nere. Det var allt. Därför är jag GLAD!!


Det blev så

Jag följer med mamma till stan. Har hunnit prata med Nina också och det blir simning ikväll!!


Ska jag eller ska jag inte?

Kanske ska följa mamma till stan. Hon ska lämna in sin telefon på lagning och sedan ska hon fara å handla på maxi. Men eftersom att jag alltid stressar upp mig kommer jag att tro att ajg inte kommer hinna i tid till tandläkaren. Beslutsångest!

Jag hatar tandläkaren btw. Jag får panik. Hatar att gå dit. Har bara gått dit en gång själv, annars har mamma å pappa gått med mig dit. Och JA jag är 18. Vem ska gå med mig idag da?


Morning

God morgon!

Det blev en sen kväll igår. Tror klockan var tre innan jag la bort boken. Inte bra!
Jag träffade iallafall Nina igår efter att jag varit ute och kört med pappa. Jag och Nina gjorde inte så mycket vi spelade little big planet ett tag.

Vi bestämde oss också för att äta pizza till middag. Vi såg på Grease medans vi åt. En bra film det där. Sen där kring åtta tiden komme Nicke hit och spelade little big planet med oss. Det var roligt. Det är både roligare å svårare att spela fler än 2 spelare. Tror Nicke for hem där vid ett och han har skola idag! Förstår inte hur han ska orka upp men :P

När han farit for jag och Nina hem till mig för att se klart sista säsongen av desperate. Vi var klara med de kring två. Då gick Nina hem och jag satte mig vid datorn och nördade till tre tiden. Kunde inte somna alls sen. Var inte trött, men efter många om och men gick de bra!

Mamma har jobbat natt så hon ligger och sover nu. Har stängt in mig i mitt rum och lyssnar på musik. Vill inte äta frukost än ifall att jag väcker henne när jag är i köket. Så det blir att vänta ett tag till, är inte ens hungrig men frukost måste man äta!

Jag ska till tandläkaren idag också! 1530!


Så får de bli

Nina har fortfarande inte hört av sig så nu lämnar jag hemmet och far ut å övningskör.


Goder morgon

Klockan är tolv och jag är jätte trött.
Vaknade nyss. Ska snart göra frukost och sedan hoppa in i duschen. Kommer att bli skönt med en dusch. Har haft en massa konstiga drömmar så jag har rört på mig jätte mycke. Snurrat runt hit och dit.

Idag SKA jag träffa Nina. Så de så!!!


Sov gott nu

Nu blir det sängen.
Är jätte trött och det är ju en dag i morgon också. Ska träffa Nina då. Orkade inte ikväll. Hon ringde för bara ett litet tag sen och sa att dem var hemma.

PussKram


NINA FÖR FAAAN!!! KOM HEEEEEM!




Min dag i stugan

Det var jätte mycke snö i stugan.
Trodde inte alls att det skulle vara så mycke som det var. Vi fick skotta oss in till stugan. Mats skottade och jag å farmor gick bakom honom och trampade vägen platt.


Så här började dagen. Som ni ser var det ganska så mycket snö.

Efter att Mats hade skottat lite på altantaken och jag å farmor pratat lite så försvann farmor för att hämta mackorna och den vara chokladen hon hade med sig. Hon gick men komme aldrig tillbaka så jag gick efter henne för att kolla vad som hänt. Hon står då vid vägen och pratar med några som bor i stugorna längre in. En av dem hade en hund med sig.




Här börjar Mats klättra upp mot altantaket. Stegen sitter som fast i snön under :P


Där på andra sidan brukar vi vara och bada på sommaren :P
Klättra upp för sandberget som är under och se hur långt man orkar gå efter det och vart man kommer.


Så här såg vår stig ut.


Haha farmor fastnade när vi skulle gå tillbaka till bilen xD
Var tvungen att ta kort på henne.

Vi märkte också att två av de tre glaskulorna som hänger på vår lyktstolpe hade lossnat. Det var så mycket snö på dem så att de gick sönder i fästet och ramlade av.




Snart far vi

Snart bär det av till stugan!

Jag ska bara klä mig och sedan ringa farmor. Jag ska ta med mig kameran och se om det finns nått att fotografera där. Vilket jag  hoppas. Är så sugen på att få sitta och pyssla med bilderna i datorn sen! :D Haha känner mig som tre år igen :P Vi har iallafall fått fint väder för att fara :) Det gillas ganska så mycket förstår ni!

Ha en bra dag så hörs vi senare!
PussKram


Har sett film med min mamma <3

Har sett film med mamma till nyss.
Vi såg sista pirates filmen. Tycker att det är den sämsta filmen av dem tre. Den är jobbig att se, man måste ha 100% fokus på filmen. Vilket jag inte har alla gånger.

I morgon blir det nog att följa farmor till stugan ett tag. Nog för att det är jätte mycket snö och kallt men jag kände att jag ändå ville dit. Man vet aldrig vad som händer. Funderar därför på att lägga mig redan nu så att jag är lite utvilad i morgon. Kanske tar med mig kameran :P

PussKram


Hemma

Nu är vi hemma. Eller har hunnit vara hemma i 20 min kanske.
Det var trevligt idag.

Sejne fick paket som hon verkade gilla, 2 spel, en dammsugare, bokstavsmagneter och några påskägg. Hon och min syster Linnea gick och dammsugade hela tiden. Maria och Sören bjöd oss på middag, förrätt varmrätt och efterrätt.

Jag somnade på soffan 2 gågner tror jag det blev. Man var så mätt och det blev så varmt i rummet att jag inte kunde låta bli att blunda. Pratade lite med mormor också. Var länge sedan man träffade henne.

Blir kanske att se film ikväll. Får se vad jag orkar, känner mig fortfarande ganska så trött. Ser på körslaget just nu...


Lördag

God morgon!
Sov gott i natt me! Vaknade vid tio idag vilket var bra.

Har nyss ätit fruksot och sitterframför tv:n medans jag väntar på att duschen ska bli ledig. Det blir en sväng på ica för att köpa lite påskgodis för ikväll och sedan rakavägen till Ursviken för att vara på kalas. Vi ska sedan ha familjemiddag.

Nu är duschen ledig!
PussKram


Slut för idag

Nu blir det natti natti.
Filmen är slut och vi ska på barnkalas och familjemiddag i morgon. Det kommer nog gå bra ska ni se. Jag måste bara lugna mig lite.

Natti Natti
Sov Gott
PussKram


Ska se film ! :D

Kvar hos pappa ett tag och kollade runt i lillkåken.
Tog med mig en kamera hem hit till mamma så förhoppningsvis blir de lite mer kort tagna i helgen. Ville visa er sakerna jag gjort på keramiken men jag fick inte till någon riktigt bra bild som jag blev nöjd med...

 Ska ge det ett försök i morgon också hade jag tänkt.




Vad händer ikväll?

Vi fick kyckling och ris till middag. Verkligen gott.
Länge sedan vi åt just det där.

Vad som händer ikväll är att jag ska se på andra filmen med pirates. Har inga vänner förstår ni.


En annan låt som jag har fastnat för.

Även denna låt är från Grease. Lyssna och njut!



Tidig morgon på lovet

Det blev en tidig morgon idag.
Vaknade vid åtta tiden men lyckades somna om till halv tio. Låg och läste lite úr min bok. Fortsättningen på första piratika boken. Har lite mindre än halv boken kvar att läsa.


Har redan ätit frukost. Nu sitter jag och ska se på film. Det blir att se Pirates of the Caribbean, the curse of the black pearl. Länge sedan jag såg den och jag tror de visar andra filmen idag på tv. Tänkte att jag kunde lika gärna se första före den andra :P





Sova eller vara vaken ett tag till? Det är frågan

Nej nu börjar klockan bli mycke.
Är trött som vanligt. Men eftersom att jag är ledig nu fram till nästa vcka måste jag ju vara vaken ett litet tag till tycker jag. Funderar iallafall på att dra mig tillbaka till mitt rum. Kan då spela lite musik och sånt :P

Vad händer i morgon?
Jag har inga planer så hör av er om ni vill hitta på nått. Jag är öppen för förslag!


Mer tv-tittande

Nu är hockeyn slut och nu är det criminal minds, gillar den serien.
Ikväll handlar det om barn som blir kidnappade.


Lite tråkig kväll

Sitter och ser hockey. Det suger....





Älskar min farmor!

Idag fick jag sluta tidigare.
Det kändes jätte bra, redan klockan två fick jag gå hem.

Farmor ringde just när jag kommit tillbaka från lunchen och frågade om jag ville med henne till solbacken. Men eftersom att jag jobbade så gick inte det. Jag frågade om jag kunde åka med henne hem vilket jag kunde. Vi skulle ringa till varandra när vi var klara. När jag slutade så ringde jag, å ringde, å ringde. Men hon svarade inte. Jag bestämde mig för att ta bussen hem, när jag satt på bussen ringde farmor upp mig. Hon hade råkat lämna telefonen i bilen när hon gick in på en butik. Därför hon inte hörde mig.

Det blev middag nästan direkt jag komme hem. Efter middagen tog jag med mig min syster som var utklädd till påskkärring och gick till farmor. Linnea hade målat en teckning till henne också. Linnea fick ett påskägg och jag fick saft och kaka. Vi satt där och pratade i 2 timmar. Känns så bra att vara hos farmor och få prata med henne, bara vara med henne känns bra. Det känns tryckt.



PussKram

Första april

God morgon!

Sitter nu i sängen och ska börja klä mig. Har ätit frukost och duschat. Det är sista dagen innan lovet. Hoppas nästan att jag får sluta tidigare för att det är dag före röd dag. Håll tummarna!!

Till lunch idag tror jag att jag å Sandra ska gå på subway. Fast det är god matt på skolan! Vill ha både och. När jag kommer hem senare idag borde jag passa på att städa mitt rum lite. Plocka bort från golvet å dammsuga kanske. Vi får se vad jag orkar/vill/känner för senare idag.

KOM HEM NINA!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0