Sovdags!

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva idag men jag har inte haft lust till det.
Var helt slut när jag komme hem från apu:n. Det var inte en sådan bra idé att fara och jobba när jag fortfaradne inte kände mig 90% frisk. Men jag får skylla mig själv :P Ska dit i morgon också. Men om de blir som idag så ska jag fara hem direkt. Det är ett som är säkert.

Har sett sista avsnittet av CSI. Lite besviken på slutet men man kan ju inte få allt :P
Såg nå roligt idag xD En tjej som verkligen skulle behöva en plats på en stängd avdelning. Hahaha.

Natti Natti
Sov Gott
PussKram



Låt som sitter fast

Har en låt som inte vill lämna mitt huvud! HÄR är den...

Två bilder, kände för att småleka lite





Vet att bilderna inte är så svårt fixade men :P

Inte pigg men inte helt sjuk

Morgon!
Känner mig inte pigg och frisk idag men jag känner mig inte heller lika sjuk som i går och i måndags. Vilket bara är bra. Det betyder att jag ska fara till praktiken idag. Får smått lite dåligt samvete för att jag inte har varit där nått i veckan. Men men.

Vad som händer sen ikväll blir nog bara att vila. Jag kommer nog vara jätte trött och slut efter den här dagen kan jag ju lova er. Ska se CSI ikväll också. Sista delen av de tre sammanhängande avsnitten. Kommer nog bli bra.

Nina far till Ume idag. Lämnar mig ensam här hemma. Nog för att hon kommer hem på söndag eller måndag men jag saknar henne redan! Vilket är konstigt eftersom att jag var med henne typ hela dagen igår :P

Nej nu ska jag göra mig klar så att jag inte behöver stressa senare. Hatar att måsta stressa men större delen av min vardag är stress!

PussKram

God morgon, Heej, God Natt!

Heej!
Jag har inte skrivit nått idag. Har inte suttit vid datorn så mycket alls. Har iallafall inte haft tid att blogga.
Stannade hemma från apu:n idag me. Men jag var på skolan och hade min keramiklektion. Man sitter som bara på rumpan där, inte så ansträngande alls så det klarar jag av. Är glad att jag for. Vi fick nämligen ta hem alla våra saker som vi har gjort. Eller inte direkt allt, muggen och riliefen är inte klara än. Men min ask, min tummade lilla sak, ringlade saken och min ljuslyckta fick följa med hem.

Jag och Nina skulle fara hem till mig och se desperate. Men innan det skulle jag fara och hämta ut min väska. Var så glad när jag äntligen fick bära den igen! Blev helt överlycklig.

Har varit hos farmor större delar av dagen. Vi har pratat, fikat, pratat, pratat och sett lite på tv. Gillar att vara hos farmor. Hon lyssnar alltid och försöker komma med lösningar och så. Helt klart den bästa farmorn man kan ha! Fick idag ett nytt liniment av henne. Det är de linnementet som Nina har hemma hos sin pappa. Har därför redan provat det och vet att det är bra. Tack igen farmor!

Nu ska jag sova så att jag orkar upp i morgon och jobba. Måste på praktiken och iallafall ge det ett försök. Ska försöka komma ihåg att lägga upp bilder på alla saker i morgon. Minnet är bra men kort ;)

PussKram

Natti Natti

Vi får helt enkelt ge morgondagen en ny chans.
Blir att lägga sig nu så att jag orkar upp.

PussKram

Måndag 29/3 -10

God kväll!

Sitter nu i mitt rum och ser på vad jag tror är CSI. Det är iallafall bra och snart slut. Jag kommer som vanligt att ha svårt för att somna. Det har jag alltid när jag ser sånna program eftersom att jag är så rädd av mig. En liten fegis skulle man kunna kalla mig xD

PussKram

Bad hairday!


Sitter nu bara i soffan

Nu är filmen slut och jag ser bara på tv.
Filmen var ju bra men första grease filmen är ju så klart bäst. Ialafall om du frågar mig :P



(Ja, jag är lika trött som jag ser ut!)

Who´s that guy?


Let´s do it for Our Country


Cool rider


Det blev grease 2


Hemma igen

Det blev en kort dag för mig idag.
Kände mig inte alls kry i kroppen. Fick inte sova så mycke inatt heller. Men jag gav dagen ett försök. For till skolan och hade keramik-lektionen. Läraren var borta halva lektionen så vi fick göra vad vi ville typ. Ganska tråkigt. Kände mig yr hela tiden så jag bestämde mig för att de var lika bra att fara hem och ta det lite lugnt.

Ska snart ta och lägga mig i soffan och se en film. Har jag tur kanske jag somnar ett tag också. Hoppas jag är frisk så att jag kan fara å hämta ut min väska!!! Jag har saknat den så mycket!


PussKram

Natti Natti tror jag

Nu tror jag att det är dags för mig att lägga mig på spikmattan och läsa lite och sedan sova.
Måste försöka vila ut mig så att jag orkar fara till skolan och apu:n i morgon. Fast viktigast är ju att jag orkar fara till stn på tisdag och hämta ut min väska ;)

Hoppas ni haft en bra helg. Min började bra och slutade mindre bra.

PussKram


Bilder från i fredags

Har nu fått lite cambilder från Lisa.


 

 

  


Skönt att svalka av sig lite

Har nyss tagit mig en dusch.
Bör klä mig innan syskonen å pappa kommer hit. Det blir myskläder. Orkar inte ens BH idag.

Som igår så ser jag på "taking the stage" Det är jätte bra!

Jag är månen som lyser med mina mörka fläckar

Jag vill säga upp mig från livet just nu.
Jag har nu blivit jätte sjuk. Jag kan knappt andas.

Vaknade kring tre och kunde inte andas, varken genom näsan heller munnen. Panik kan jag säga er. Jag har svullit så mycke i halsen att de nästan blir helt tätt när jag sover. Nässpray hjälper inte heller för min näsa. Jag blir helt galen! Har sovit dåligt och lite och jag kan inte sova nå mer heller. Galen var ordet!!!


Det är sant! Jag hade roligt igår!

Jag festade ju igår.
Det är typ en evighet sedan som jag gjorde det, känns det som iallafalll :P

Kvällen började med förfest hemma hos Lisa. En riktig tjejkväll blev de. Vi pratade skit och skrattade och hade det allmänt roligt! Vi tog lite bilder med Lisas webbkamera xD Hon har bilderna så ni får vänta tills hon delar med sig. Vi spelade in en liten film också ;)

Efter ett tag komme våra bilar så vi for till Olles och hade en jätte trevlig kväll. Sandra var på krogen, hon som sa att hon inte skulle ut ;) Träffade jätte mycket folk. Jag blev bara jätte glad av att vara där bland alla trevliga människor. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!! Jag hade JÄTTE ROLIGT!!!

Pappa komme å hämtade oss vid tre tiden tror jag. Vi körde hem Lisa, Lina, Simon och hans kompis. Typ dirr jag komme hem somnade jag. Men självklart vakande jag tidigt som vanligt efter att jag har festat. Klockan var före nio! Man vaknar inte före nio dagen efter?! Min kropp förstår inte att den ska sova :P

Mamma jobbar nu så jag är hemma själv. Känns skönt. Jag sitter framför tv:n och ser på "taking the stage". Gammla avsnitt men jag har inget annat för mig. Sitter i nattlinne, inlindad i täcket i soffan. Mysigt var ordet.

Men jag måste snart hoppa in i duschen å göra mig klar för att fara till pappa. Ska äta där ikväll. Känner mig så trött så jag kommer nog att somna i duschen.

PussKram 


Snart klar

Det ända som fattas nu är typ att mamma ska komma hem och fixa mitt hår :D Sen är jag redo för party kan jag lova er :P Det ska bli så jävla roligt.

Måste bara komma ihåg att gå till tempo innan de stänger och köpa en dricka till mig och en till Nina. Borde typ göra de nu :S Eller så hör jag med mamma om vi inte kan åka förbi ica ;) Ringer henne nu... Fick inget riktigt svar... Men hon är bara just utanför lägenheten :P

PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!

FESTDAGS!!!

Änteligen hemma!
Det har varit en jätte jobbig dag. Inte att jag har fått göra jobbiga saker utan att jag har haft ont i huvudet och halsen hela dagen! Det gillas inte kan jag säga er. Gick också näsblod på jobbet. Jätte roligt!!

Sitter nu hemma hos mamma. Ska snart börja göra mig klar för att fara till stan å festa!! Jag hoppas bara huvudvärken går över. Har tagit värktablett. Halsen kommer bli bedövad med all dricka :P

Sitter med näsblod nu också. Att jag inte kan få bränna till i min näsa nu när jag vågar?! Jobbigt läge de här. Men jag vet iallafall vad jag ska ha på mig :P Det är allit ett plus.

Förfesten blir hemma hos Lisa i stan. Det blir bara tjejerna. Mysigt som alltid. Sen blir det ut till olles å festa loss där. Man kan ju bara hoppas att det inte är en massa idioter ute ikväll. Blir bara jobbigt då.

PussKram

Fredag 26/3 -10

Igår kväll blev de alldeles för mycke läsning och för lite sömn. Vilket känns i kroppen. Eller de kanske bara sitter i huvudet? Vaknade flera gånger i morse och trodde att jag hade försovit mig. Inte en rolig känsla kan jag säga er! Man blir som stressad i hela kroppen.

Har nyss ätit frukost. Sitter i mitt rum och lyssnar på lite musik. Eftersom att jag inte har tvättat har jag ingen aning om vad jag ska ha för kläder på mig idag! Panik kan jag ju säga.

Ha en bra dag!
PussKram

Läsa, sova, sova, sova

Nej nu ska jag ta och lägga mig. Det är en dag i morgon också. Men innan jag somnar ska jag läsa lite ur min bok.



Natti natti
sov gott
pusskram

Home sweet home

Nu är jag hemma för kvällen.

Har ju varit på skolan hela dagen med projektmässan. Jag tycker att det var tråkigt att vara där. Eftersom att jag var själv med mitt projekt så satt jag ju som själv tills Eva komme. Lite tråkigt att de inte gör så att man får sitta med sin klass. Då skulle man som ha alla handelsprojekt på ett och samma ställe. Själv tycker jag att det skulle vara en bra idé men det är ju inte jag som bestämmer.

Har nyss varit på vattengympan. De var skönt, jobbigt och trevligt. Vi var som det "vanliga gänget" som var där ikväll. Det var jätte jobbigt för benen men det är bara skönt att få köra slut på sig ett tag. Det är iallafall vad jag tycker.

Imorgon blir det att fara till praktiken. Sista dagen innan helgen. Ganska så skönt med helg. Senare på kvällen blir det att festa :P Längtar ganska så mycket. Var ett tag sen nu. Förfest sen krogen. Ett problem är bara vad jag ska ha för kläder å sånt.


PussKram


Projektmässan

Sitter nu på projektmässan på skolan.
Ganska så tråkigt kan jag lova er. Min dator dör hela tiden så det jag ska visa upp försvinner! Grattis. Sen så sitter jag ju helt själv. Sandra är typ på andra sidan skolan. Som tur är kommer Eva snart och ska sitta med mig.

Hoppas ni iallafall har en bättre dag än vad jag har.

PussKram

Natti natti

Nej nu är de dags att lägga sig för att sova.
Är ganska så trött och jag ska upp tidigt i morgon. De gillas inte.
Men de kanske blir en kort dag i morgon istället som omväxling. Vi får se vad skolan säger.

Sov gott!
PussKram


Det gick att fixa den!! :D

Jag har massa att göra men vill verkligen inget av de göra.
Sitter i soffan och kollar på tv, inget bra visas heller. Mamma är på nå möte så jag är ensam hemma.

Tog med mig väskan jag pratade om i morse till stan. Gick in på låssmeden och frågade om dem kunde fixa den åt mig. De kunde göra de!!! Jag blev överlycklig! Men de kostar 190kr!!!! De tycker jag var lite dyrt. Men de är bara vad jag tycker. Jag kommer att få hämta ut den på tisdag efter klockan tolv tror jag de var. Jag längtrar!

På fredag blir de att festa! Det var ett tag sen. Känner peppen.

PussKram

Solig dag :)

Morgon på er!

Jag har konstigt nog inte sovit så mycket i natt men känner mig ändå mer utvilad än vad jag gjorde i måndags morgon. Det är ju bara skönt kan jag ju säga er :P

Jag fick ett tips om vart jag kanske kan få laga min väska så jag ska ta med den idag och hoppas att jag hinner gå förbi där nu på morgonen innan jag börjar. Vill verkligen att den ska bli lagad. Jag älskar den väskan! Så jag håller tummarna att jag kommer att hinna! :D


Idag när jag kommer hem blir det att jobba lite med en presentation för mitt projektarbete som jag ska visa upp på mässan i morgon. Jag ska alltid göra allt i sista minuten ;)

Ha en bra dag i det soliga vädret!

PussKram

Tisdag :P

Gokväll!

Sitter i soffan hemma hos mamma och kollar på desperate. Har jätte ont i ena axeln och ena sidan av nacken. Har därför nyss smörjt in mig med liniment. Jag hoppas de blir bättre för de gör jätte jätte ont!

Idag har jag varit på skolan och på apu:n. En bra dag kan man säga. Jag och Nina har också varit och badat. Eller simmat kan man nog säga att vi gjort. Eller Nina simmade och jag tog de lite lugnt ;) Hehe som vanligt nästan.

I morgon blir det en vanlig dag på apu:n. Måste också göra några informationsblad om mitt projektarbete till projektmässan. Men jag vet inte vad jag ska skriva. Men jag hoppas jag kommer på nått senare.


Min dag

Igår kväll när jag var hos Nina och skulle sova upptäkte jag att täcket var för kort för påslakanet. Det visade sig att Nina hade hett in täcket på tvären! Duktigt bruden!!
Hon sprayade även mitt öra med nässpray. Inte så skönt alls kan jag lova er!

Ja jag har som inte gjort nå speciellt idag. Har varit som trött och seg hela dagen. Men jag ska snart lägga mig så att jag for ordentligt med sömn inatt. Hoppas jag blir piggare i morgon då.

Jag var nyss uppe hos farmor och pratade ett tag och lånade hem hennes liniment. Har så ont i min axel! Tror jag dör. Men de känns lite bättre nu när jag har fått smörja på lite liniment :P

I morgon ska jag till syon och söka till en utbildning som börjar efter sommaren. Får se hur de går. Inte säkert att jag kommer att vilja plugga mer senare men lika bra att söka så att man har en reservplan iallafall :)

Sov gott!
Vi får höras i morgon!
PussKram


Fick ett lite roligt mail av min moster

How to explain sex to kids....

cid:image024.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image025.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image026.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image028.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image029.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image030.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image031.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image032.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image033.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image034.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image035.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image036.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image038.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image039.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image040.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image041.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image042.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image043.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image044.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image045.jpg@01CA9FFD.5262A820
cid:image046.jpg@01CA9FFD.5262A820

Omgivningen! VAR TYST!!!!

Gu vad jag är trött!!
Jag vill inte fara till skola och apu:n. Jag vill bara ligga kvar i sängen och sova hela hela hela dagen! Men de får jag inte. Blev väckt av han som bor under oss som spelade mysik, karma som dampade i kattlådan och vaktmästaren som spikade upp sopar!

Igår kväll hände de nått jag måste berätta men jag har inte tid just nu. Måste klä mig lite!
Ha en bra dag!
PussKram

Gammla bilder :P

















Lyssna och njut :P

JAg brukar itne alls lyssna på Elvis. Men mamma har den skivan i bilen och den går om och om igen. Så jag har fått mig några favoriter. Här är 3 stycken av dem :P


Sol sol sol och åter sol!

Så fint väder de är idag!
Jag följde med mamma och Linnea ut på en promenad. De var jätte skönt i de här vädret. Lite jobbigt för mina ögon bara eftersom att jag inte har ett par solglasögon.

Ikväll blir det att fara till Nina. Det är ju söndag. Jag sover alltid över där på söndagar. Det blir som en lugnare start på skolveckan om jag får sova på a-torp :P

PussKram

Home

Har varit hemma ett tag nu.
Tog tio i tolv bussen hem, vill aldrig göra de igen på en lördag. De vart full buss med fulla människor i. Jag gillar inte att vara bland fulla människor som jag inte känner när jag själv är nykter. Tycker bara de blir jobbigt.

Var hos Emanuel idag. Vi pratade lite med Sasse å såg Bond på tv:n. Har aldrig sett en hel bond-film i hela mitt liv. Nog för att de inte direkt är min typ av film skulle jag tro.

Ligger nu å ser på Two and a half men. Ser de på internet å de är jätte segt. Måste vänta i en evighet innan de har laddat klart en liten bit. Gillar de inte alls. Men har varit smart och börjat ladda upp nästa avsnitt så de är bara att de se sen. :P

PussKram

Jag har hittat på nått att göra :)

Nu far jag till stan. Eller jag far med sju-bussen. Vi hörs sen ikväll!

PussKram

:(

Nej de blev ingen skoter ikväll.
Bara att sitta hemma.

Tacos=gött

Ja då var man mätt och belåten.
Det kanske blir att fara ut i skoterspåren med broder senare ikväll. Vi får se :P

Vad ska jag hitta på?

Jag har ingenting att göra.
Sitter i vardagsrummet med mamma och Linnea. Linnea sover och mamma kollar på skidor. Vad ska jag hitta på?! Blir galen snart ju!

Jag vill se beck ikväll. Visas klockan tio på tv 4+. Men jag vill inte se själv xD Jag är så feeeeeg. Men ingen verkar vilja se den med mig så de blir nog att se själv ändå.

Dagens middag blir tacos. Blir nog gott ska ni se.


lördag

God morgon!
Jag har redan varit vaken ett tag :P Steg typ upp vid tolv. Vaknade redan vid sju tiden och hade borta min telefon. Började leta men de gick inte så bra eftersom att jag var så trött. Men efter många om och men så hittade jag den. Konstaterade då att jag skulle sova mer.

När jag hade vaknat och klätt mig följde jag mamma å Linnea till ica. Handlade lite till myskväll.

Det är synd om min syster! Hon är sjuk! Feber och förkyld. Hon är så hängig och snuvig. Inte roligt att vara sjuk. Hon bara ligger i soffan och vilar med sin lilla vove.


Hemma från bion

Hemma från stan.
Känner mig bara irriterad! Fattar mig inte på små fjortisar med sockar i bh:n!

Dagen på apu:n var helt okej. Jag var tröttare än vanligt och hade ondare i fötterna än vanligt. Gillades inte alls. Men jag fick höra en sak som gjorde mig förvånad på ett bra sätt. Inte illa kan jag ju säga. IN YOUR FACE!!!

Jag å Nina åt på staden och gick sedan till bio. Trodde att jag skulle få njuta av filmen och bara slappna av men inte då! De sitter små fjortisar med sockar i BH:n bakanför oss. De ska skratta, fnissa och prata under hela filmen! Vilket gör mig galen. Kunde som inte fokusera fullt ut på filmen.
Filmen var sådär...

Farmor körde mig hem. Fick ett schampoo och balsam av henne. Nu kanske mina toppar blir lite bättre :P Jag håller tummarna!!

Vad händer resten av kvällen?

PussKram

Kommer jag orka med dagen?

Jag har drömt den konstigaste drömmen på lääääääääääääääääänge!
Jag kunde ta mig till ett annat land, träffade en kille där som jag blev kär i. Jag var tvungen att fara tillbaka till verkliga världen för att ta hand om mina syskon. Mina föräldrar hade råkat ut för nått, minns inte vad. Jag for till ica för att handla frunch där jag träffad en gammal bekant, han tog med mig hem och jag vaknade upp i hans säng på morognen och mindes ingenting. Han gillar knark och hade knarkat ner mig!

Tur att jag vaknade någon gång! Men jag är jätte trött idag :S Gillar de inte alls.
Har nyss ätit frukost, mackor å mjölk.
Ska snart ta och börja göra mig klar. Vet inte vad jag ska ha för kläder heller. Hatar morgonar.

Ikväll blir de ju att fara och se bio med Nina. Hoppas de går bra och att jag inte somnar :P
Vi ska äta på staden också så att vi får i oss någon middag.
Jag slutar fem, då ska Nina vara i stan. Vi går direkt och hämtar ut biljetterna till bion och sedan går vi och äter. Vi måste också besöka ica så att vi har någonting till bion :P

PussKram

Vattengympan blev av :P

Är hemma efter vattengympan som blev av. Känns skönt att få ha rört på sig lite.
Kommer säkert att känna av de i mina ben i morgon. Tog i mer än vad jag brukar.

I morgon ska jag och Nina se på bio nästan direkt efter att jag slutat jobba. Det blir "Remember me" tror den är jätte bra. Undrar bara om jag kommer orka att hålla mig vaken efter jobbet. Brukar fara hem å lägga mig i soffan eller sängen och bara ta de lugnt i vanliga fall :P Men nog tror jag de kommer att gå bra  :P

Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan jag somnar. Blir mer trött när jag gör de, någonting jag måste börja göra varje kväll känner jag!


PussKram

Snälla låt de bli vattengympa ikväll!

Den här dagen har varit helt okej än så länge. Men vad som helst kan ju hända nu på kvällen.
När jag komme hem blev de kroppkakor eller palt, vet inte riktigt vilken som är vilken xD Men de var gott iallafall. Ska snart börja packa mina badkläder och fara på vattengympa, jag hoppas att de är de ikväll. Det var de ju inte förra gången. Blev lite smått ledsen :( Så håll tummarna!

PussKram

Trött, tröttare, tröttast

God morgon!
Idag är jag faktist trött. Får somna på bussen helt enkelt. Nog för att jag brukar bli tröttare av de sen xD Men de känns skönt just för stunden.

Har just ätit min frukost. Två rostade mackor med marmelad på. Jätte gott. och ett stort glas mjölk till de. Gillar mjölk på morgonen. Jag har redan duschat så nu ska jag bara bestämma vad jag ska ha för kläder på mig idag... Svårt val ju!

PussKram

Natti Natti

Nej nu har jag fått mer nog av killar!
Hur orkar de vara idioter hela tiden?




Jag tror att jag ska gå å lägga mig nu, känner mig lite trött. Det blir kanske lite lite spikmatta om jag har orken. Hoppas ni har haft en bra dag. Sov Gott!

PussKram


Saknar dig gubben!

   
 
 

Det här ska jag se ikväll


Ge mig massage snälla någon?

Jag var inte trött i morse, jag blev trött nu!
Det har varit en konstig dag men inget jag kan göra åt.

Sitter nu i soffan och har jätte ont i fötterna och axlarna. Vet inte vad jag ska göra. De går som inte att massera sig själv, önskar att de gick för jag har så ont. Blir nog att ligga på spikmattan ikväll. Vore skönt om jag hade en spikkudde för nacken.

PussKram

Med lite tid över

Ja jag fick lite tid över här på morgonen. Passade på att sminka mig lite xD
Har inte haft smink på en vardag på evigheter, brukar bara sminka mig när de är fest.
Men nu är jag lite sminkad. Kom in på åhléns om ni vill se resultatet!! Haha nej skoja bara :P

Snart ska jag gå till bussen!

PussKram

Onsdag

God morgon!

Känner mig inte så trött nu på morgonen faktist. Men det kommer nog när jag sätter mig i bussen till stan. Brukar alltid bli trött av att åka buss och somna. Hoppas att de blir en lugn dag på praktiken. kände inte för nått annat. Till lunch idag blir de prinskorv med mos, inte gott alls.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Sova? JA TACK!
Fast samtidigt vill jag inte sova, jag drömmer så konstiga drömmar nu. Jag är trött men vill inte se ditt ansikte varje kväll. Allting känns så verkligt, som att du verkligen var och höll min hand hela dagarna.


Jag har nu slutat att ens försöka lite. Jag kanske inte försökte mycke förr heller men när ingen annan bryr sig ser jag inte meningen med att jag ska göra det heller.


PussKram

Bad +desperate + spikmatta

Ikväll for jag ju på simningen. Ganska så skönt men jag tappade som suget, vi simmade bara i typ 35 minuter. Vi brukar hålla på i en timme ju :P

Följde med Nina hem till sin mamma efteråt och såg på desperate. Gick sedan hem, hängde upp badkläderna och gick å la mig på spikmattan. Ligger fortfarande här :P Ganska så skönt ska jag säga er.

Innan jag lägger mig måste jag kolla när bussen går i morgon. Är inte helt säker men tror den går 0920 men mitt minne är inte så bra :P

Sov gott!
PussKram


Klar med projektet!!

Änteligen är jag klar med mitt projketarbete!
Har nyss skickat in det och jag hoppas att jag iallafall får ett g på det. Annars blir jag ledsen!

Nina skulle läsa igenom de åt mig för att se om jag hade nå stavfel typ som de istället för dem eller det. Hon missade 5 st!!!! Dålig läsare ;)

PussKram

Kort skoldag

Ja min skoldag har varit ganska så kort. Sitter nu hemma hos Nina och ska jobba klart med mitt projekt innan jag far här ifrån. Det ska skickas in idag också. Men de kanske jag fixar. Om vi alla håller tummarna?

Vad som händer mer ikväll är ju att de är simning. Jag ska försöka att verkligen simma idag också. Inte fjolla runt som sist. Hoppas de inte är så mycke folk bara, blir så jobbigt.

Senare ikväll blir de att se på desperate. Klockan nio på kanal fem. De kommer nog att bli bra.

PussKram

Tidig kväll

Tror jag ska lägga mig på spikmattan ett tag nu innan jag ska somna.
Det blir en tidig kväll ikväll. Har ont i huvudet och känner mig inte så kry i kroppen heller. Hoppas de går över med lite sömn.

PussKram

Jag komme på en till sak jag har gjort idag

På keramiken idag fick vi änteligen glasera våra askar. Som jag har längtat. Min fick bli svart och grön. Kanske inte så snyggt men jag gillade färgerna för stunden. Hoppas vi får se dem färdiga nästa vecka och sen ta hem dem. Vill ta hem alla saker vi gjort men vi ska typdligen ha en utställning med alla saker :S
Bara de inte blir så att vi får ta hem alla sakerna de sista dagarna av terminen. Man har redan så mycket att ta hem och så då. Men de ska nog lösa sig ska ni se. Jag längtar bara!

Måndag 1573 -10

Jag kan inte säga att de har hänt så mycket idag.
Allt har börjat om igen. Räknar dagarna innan jag får lov igen. Låter dumt men jag känner mig inte helt 100 just nu. Jag vill bara koppla bort allt annat och fokusera på mig själv ett tag.

Nått mer jag gjort idag är att jag har sökt sommarjobb på rönnskär. Sista ansökningsdagen idag, klart att jag skickar in då :P

I morgon ska jag sitta hela dagen på skolan och jobba med mitt projektarbete som också ska in i morgon. Grattis Elin. Jag måste skärpa mig med att göra saker i tid.


Jag längtar och saknar dig så mycke!
Tänker du ens på mig längre?


PussKram

Två låtar jag helt glömt bort




En annan helt underbar kompis!




Jag har en helt underbar vän!

Har nu varit jätte duktig idag tycker jag. Har jobbat stenhårt med projektrapporten, den är inte klar än men jag hoppas jag blir klar med den i morgon. Man kan säga att jag har jätte tur också, Sandra tog en titt på min rapport och skrev dit egna komentarer så att jag får nya idéer och kan komma på mer att skriva. Hon är typ den bästa människan i världen just nu!


Sista sekund Elin

Ja seg som jag är komme jag på vid tre tiden att mitt projektarbete ska vara inlämnat på tisdag. Har jag skrivit projektraporten? Nej. Är jag klar med mitt projekt överhuvudtaget? Nej!!!
Fan att jag alltid ska spara allt till sista sekunden!!

Eftersom att de är söndag så sitter jag hemma hos Nina i stan. Jag är inte mycket till sällskap ikväll för jag sitter bara å skriver på projektraporten. Ska prata med min lärare i morgon och se hur jag ska göra. Skulle vilja ta ledigt från apu:n en dag och sitta och jobba bara med de här. Bara för att få det att se okej ut iallafall. Får höra vad min lärare säger i morgon.

PussKram

Inte så smart planerat Elin

Hur smart är de att ligga å dra sig i sängen till klockan två dagen innan man börjar om med apu:n? Inte så smart alls. Hoppas bara jag kan somna i natt. Ska ju upp halv sju i morgon för att först fara till skolan i 2,5 timme för att sedan fara till apu:n. Känner redan nu att morgondagen kommer att vara jobbig. Men de här ska jag fixa!

Idag måste jag sätta mig ner och göra lite skolarbete. Har en läxa som ska in i morgon. Lite pinsamt att komma till lektionen och inte ha gjort den när vi har haft ca 2 veckor på oss att göra de. Jag ska ta reda på lite information om en glaskonstnär och en keramiker. Ett A4 om varje konstnär och de ska vara minst 3 bilder. Så de är inte så mycke jobb. Ska bara orka börja :P

PussKram

God Natt!


Nu är Nina här

Och Nina ska ju få glasögon. Vilka tycker ni att hon ska ha?
 

Ska jag byta glasögon?


Hahaha hittade en annan bild på mig när jag hade tupperat mitt hår xD

Klar med bakningen

Ja som min rubrik säger så är jag klar med bakningen. Jag bakade kladdmuffins. Typ nästan de godaste som finns. De var en evighet sen som jag bakade dem. Tänkte vara snäll och lägga ut receptet på dem här åt er. Bara för att jag är så snäll.

Allt som behövs för att göra dessa underbart goda muffins är:

     
   
   

+ att man behöver ett kök med spis, ugn och tillhörande plåt.

100 g smör
2 ägg
2½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver

1. Sätt ugnen på 225 grader och smält smöret så att de hinner svalna


2. Vispa ägg och socker vitt och poröst.


3. Blanda vaniljsocker, salt, kakao, mjöl och bakpulver i en annan bunke.


4. Rör ner mjölblandningen i äggvispet och vänd till sist ner matfettet.


5. Ställ upp muffinsformar på¨en plåt och fyll dem till 3/4 med smet.
 

6. Grädda kakorna i nedre delen av ugnen i ca 10 minuter.
Låt kakorna svalna i formarna tex under en bakhandduk.
Om man vill kan man sikta över lite florsocker på muffinsarna
innan man serverar dem.

Mina färdiga muffins!
 

Hoppas de smakar!

Baka

Blev jätte sugen på kladdmufins så jag tror jag ska baka de när jag och mamma har varit och handlat :D

Jag saknar sommaren!


Dags att vakna?

Jag har absolut inte gjort mycke. Sett på tv och sett avsnitt på datorn.
De är typ de ända jag har gjort xD
Ska snart hoppa in i duschen och klä mig innan mamma kommer hem. Så slipper hon veta att jag bara sovit å slappat hela dagen :P

Lyssnar på Atmosphere, så jävla bra!

Ont i ryggen

Äntligen är jag vaken.
Har legat och dragit mig alldeles för länge, har fått jätte ont i svanskotan. Måste försöka sträcka ut den, vilket inte kommer gå så bra när de redan gör så ont.

Sitter framför tv:n. Som vanligt är de inget på tv den här tiden. Så istället sitter jag framför datorn å slöar. Kommer säkert att halvsova i soffan senare :P

Mamma jobbar idag. Hon kommer hem just efter fem skulle jag tro. Ingen aning som vad vi ska hitta på ikväll. Har tänkt vara hemma iallafall, har inte varit de på typ hela veckan.


God natt

Har nästan nyss kommit hem från Nina. Vi har spelat lite tv-spel typ hela kvällen.

Jag har klippt mig i dag också. De syns typ inget, gjorde de bara lite lite kortare och klippte upp de lite. Vad som är planerat för i morgon vet jag inte. Mamma jobbar och jag ska sova ut hade jag tänkt.

Människor fortsätter att förvåna mig.

Vad som hände igår :P

God morgon.

De blev inte så mycke uppdaterat igår. Mitt fel.
De som hände igår var :

Just innan jag och Nina skulle gå till coop går Nina in på toan och ser att någon av katterna har spytt där inne. Nina stannar där inne för att torka upp de, jag springer ut därifrån direkt för att slippa spy. Hör hur Nina försöker hålla sig från att kräkas där inne. När hon är klar var de min tur att gå in på toan. När jag sitter där inne så spyr jag för att de luktar av kattspyan. Inte mysigt kan jag lova er.
Efter de gick vi till coop. + att inne på coop var de en tant som ramlade xD

När vi komme hem från coop satte vi oss i soffan för att se på desperate. Såg 2-3 avsnitt innan mamma komme för att hämta oss. Vi for hem till hamn, jag åt middag och sedan såg vi desperate igen. Vi bestämde oss för att fara på vattengympan halv åtta. Men när vi komme dit blev de ingen vattengympa. Man måste vara minst 5 stycken och vi var 4. De sög. Men jag och Nina simmade runt där ett tag ändå.

Vi komme hem, hängde upp badkläderna, tog min dator + högtalare + puff till datorn och gick hem till Ninas mamma för att se desperate. Tror jag gick hem där vid ett eller två. Minns inte.

Ja de var typ allt som hände igår :P


Jag lyckades!

Nu blir de coop :D

Snälla?

Försöker få Nina att gå med på att vandra till coop för att köpa korv som frukost xD
Men de går inte så bra xD
Håll tummarna!!

sex timmar är för lite

God morgon.

Gissa om jag är trött? Jag brukar inte alls vara vaken till fyra, inte min grej direkt. Sen att vakna klockan tolv gör de inte heller bra. Har då fått lite mindre än sex timmars sömn. Jag behöver meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer. Men de är försent nu för de.

Vad som händer idag är ganska så enkelt.
Jag och Nina ska åka med mamma hem från stan till hamn. Mamma bjuder på mat. Vattengympa. Ja de är nog de som händer i korta drag idag. Innan mamma kommer måste jag packa lite. Nog för att jag tog med mig alla saker helt i onödan men..

PussKram

Filmkväll.....

Har ju haft spelkväll ikväll, trode de skulle sluta annorlunda men.

Jag ska aldrig mer spela med Nicke, han är för bra. Jag blir galen när jag får så mycke stryk. Men då är jag typ den dåligasdte förloraren i världen också. Har ingen stubin alls.

Vill nu bara lägga mig ner å sova. Är trött som fan.

PussKram

Ett tag kvar :P

Sitter nu hemma hos Nina och väntar på att tiden ska gå så att folket kommer snart. Då kan vi äntligen börja spela lite tv-spel. De kommer att bli najs.

Jag och Nina har spelat lite rockband och låst upp de sista låtarna så nu är alla låtar upplåsta och redo att spelas. Nog för att jag vill spela halo mer än rockband :P


Allt ska ta sån tid!!

Att jag alltid ska vara så jävla seg!! Jag blir galen på mig själv. Klockan är snart ett och jag har inte packat någonting alls!! Har kvar att packa xeboxen som är hos mamma, min dator, alla dosor och en till tröjaa att ha på mig. Sen ska vi till pappa å hämta den andra xboxen.

Önska mig  lycka till!

Spelkväll ikväll :D

God morgon :P

Känner mig trött idag, fast jag har sovit mycke. Men jag är som sagt alltid trött xD
Planerna för idag är ganska så enkla. Nina och hennes mamma hämtar mig vid ett tiden, då far vi till min pappa å hämtar den sista xboxen. Sen drar vi till stan. Tror vi ska följa me å handla å sen bli körda till a-torp där vi ska spendera kvällen.

Besökarna kommer lite olika tider.
Tjejerna som har träning, Lina, Lisa, Petra och Mia, kommer vid tio tiden. Så jag bjöd in Sandra, Wille och Nicke lite tidigare så att Sandra som aldrig har spelat får en chans att lära sig allt innan de börja på allvar ;)

Jag kommer att ta med mig datorn till Nina. Eftersom att vi kommer dit så tidigt kan ma ju passa på att sitta vid datorn lite ;)

En komihåg lista till mig själv:

2 xboxar
3 dosor
1 sladd
1 dator + laddare
Påminna Nina om att ta med mina 2 gitarrer, mitt spel, hennes wii.

Pusskram

Bad

Yes nu blir de att fara till simningen. Ska simma i en timme å försöka hinna hem innan desperate :P

PussKram

Ingen buss idag inte :P

Hemma igen :P

Ja de gick ganska så fort de där. Eller de tog en timme men ändå :P
Fick åka med mamma dig. Gick direkt till Bokia och hämtade ut min bok. Gick sedan till ica för att se om jag såg Sandra dä, vilket jag gjode. Tog och köpte lite tuggummi :P Hon var så duktig så :P
Träffade sedan på Pappa som jag sen fick åka med hem :P Så jag slapp åka buss :D

PussKram


Sätt lite faaaaart!!

Nej jag har fortfarande inte kommit i kläderna. Sitter i nattlinne och gör ingenting. Men snart måste jag börja sätta lite fart på mig själv om jag ska hinna åka med mamma. Tror de blir en tidig middag för mig idag. Vilket inte gör nått.


Tisdag 9/3 -10

Morgon!

Gårdagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Men den blev bra ändå :P
Jag var ju barnvakt på morgonen och började hela dagen med att försova mig. Att vara barnvakt gick jätte bra. Sejne är en sån gullig tjej, lätt att sköta. De resulterade också i 200kr extra i börsen :P Jag klagar inte alls.

Jag duschade och gjorde mig redo att fara till stan när jag komme hem från barnvakteriet. Tog bussen till stan där Nina satt och väntade på mig. Jag skulle följa med henne på stan och se om hon hittade nått till henne. Jag köpte mest av oss xD

Jag fick med mig 2 böcker, ett par leggins och en kapel till mina xboxar hem. Ska tillbaka till stan idag och köpa en till bok. Beställde den förra veckan och fick ett sms idag om att den hade kommit.

Mamma jobbar natt i kväll me. Så när hon far till jobbet ska jag åka med henne till stan och köpa boken. Tror jag ska gå in på ica torget också. Sandra jobbar sin första dag där idag :P Tänkte bara gå förbi och säga hej.

Senare ikväll blir de att fara å simma. De ska bli skönt att fara å göra nått. Att röra på mig. Känner mig så lat när jag är ledig, jag ligger helst bara i sängen och sover xD De blir också Desperate ikväll :P

PussKram

Far bort

Far till stan, kommer hem i natt!
PussKram


Vem försov sig om inte jag?

Vem försov sig i morse om inte jag?!
Lite smått irriterande kan jag ju säga. Jag skulle upp halv sju för att hinna göra mig klar innan Sören skulle hämta mig. Men när klockan ringer är jag så trött så att jag znoosar lite, typ tio minuter. Somnar tydligen om senare och vaknar upp vid sju å får panik. Jag ska ju bli hämtad kvart över. Men när Sören komme hem till oss höll jag på med frukosten. Jag hann göra mig klar innan kvart över iallafall :P

Just nu sitter jag och Sejne och tittar på tv. Vi har ritat och spelat lite kort. Sen har vi klappat deras katt också. Och jag är jätte trött kan jag säga er. Men jag överlever nog.

Mår bättre!!

Nu är jag hemma igen. Mår mycke bättre kan jag säga. Vilket bara är bra eftersom att jag ska fara och vara barnvakt i morgon på morgonen åt min lille kusin Sejne. Sören, min mobror kommer och hämtar mig kvart över sju :P Lite för tidigt för min smak men men. Tyckte att jag kunde vara snäll och ställa upp som barnvakt. Är ju inte de så ofta alls åt Sejne så.

Men nu ska jag se New Moon.

PussKram

Promenad

Går ut å går ett tag och ser om jag börjar må bättre med frisk luft.

PussKram

Hugg av mig huvudet?

Filmen jag ska se ikväll blir New moon. Har ju sett den förr men de ska bli roligt att se den igen. Jag var barnvakt åt min syster och pappa komme just å hämtade henne. Så nu är jag ensam igen :P

Min huvudvärk har inte gått över, har tagit tabletter men de hjälpte inte :( Mår inte lika illa, vilket är bra.

PussKram

Jag vill inte bli sjuk

Den här kvällen blev inte som jag hade tänkt mig.
Jag hade planerat en hemma kväll i soffan med en film. Men gjorde sedan planer med en kompis. Blev sedan barnvakt så jag fick skjuta fram de andra. Men nu mår jag så illa så nu är de avbokat. De blir nog bara en lugn kväll hemma i soffan ändå.

Vart är mina myskläder?

Ja nu har jag varit hemma ett tag och tagit mig en skön dusch. Nu fattas bara kläder. Ska se om jag hittar nå myskläder. Vill inte ha nått annat på mig idag.

Snart blir de hamn igen

Mamma ringde för ett tag sen och sa att hon kommer hit vid ett och hämtar mig. Ska ta en lång och skön dusch när jag kommer hem. De låter helt underbart just nu.

Nina ligger fortfarande och sover. Hon är sjuk och får tydligen inte sova så mycke. Funderar på att inte väcka henne när jag far... Vi får se hur jag gör.


Vart hamnade jag igår? ;)

Jag är typ jätte trött nu xD
Var uppe lite längre än vad jag brukar vara och vaknade tidigare än vad jag brukar göra.

Igår tog jag mig till stan, eller a-torp med andra ord. Och ni kan ju gissa vem jag skulle vara me? :P Jo Nina såklart. Vi tog en promenad till coop å köpte varsin dricka. Gott gott. Gick sedan hem för att se på tv tillsammans med hennes pappa. De blev så att jag såg Seven. Den var jätte bra. Jag satt och gissade på egna lösningar hela tiden xD.

Efter Seven såg jag och Nina några desperate avsnitt och helt plötsligt var klockan tre. Vi la oss för att sova. De som bor i lägenheten under Nina spelade musik och Nina somnade på 0 sekunder och började snarka. Som tur var hade jag med mig öronproppar. Så jag fick sova ändå. Men jag vaknade klockan sju på morgonen :S Inte trevligt. Somnade om till klockan elva å har inte kunnat somna om :P

Vad som händer idag vet jag inte. Ska till pappa å äta middag å sen hem till mamma igen. Mamma jobbar natt så jag är ensam hemma ikväll. De känns både bra och dåligt. Hatar att vara själv samtidigt som jag älskar att vara själv :P

PussKram

Vilken ska jag se?

Nej nu har jag fått lite beslutsångest över vad jag ska se för film på tv:n. De går 2 stycken samtidigt som jag vill se. Vad gör man då?
Filmerna de står mellan är:

World Trade Center

Amerikanskt drama från 2006. Det här är den sanna historien om John McLoughlin och
William J. Jimeno, de sista två överlevande att räddas från Ground Zero.
Den 11 september 2001 flyger två plan in i tvillingtornen World tTrade Center, Katastrofen
är ett faktum och polisen John McLoughlin tar med sig en styrka för att hjälpa till vid
evakueringen. Bland de frivilliga finns polisen William Jimeno. Men när John och William
befinner sig i den femte byggnaden rasar tornen och de blir fastklämda i rasmassorna.
Kaos utbryter men räddningsarbetet fortsätter. Under varje betongkloss kan det finnas
en människa vid liv. Åldersgräns 11 år.

I rollerna: Nicolas Cage, Michael Pena, Maria Bello, Connor Paolo, Anthony Piccininni.
Regi: Oliver Stone.

World Trade Center

Seven

Amerikansk thriller från 1995. Under en rutinutryckning hittas en man som mördats
medan han intagit sin måltid. Någon har skrivit ordet "frosseri" bakom kylskåpet i
lägenheten. När ytterligare ett brutalt mord uppdagas finner man ordet "girighet"
skrivet med blod. Poliserna Sommerset och Mills lägger nu ihop ett och ett - och
får sju. Man har att göra med en psykopatisk seriemördare som systematiskt
mördar sina offer efter De sju dödssynderna.

I rollerna: Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow.
Regi: David Fincher.

Seven


Sevn låter ju lite bättre men jag vill ändå se world trade center. Ett svårt val... Vad tycker du?


Mamma är duktig på att laga mat :P

Idag serverades de tacopaj med grekisk sallad! Jätte gott, man äter för mycke :S

Vet vad jag ska göra ikväll

Nej nu vet jag vad jag ska göra ikväll!!
JAg ska se World Trade Center som går på tv 4 ikväll. 2130 tror jag den börjar :P Har inte sett den men jag har velat jätte länge. Så nu blir de att se den.

Underbart väder idag

Heej!

Va glad man blir när de är så fint väder ute! Solen lyser och de är ganska varmt ute. I dag så har jag varit och kollat på skoterrace. De var trevligt, man träffade lite folk som man inte sätt på länge och så :)

Jag var ju på bio i går. Filmen, Alice i underlandet, var bra men den kunde ha varit bättre. Kanske inte värd att se på bio direkt men :P De var ganska så skönt att vi körde bil, så man slapp stå ute å vänta på¨bussen å sånt :P

Vad som händer ikväll vet jag inte. Blir nog bara en hemmakväll om ingen kommer med nå förslag :)

PussKram

snart bio

snart ska vi fara och se på bio!! Känner mig jätte pepp kan jag ju säga er :P
Känns som att jag itne har varit på bio på en evighet. Lina borde komma hit snart.

Sitter och lyssnar på musik från rock band wii :D

alla hjälptes vi åt

Ja nu har jag ätit. De var jätte gott. Vi gjorde hamburgare. Och de blev så att jag började med maten så den nästan var klar när mamma komme hem. Bror gick å köpte dricka och syster dukade på bordet. Mamma hackade sallad och lök. Alla var vi duktiga!

Bio ikväll

När jag skulle hem idag så var de en tant som trängde sig i busskön.. Jag blev som förvånad, de är ju alltid tanterna som sköter sig och vi ungdommar som tränger oss i köer. Blev lite irriterad. Alla kan väl göra sitt bästa genom att sköta sig ordentligt, eller?

Ikväll blir de att se på bio. Alic i underlandet ska vi se. Jag tror att den är jätte bra, eller jag hoppas då iallafall att den är jätte bra. Vi ska få låna mammas bil så att vi tar oss både dit och hem. Vi kommer att sitta på rad nummer 3 i salong 1. De kommer nog att bli bra ska ni se.

Till middag idag blir de hamburgare. Kanske ska göra mamma glad och ha maten klar när hon kommer hem? Vi får se om jag orkar. Men jag vill ju vara duktig och göra henne glad. Hon är säkert trött efter jobbet.

PussKram

Ont i huvudet!!

Nu är de morgon igen. Natten är alldeles för kort! De känns som att jag nyss la huvudet på kudden. Har nu ätit frukost så jag ska börja kolla ut vad jag ska ha för kläder på mig idag... Jag har ingen aning vad jag ska ha för kläder. Jag hatar de här att man måste ha "finare" kläder på sig. Jag har ju mest bara mjukiskläder :S Har iallafall jätte ont i huvudet och i ögonen :S Känns som att de är någon som spikar mig i pannan hela tiden... Jag gillar de inte!

Ha en bra dag!

PussKram

Hur ska jag tänka för att allt ska bli rätt?

Ibland kan jag bara inte låta bli att ta åt mig. Jag vet att jag inte borde men just nu kan jag inte låta bli. Känner mig typ arg och ledsen hela tiden för tillfället. Gissar på att de beror på att jag är tjej. De ska alltid vara så roligt att vara tjej. Jag vet inte hur jag ska kunna släppa alla "dåliga" tankar och bara fortsätta vara jag.

Idag på "jobbet" har jag stått nere på lagret och jobbat. Skulle packa ner larm i lådor så att de kan bli tillbaka skickade. Trodde de skulle gå fort men eftersom att de låg en massa andra saker än just de som skulle skickas tillbaka så tog de lååååååååång tid. Har stuckigt mig flera gånger, har sår på långfingret. En sak som är bra med att jobba på lagret är att man får hamna i sina egna tankar. Allt man gör gör man som om man alltid har gjord de och kan de ända in i ryggmergen. Behövde tänka idag. Så de var ganska så skönt. Men nu behöver jag tänka ännu mer...

Vad händer i morgon? Jo jag tror de blir bio. Eller jag hoppas de blir bio. Men nu ska jag ta och lägga mig. Klockan är mycke och jag ska upp vid åtta i morgon. Just ja! Jag, Nina och Lina har varit på vattengympa ikväll. En kvinna som var där tyckte inte om att vi pratade. Men hallå?! De är så tråkigt att bara vara där utan att prata? Men men... Vi drog då ner på snacket.

PussKram


Hat

Nu är jag hemma och jag är less på människor!!!!!
Får se hur morgondagen blir....

Sov gott, dröm söta drömmar!


Skyttebilder :P

När jag hittade den där gammla bilden på mig när jag gick skytte fick mig att vilja se fler bilder. Gick in på hemsidan och letade upp bilderna!

-05


Här var vi i Vindeln. Min första tävling där jag komme upp på pallen. Vann en stor väka som ni ser, använder den väskan när jag flyttar mellan mamma och pappa. Visst ser jag glad ut ;) Tror jag komme tvåa.

-06

De här var i Umeå, Skyttiadens förbundsomgång. Jag komme fyra och var inte alls så glad. Hatar att inte vinna.. eller hamna på pallen.


De här var Ume-kulan som är i Umeå som ni kanske redan förstår. Jag komme trea och hade rött hår med en jävligt stor utväxt!? Ser deprimerad ut..


Ungdomsförbundsmästerskapet. Tror de var i Umeå, minns inte rikigt. Fortfarande rött hår med stor utväxt. Ser lite gladare ut ändå. Nästan ett helt leende ;)


Här var vi i Vindeln. Jag komme trea. Har fortfarande kvar den där morteln. Första gången jag permanentade mitt hår. Lämnade luggen och gjorde den röd :S Jag ser glad ut! :O

-07

De här var jubileumsskjutning i Vindeln tror jag. Som ni ser komme jag tvåa :D Har kvar priset ;) Är nu helt svarthårig, som de ska vara, men fortfarande opermanentad lugg?!



Skyttiaden, minns inte vart den var, men jag gissar på Umeå. Rakt hår och jag ser helt knäpp ut. Kollar på vinnaren och skulle göra vad som helst för att få stå där på föstaplatsen.


UFM, de måste ju ha varit i Vindeln. De här måste ju nästan vara den bästa bilden på mig någonsin av alla de här skyttekorten. Jag ler och håret ser hyffsat ut. Jag komme bara 3:a men jag vann sängkläder! Älskar de där sängkläderna. Har de i min säng just nu ;)


Ume-kulan i Umeå. Jag komme 2:a. Kände mig duktig men samtidigt helt värdelös! En ganska fin bild på mig. Korthårig å allt :P

Ja de var nog alla bilder som fanns. De blev några iallafall. Saknar skyttet lite... Men om jag ska börja om så måste jag få köra rem. Annars är jag inte me ;)

Googlade mitt namn

Hahaha!!! Jag har jätte tråkigt så jag tänkte att jag skulle googla mitt namn. Så jag gjorde de och kollade på bilderna som dök upp. Och jag hittade en bild där på mig, första sidan och bild 16 xD.



Jag ser jätte glad ut... eller? :P

Ingen farmor i kväll

De blev inte att gå till Farmor. Hon mår inte så bra och jag vill inte bli sjuk.
Så nu har jag tagit på mig dunsockarna och satt mig framför tv:n. De ända som är lite jobbigt är att våran tv-dosa har bestämt sig för att sluta fungera!! Så jag måste bestämma mig redan nu vad jag ska se på tills klockan blir nio. Och som de ser ut nu blir de family guy.

PussKram

God middag idag :P

Ja arbetsdagen idag gick bra.
Fick vara och jobba med väskorna, hänga ut kläder och galja. Kändes bra ska ni veta. Men ont i fötterna har jag! Mindre roligt. Jag fick åka bil med mamma hem idag. Jätte skönt att slippa åka buss kan jag säga er.

De blev klyftpotatis, kebab och vitlksgegga. Jätte gott. Jag och Mamma hjälptes åt att laga maten. Trevligt trevligt. Jag och mamma har också kollat igenom olika kataloger för att hitta nå kläder till studenten. Har KANSKE hittat en klänning. Får se om de blir den eller inte.

Ska snart fara upp till farmor. Sen blir de hem och se grey´s. De var ju desperate igår. Vilken besvikelse!! Jag hade väntat mig mer av första avsnittet kan jag ju säga er.

Har ni haft en bra dag?

PussKram

Jag ska jobba idag

Nej den här dagen har jag inte tänkt sitta hemma. De kliar fortfarande så jag håller på att bli galen men jag orkar inte vara hemma heller. Har inte hadt nått att göra de två dagarna jag varit hemma så. Har tagit mig en kall dusch i hopp om att de ska sluta klia, hjälpte ett litet tag, har ätit frukost. Och nu fattas de bara att bortsta tänderna, använda deo och klä sig. Sen är jag redo för en dag med jobb. Eller igentligen är jag för trött, men jag brukar piggna till när jag kommer till "jobbet" och bli jätte trött igen när jag har varit på lunch.

Ha en bra dag!

PussKram

En till hemma dag

Hej!

Jag bestämde mig för att vara hemma idag me. De kliar fortfarande över hela kroppen. Jag håller på att bli galen. Men i morgon så ska jag nog fara till jobbet. Får försöka stå ut. Går de inte så är de bara att jag far hem. Men då har jag iallafall prövat.

Idag har jag sett film och följt med mamma till maxi å handlat. Jag har också varit och simmat lite. De blev inte så himla mycke simmande, mest prat. Men på torsdag blir de vattengympa!! Längtar till se.

Nina sover här i natt.

PussKram

Fantasin får flöda ibland va?

Att vakna upp på morgonen är de bästa. Att få se dig ligga här brevid mig naken med solens strålar som smeker din bleka hud. Jag brukar räkna dina andetag, lägga min hand på ditt hjärta och känna dina slag. När du vaknar drar du in mig i din famn och kysser mig så där mjukt som bara du kan. I din famn känner jag mig varm och älskad. Därför blev jag så förvånad och stel när du inte längre fanns brevid mig när jag vaknade. Du satt på en stol brevid mig och väntade på att jag skulle vakna. Sen sa du orden jag aldrig ville höra från din mun. "De här funkar inte, vi kan inte fortsätta att träffas". Jag fös, jag började skaka. Vad var de du sa? Fanns jag inte för dig längre? Hur kunde du säga nått sånt? Du är ju mitt allt! De kommer bara att vara du för mig.
Du hade redan packat dina väskor, de stod vid dörröppningen och väntade. Du kom fram till mig och omfamnade mig en sista gång och gav mig en kyss på pannan innan du tog dina väskor och lämnade mig ensam kvar i rummet. Två månader efter de fick jag ett brev av dig där de stod att du nu var förlovad. Och vad var jag? En ensam kvinna som inte lämnade lägenheten eller sängen ifall du skulle ångra dig och komma tillbaka. Men döden hann före dig, jag varken åt eller drack. Inte konstigt att min kropp ville bli av med själen som plågade den så.

Du kom på min begravning och d såg verkligen ledsen ut. Som att du nästan ångrade dig.


Sov gott

Nej nu är de dags att lägga sig. Behöver min sömn. Inte för att jag tror att jag kommer kunna somna när de kliar överallt!! Men jag ska iallafall försöka. Sen i morgon om de fortfarande kliar tar jag ett till allergipiller och sedan en dusch. Går de inte över då så stannar jag hemma och badar i snöhögarna!

PussKram


Vart är du?


Sommarfest, teater å annat

Heej.

Jag skrev ju inget igår. Kände inte riktigt för de.
Sommarfesten som vi var på i lördags var ju jätte roligt. Jag dansade hela kvällen vilket jag aldrig brukar göra. Jag är den typen som sitter ner hela kvällen och pratar, aldrig dansa! Men pappa drog upp mig på dansgolvet någon gång och jag drog upp Sandra ;) Haha. Jag har ett litet runt blåmärke på min vänstra fot!? Vad är de som har hänt? Ingen aning.

        



I går (Söndag) var jag och Nina på teater. "Knacka först" heter den. Helt klart sevärd! Hade jätte roligt.
Jag sovde över hemma hos Nina igår till idag. De är närmare till skolan så jag får som sovmorgon då. Men när vi skulle lägga oss så komme jag på att fan just ja jag är ju ledig på morgonen?! Så jag fick sova ut ganska så bra kan jag ju säga.

Hela kvällen igår och hela dagen idag har de kliat på hela min kropp! Jag håller på att bli galen!! Tror jag har fått en allergisk chock igen. Jag gillar de inte alls. Har varit hemma hela dagen för de. Jag vill inte jobba och hela tiden känna att jag måste klia mig. De kliar ju på rumpan också så de är inte så trevligt när jag har apu i butik.

Har inte gjort så mycke mer idag. Jag har kliat mig. De är typ de jag har gjort. Har vilat lite också. Känner mig helt slut i kroppen. Jag får se hur de blir i morgon, om jag ska fara till apu:n eller inte. De får jag se i morgon när jag vakna. Kliar de som bara den, vill jag stanna hemma. Men men...


PussKram


RSS 2.0