Fest ikväll ju!!

Nu är jag mer eller mindre redo för fest.
Ska ta på mig en till tröjja sen är jag klar.

Väntar på att folket från stan ska dyka upp vilket de bör göra snart :P PEPPA!!!


Jag såg ju en film igår..

Jag såg ju The Duchess igår kväll. Den var jätte bra. Lite sorglig om man frågar mig men helt klart värd att se. Den handlar om en man som vill ha en manlig avkomma. Han gifter sig med en kvinna vars mamma lovar honom en son. Men kvinnan får bara döttrar. Hon har även fått 2 missfall, varje missfall var en pojke. Mannen har flera älskarinnor. Hans fru vet om de men säger inget, hon "godkänner" de, tills den dagen han har en affär med sin frus bästa vänn.



Se den!

Sommarfest ikväll :P

Jag har varit duktig. Har städat klart mitt rum nu.
Jag orkade ju inte föra de igår kväll. Så när jag vaknade i morse tog jag mig i kragen och plockade bort mer saker och dammsugade lägenheten. Känns skönt att de är gjort iallafall.

Sitter nu i mitt rum och ser på tv.
Jag har fått mensvärk!! De suger, börjar må så illa. Men om jag tar mina tabletter mot värken får jag inte festa ikväll...  Tror jag får stå ut med värken nu och sedan supa bort den ikväll ;)

Mamma ligger just nu och vilar. Hon har jobbat natt och hvarit nere i tvättstugan hela morgonen. När hon har vilat klart ska både jag och hon fara till ica och handla lite. Jag ska handla inför ikväll och mamma ska ska storhandla inför nästa vecka.

PussKram


Filmkväll ikväll?

Nu har jag parkerat mig själv i soffan och ska nog sitta här hela hela hela kvällen.

Har nyss kommit hem från en massage stund. De var jätte skönt. Önskar de aldrig tar slut. De var iskallt att gå hem när de snöade som de gör.

Idag har de varit en jobbig dag. Jag var alldeles för trött för att ens leva. Men jag åkte iallafall till stan och försökte göra mitt bästa. Jag skulle storlekshänga alla kläder på barnavdelningen. De är inte direkt de roligaste jobbet med de måste göras de me :) Efter de skulle jag ta ner nå saker som hängde i taket. Jag som är höjdrädd! Men jag överlevde, nog för att jag var kallsvettig innan jag var klar men :P

Nu ikväll tror jag att jag ska se en av filmerna jag köpte i går :)
"The Duchess"


Hoppas att den är bra! Kanske ska poppa lite popcorn till den.

PussKram

Money :D

Idag komme pengarna :P 1550 kr rikare :P

Handduk, den nya klänningen?

Jag ville aldrig stiga upp i morse! De kändes som att jag inget sovit. Jag frös så mycke igår kväll så jag sovde i mina dunsockar. Gissa om de blev varm! Men de blev bara skönt. Fryser man om fötterna så fryser man om hela kroppen. Nu var jag varm om fötterna och resten av kroppen också.

Som ni kanske förstod så klarade jag inte alls av att komma i säng före elva. Eller jag gick till sängs 2250. Å de är för sent om man frågar mig. Iallafall när jag var så trött som jag var.

Sitter nu och äter frukost. Två rostade mackor med marmelad och ost + ett stort glas med mjölk. Mjölk är jätte gott på morgonen. Jätte kall ska den också vara.

Jag och mamma åker nog till stan om 45 minuter kanske. Vilket blir bra. Jag måste bara klä mig före. Vet inte om de är så smart att fara i handduk :P

PussKram

Snart helg :D

Nu är kroppen jätte slut kan jag säga er!

Först jobbat hela dagen sedan fara hem och sen på vattengympa! Men de är skönt när man känner sig helt slut i kroppen! Ganska skön känsla, att vara slut för att man verkligen har gjort nått.

Ska snart lägga mig på spikmattan och sen lägga mig. Ska försöka komma isäng före elva ikväll. Blir så sent innan jag hunnit somna annars.

Jag ska få åka med Mamma in till stan i morgon!!! Slipper bussen :D TACK! Men de betyder att hon hinner fara hem innan jag slutar :( De blir buss då istället.

Jag hatar att inte få chansen

Nått jag hatar och blir jätte ledsen av är när jag inte räcker till eller när jag inte får chansen att pröva. Jag är bra på att lyssna. Jag vill lyssna men inte för att jag vill ha nått att skvallra om utan för att kunna hjälpa...


Såg lite gammla bilder jag tagit












Ingen morgonmänniska :P

Ja jag har tagit mig upp ännu en morgon. Nog för att jag ställde om väckaren flera gånger efter att den ringt. JAg är verkligen ingen morgonmänniska!

Jag har hunnit äta frukost och duschat. Så nu ska jag bara klä mig men jag har inte bestämt mig vad jag ska ha för kläder.... Jag har börjat få panik på mornarna när jag ska klä mig. Brukar inte bry mig vad jag har på mig men nu när jag är på apu kan jag inte komma i mjukisbyxor och tjocktröja dirket...

Ja idag på apu:n börjar bokrean, eller den har redan börjat. De öppnade klockan sju idag. Undra vad jag ska få göra idag :)

PussKram

Spikar i massor

Nej vet ni vad! Jag suger på att stäga.
Har nu tagit ut skräpet. Har kvar att ta bort två stora väskor, kläder och saker från stolen och att dammsuga. Sen ser de hyffsat ut här. Hoppas Sandra och Wille överlever. Får ta och plocka bort och fixa resten på fredag. Har ändå inga planer för den dagen alls så :)

Har nu lagt mig på spikmattan. De hjälper faktist mig att somna! Vilket jag behöver nu kan jag ju säga. Jag sover så dåligt att de inte är sant. Undra vad jag igentligen drömmer under nätterna? De måste ju vara hemska drömmar eftersom att jag inte alls är utvilad när jag vaknar.

PussKram

Min rygg är död!

Eftersom att bokrean på Åhléns börjar i morgon har vi fixat för den idag. Kan inte säga att jag var till stor hjälp direkt. Var bara förvirrad. La upp böcker som jag sedan behövde flytta på. La dit nya böcker, var sedan tvungen att flytta om alla böcker. Och böckerna ska vara så jävla tunga! Jag blir galen! Min rygg klarar inte av de. Jag och den andra praktikanten skulle också bära ner två bord till lagret. De var sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tunga! Tack för vagnar! Och hissar!

Mamma hämtade ju mig idag. Jätte snällt av henne. Jag slapp bussen!! Vi for faktist förbi frasses och åt där. De var typ en evighet sedan! Igentligen inte så gott som jag minns de men... Sen när vi komme hem var jag tvungen att börja städa. Sandra och Wille kommer ju att sova över här på lördag.
Började packa ner saker som jag ska ha med mig när jag flyttar hemifrån, typ muggar, glas, kastruller och stekpanna. Sedan skulle jag och mamma gå upp på vindan med de. Fy fan va tungt de var! Vi bor ju på första våningen och vindan är på fjärde! Trodde min rygg skulle gå av.

Nej nu ska jag fortsätta städa innan jag ska gå ut med lite skräp och kläder till soptunnorna. Jag ska försöka göra en tidig kväll ikväll. Behöver de..

PussKram

10-17

Ja då var de morgon igen.

Känner mig för trött för att de ska vara sant. Men jag ska ändå fara till apu:n. Nog för att jag skulle vilja vara hemma och vila upp mig lite. Men men.

Idag är första dagen jag ska jobba vanliga timmar, mellan tio och fem. Hoppas de kommer kännas bättre i benen iallafall och i fötterna. Sen så skulle ju mamma komma och hämta mig idag :D Jag slipper bussen :D :D

Vi ska och äta på balder idag. Hoppas de är god mat iallafall...

PussKram

Yes!

Om jag har tur så hämtar mamma mig när hon har slutat så jag slipper ta bussen :D

Du, jag, vi och dem

Du sa
Jag sa
Vi sa
De sa

Alla hörde

Du gick
Jag gick
Vi gick
De gick

Alla stannade

Du blunda
Jag blunda
Vi blunda
De blunda

Alla såg

Du log
Jag log
Vi log
De log

Alla grät

Du skrek
Jag skrek
Vi skrek
De skrek

Alla var vi stumma

Du läste
Jag läste
Vi läste
De läste

Alla var vi blinda

Fortfarande trött i kroppen

Vad har hänt idag?

Ja jag var ju först på skolan, där gjorde jag inte mycke. Var som trött och slut och lite less. Satt och pratade och skrev lite och klottrade. Åt sedan lunch med Sandra, Nina, Eva och Emma innan vi tog bussen in till stan. Och inne i stan väntade arbetet.

I början på dagen skulle jag och en till praktikant leta fram vilka böcker som skulle vara med på bokrean och sedan prismärka om dem. De gick bra i början men sedan blev man som blind när man skulle leta upp böckerna. Men jag fick lite hjälp av en som jobbade där att hitta en del böcker som igentligen stod framför näsan på mig xD
Nu när jag tänker efter tog de nästan hela dagen. Skulle sedan köra ner böckerna till nedervåningen där rean ska vara. Men vagnen böckerna var på var helt omöjlig att köra! Fick hämta Simon som fick köra ner den.

De dåliga med dagen var att jag fick näsblod. Inte roligt alls. Har inte haft de på en evighet så jag blev som lite paff. Blir så yr av de :S Hoppas de bara var en engångssak.

Komme nyss hem från simningen. Har haft de jätte roligt!

PussKram

Hela min dag

Vilken dag vilken dag!

Började ju min dag hemma hos Nina. Ville inte stiga upp ur sängen. Var så trött. Men efter många om och men slet jag mig själv in i duschen. Duschade lite kallare än vanligt så att jag skulle vakna upp. Men de hjälpte inte så mycke, frös bara av de! Vi åt frukost och gick sedan till skolan.

På keramiken är jag klar med allt vi ska ha gjort. Så idag fick jag och några andra tjejer från kursen hjälpa läraren att plasera våra boxar i ugnen så att vi kan bränna dem. Vecka 11 ska vi få glasera dem. Efter de målade jag en planka svart xD Började skissa lite på några smyken men mer än så blev de inte.

Jag åt lunch med Sandra och Nina. De blev fil med flingor, inte de bästa kan jag ju säga er. Blev hungrig ganska så fort efter de. Jag och Sandra gick till bussen efter lunchen och for in till stan. Vår första praktikvecka började ju idag. Jag var jätte nervös och funderade på om jag skulle sjukanmäla mig och fara hem. Men jag tog mig i kragen och for dit.

Hade nästan glömmt bort hur trevliga de var där på Åhléns. När jag väl var där kändes de inte alls jobbigt. Mina arbetstider är 10-17. Måndagar och tisdagar kommer att vara de jobbigaste dagarna på veckan. Börjar då med skola och sedan apu. Jag kommer vara så trött, men de är ju bara i sju veckor.

For hem till pappa efter jobbet och åt lite. For sedan till farmor för att mäta mig och de. Orkade just så pass att gå hem till famor. Gick hem till mamma efter de och la mig i soffan och där har jag nu legat sedan halv åtta skulle jag tro. Ska nog fortsätta ligga här tills jag ska sova. Har ont i fötterna och ryggen. Skulle vara skönt om soffan har en inbyggd massör :P

Samma visa i morgon igen?

21/2

Som ni säkert redan har förstått är jag hemma hos Nina. Vi har legat och sett på desperate ett tag. Vi har snart sett klart hela säsong 2! Vi är så duktiga.

Men vi ska nog snart ta och lägga oss, de är ju skola i morgon på morgonen och sedan apu resten av dagen. Känner inte peppen på någonting just nu. Är trött och slut i huvudet. Känns som att jag svikit mig själv lite. Har lite diskutioner med mig själv, därför är jag inte så trevlig just nu. Men men...

PussKram

?

Kan de bli så att jag kanske ska få vara lycklig nu ett tag?

Stressad?

Jag har inte kommit så långt i min planering för dagen. Jag sitter fortfarande i nattlinne i sängen under täcket. Längre än så har jag inte kommit. Men jag måste snart ta och duscha. Ska ju till pappa vid halv fyra och sen till Ninis där vid fem tiden. Så jag måste packa mina saker jag ska ha med mig dit också :P

PussKram




Du, du, du och bara du

De är bara dig jag tänker på
Du får mitt hjärta att slå
Du ger mig orken till att andas

När jag inte klarar av mer finns du där och hjälper mig
Du är där och tar emot mig när jag ramlar

Du är mitt allt
Men jag är en fis i rumden för dig

Vad ska ni göra idag?

Vaknade klockan tolv och kände att nu måste jag stiga upp. Ångrade ganska så mycke att jag kollade ut genom fönstret. De blåser och snöar som bara den ute :S Jag gillar de inte alls. Men de är bara ca -20 -22 grader ute, varmare än i går kväll iallafall :P

Vad jag ska göra idag är inte riktigt bestämt än. Ska till pappa och äta iallafall. De vet jag säkert. Ska försöka komma mig till farmor också. Sen kanske jag ska till Nina, vi får helt enkelt se vad den här dagen för med sig. Kanske borde duscha och klä mig iallafall?



PussKram


Jag är gnällig när jag har så här tråkigt :(

Ja de här måste ju ha varit den tråkigaste lördagen på länge!

Först fick jag inte sova så länge jag ville i morse! Mamma komme ju å väckte mig. Jag har inte haft någon att vara med på hela hela dagen/kvällen och inget att göra. Spotify har inte funkat så jag har inte haft någon musik att lyssna på förns nu.

En rolig sak de var ju att Sören, Maria och Sejne komme hit och åt middag med oss. Vi åt som sagt tacos. Jätte gott. Efter de spelade jag, mamma, Sören och Maria kort, Hollywood. Sören vann och jag komme tvåa. De for hem där kring åtta tiden. Sejne måste ju sova :P Så efter de har jag legat i sängen och sett på "Mysteriet på Greveholm". Så nu har jag inga avsnitt kvar på de att se...

Vad ska jag göra nu?

Hjälp?

Varför funkar inte mitt spotify? Står att de är i offline mode och jag är jätte dålig på tekniska saker ju! Hjälp mig någon? Jag behöver min musik!

Förklara för mig

Varför ska just jag måsta känna mig så ensam för?

Bye bye

Nu är jag duschad och klädd. Så vi far snart ner till affären :)


Du försvann lika fort som du kom

Har varit vaken i ca en halv timme. Känner mig jätte trött fortfarande. Fattar inte hur :S

Igår kväll så ringde Nina och frågade om jag inte ville spela med henne och Nicke. Jag tog chansen så jag slapp se på nå mer sport. Men eftersom att jag inte var van vid de där kontrollerna så gick de bajs för mig. Men de var roligt ändå. Där kring halv två tror jag hon var bestämde jag mig för att gå hem.

Tror ni inte att jag vaknade klockan 0640 i morse och började fundera ut om jag hade ställt väckaren till skolan och när bussen skulle gå? Men när jag började bläddra i telefonen bland mina larm insåg jag att de är lördag! Jag kan sova längre :D

Mamma komme in och väckte mig vid elva. Kände mig inte så pigg. Men hon frågade om jag skulle me och handla och de ville jag. Orkar inte ut och gå till ica i -20,2 grader direkt. Steg upp vid tolv tiden. Har ätit frukost och ska nu snart ta och duscha.

Vi ska få mddagsgäster. Sören, Maria och Sejne kommer hit. Vi ska äta tacos, de som är så gött.

PussKram

Gott med glass

Mamma bjuder på glass. Men känner fortfarande uttråkad!

Göra nått?

Ja vad gör jag?
Ingenting! Sitter och ser på sport med min syster?! :S Vad fan håller jag på me?!
Mamma for å skulle köra min bror någonstanns så...


Fredag den 13/2 (19/2)

Ja de här blir nog den tråkigaste fredagen någonsin skulle jag tro.

Jag har inget å göra. Nina är upptagen me Nicke hela kvällen. Och vad ska jag göra? Sitta hemma med mamma och syster och se på os? NEJ TACK! Jag gör typ vad som helst för den som vill hitta på nått ikväll!

Hade redovisning på Svenskan idag. De gick bajs. Innan redovisningen läste jag igenom allt och de kunde inte ha gått bättre, jag kunde alla ord och förstod precis vad jag läste. Men när jag stod där framme så stammade jag, kunde inte uttala orden och jag förstod ingenting av de jag läste. Grattis Elin.

Nina komme hit efter skolan. Vi gjorde typ nada, vi såg på tv. Sen jag jag till hörnan och Nina gick hem. Mer än så har inte hänt i dag och mer än så kommer nog inte hända idag heller.



PussKram

Du orkar inte läsa igenom de här..

Ja som sagt har jag varit på vattengympa med Nina idag. De var inte så många som var där, vi var kanske 9-10 stycken där. Störde mig som bara den på två tjejer som var där. Vet att jag inte borde bry mig men mitt humör är helt jävla galet just nu. Retar upp mig för ingenting och sånna saker.

Iallafall, ingen av tjejerna hade tvättat bort sitt smink så de såg ut som pandor runt ögonen. Och efter vi duschat å allt kommer jag å Nina in till omklädningsrummet då har tjejerna brett ut sig över tre bänkar!! TRE bänkar?! Och självklart hade en av tjejerna lagt sina blöta badkläder just på bänken där mitt skåp var!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!! De är en små sak jag vet om de! Men jag skyller på mina hormoner.
Behövde bara skriva av mig lite...

Mitt sätt att koppla bort olika tankar

För att jag ska lugna ner mig lite, varva ner på kvällen eller om jag bara känner mig upprörd så har jag börjat att spela Kungen som finns på datorn. Jag vet inte vad de är men jag blir som lugn av de och kopplar bort alla tankar.


Änteligen

Blogg.se har varit konstigt för mig hela dagen, har inte kunnat skriva nått alls.

Hade ju sovmorgon idag vilket var jätte skönt. Eftersom att jag redan var så trött igår kväll när jag komme hem var de inga problem alls att somna kan jag lova er :P Och jag sov bra som bara den :P De gillas. Tror de var länge sen jag var så trött och slut. Men de är skönt att få vila upp sig.

Idag på skolan har jag gjort helt klart en uppgift. De var planeringen för min webbutik. Är inte helt nöjd men. Om jag hade de där pengarna och om allt gick som jag ville skulle jag lätt starta de där företaget kan jag ju säga er! De var en lön på 10 000 i månaden och en vinst på 28 000 tror jag. Inte helt fel. Synd att de där bara är en kladd. Började skriva några frågor till min APU-plats men jag komme bara på 6-8 stycken. Inte bra Elin.

Den här veckan är sista veckan på 9 veckor som jag är på skolan. Eller jag kommer att vara 2,5 timme på skolan varje måndag och tisdag. All annan tid kommer jag att vara på Åhléns. Jag hoppas de kommer att bli en bra period. Förra året var jag också där. De var både roligt och jobbigt så jag hoppas de blir lika dant den här terminen.

Ligger just nu nerbäddad i min säng. Jag fryser jätte mycke så jag har mitt duntäcke på mig + en tjocktröja men jag blir aldrig varm igen. Vet precis vad jag skulle vilja ha nu ;)



PussKram


Sov gott

Nej nu säger jag god natt!

P.S Jag har sovmorgon i morgon ;)

Så trött

Ja jag har varit hemma någon timme men jag har inte orkat blogga.
Tog en dusch när jag komme hem med bussen, de var jätte skönt. Jag frös så att duscha i varmvatten var bara skönt kan jag säga er!

De har väl inte direkt varit någon jobbig dag men jag har varit så trött så allt har som blivit jobbigt utav de :S Vi hade prov i dag och de kunde inte ha gått sämre. Men jag får skylla mig själv när jag inte pluggar direkt. Men de var en sak, som jag inte kommer ihåg vad de var, men de hade vi inte pratat om på lektionerna eller läst nått om. Så jag visste inte vaf fan de var :S Men men jag hoppas iallafall att jag får ett g.

PussKram

Som ni kanske märkt har jag sovmorgon

Och jag älskar de! Men jag fick inte sova så länge som jag ville. Vaknade upp med världens värk i magen! Trodde jag skulle spy för att de gjorde så ont!! INTE IGEN!!! Hör du de kroppen?!

Bussen till stan går vid nio så de är ju ett tag kvar... Har som inget att göra. Har halverst klätt mig men orkar inte fortsätta. De kommer blir som alla andra dagar att jag stressar hur mycke som hälst just innan jag ska gå. Men jag får leva med de helt enkelt för jag orkar inte göra nått åt de för tillfället ;)


Ha en bra dag!
PussKram

Älskar kyla....

Nej nu är de för kallt ute igen! Jag vill ha värme inte kyla ju!
Sitter i köket och äter frukost och ser att de är -15,6 grader :S Sen snöar de också. Jag vill inte ut!!

Sen har jag prov idag, de känner vi inte alls peppen för. Har inte pluggat någonting alls till de. Jag vet att jag får skylla mig själv... BAJS!

PussKram

Jag behöver nya bilder på mig själv...








Tisdag 16/2

Nej vissa människor förstår jag mig inte på. Ska helt enkelt sluta bry mig om dem :P De blir bäst för alla så ju :) Eller vad tycker ni? De blir bättre för mig så jag ska nog vara lite självisk. Låter dumt men jag bryr mig inte just nu.

Har varit på skolan idag. De hände inte nå speciellt. Eller vi for till ett företag som heter Start och lyssnade lite på vad han hade att säga. Jag och Sandra plumsade lite i snön, blött och kallt men helt okej ;) Tog bussen hem och åt middag. De serverades chilli, de var gott men jag fick ont i magen.

Ska nu sätta mig ner och plugga lite. Har ju prov i morgon!! Inte ofta vi har de längre. De är bara inlämningsuppgifter annars. Lika jobbigt de. Men jag kommer nog inte plugga så mycke. Känner inte peppen. Men klockan sju ska jag gå ner till badet och simma några längder hade jag tänkt :)



PussKram

Ge mig massage?

Jag och Nina for på vattengympan.
De var en ny kille som höll i den ikväll, roligt med någon ny. Man får då pröva på ett nytt program för kvällen. Lite jobbigt är de samtidigt att man inte alls vet vad för övningar som kommer. Vi körde lagom hårt idag. Vilket kändes bra men min axel håller fortfarande på att ta livet av mig.

Jag har tänkt lägga mig en liten stund på spikmattan och se om jag kan slappna av lite mer. Känner mig lite spänd och jag brukar sova mycket bättre efter jag legat på den. Så de ska jag pröva på. Ska dricka lite också! Behöver de.


Lite skrivet

Mitt huvud gör så ont! Har tagit tabletter med de hjälper inte :( Blir lite ledsen.

Ska snart gå till skyttet och sitta där och prata lite innan jag och Nina ska gå och vara med på vattengympan :P De kommer nog att bli bra ska ni se.

PussKram


TACK!!!

Jag trodde jag skulle dö!!

Jag och Nina låg i sängen och kollade på serier när min dator bara slocknade! Fick så klart panik!! Trodde jag hade förlorat den för evigt! Men som tur var blev den BARA överhettad så efter att den fick svalna lite prövade jag att starta den och nu lever den!
Jag behöver ett nytt starkt hjärta!

I <3 stars!


Framme

Jag är nu hos Nina. När jag komme hit tog vi oss en liten promenad. De var ganska skönt för de är ju inte så kallt ute nu. Men när vi skulle som börja gå tillbaka hem började de blåsa som bara den! Men de var skönt ändå. Men nu är vi hemma och inne så jag tror att vi snart ska ta och sätta oss ner och se desperate :P Vi har ju några avsnitt kvar att se ;)

PussKram

Puss på MIN Nina!

Jag känner mig glad nu.
Har varit lite nere under dagen. Har inte sett fram emot alla <3-dag direkt. Trodde jag skulle länna mig så ensam, vilket jag har gjort en liten stund, men sen började jag tänka på vad jag skulle göra ikväll och de är ju att fara till Nina. Då när jag tänkte på de kändes de mycket bättre. Har ju saknat henne jätte mycke och hon får mig alltid att må bra!


Underligt

De har varit en konstig morgon kan jag säga er.
Den började med att jag vaknade klockan tio och var helt utvilad :S Hur konstigt är inte de?! Hade inget annat val än att stiga upp då men vad gör man klockan tio på morgonen? Jag såg en film eftersom att de inte var nått annat på tv. Men den tog ju slut också. Sen såg jag på tv resten av morgonen. Ha varit som slö bara. Inte velat göra nått alls.

Ikväll tror jag att jag ska vara med Nina. Vet inte vart eller vad vi ska göra. Men de blir nog bra ska ni se. Vad ska ni själva göra idag?

Sitter nu å väntar på att mina syskon ska komma hit. Sen ska vi alla vänta på att Mamma ska komma hem och laga mat. Hon jobbar ju till klockan fem idag.

PussKram

Glad alla <3 - dag!


Hemma men ska snart iväg igen

Ja nu är jag hemma. Eller jag har varit hemma ett tag men mamma lagade mat som var klar nästan direkt så jag har ätit också. De blev korv med bröd. Gött. De var länge sen jag åt de, vill ha bullens pilsnerkorv.

Men nu ska jag till farmor ett tag.

PussKram

Duscha är skönt

De känns bra att vara nyduschad kan jag säga er. Skruvade upp volymen på datorn och lyssnade på Nordman. Jag gillar hans låtar.
Har halverst klätt mig. Har legging och tröja på mig. Funderar på att skippa bh, jag får så ont i axlarna av den. Har redan jätte ont i mina axlar så. Men eftersom att jag ska till stan och handla med mamma åker nog en bh på.

    ( Länge sen )
PussKram

Ja jag är vaken!

Jag har nu varit vaken några timmar faktist.

Som sagt igår besökte vi emma ett tag. Eller ett tag var nog att ta i, vi var hemma vid halv tre tror jag xD Vi hade de roligt. Vi "såg" en film 3-4 gånger. Vi pratade typ hela tiden och så spelade vi yatzy. De var roligt! Jag kom tvåa :D Men även roliga kvällar har sitt slut. Pappa komme och hämtade mig, Nina och Sandra. Jag somnade nästan direkt jag la mig :P

Vad som händer idag har jag ingen aning om. Kanske ska göra en fas eller två. Vi får se. En sak jag vet iallafall är att de kommer bli en ensam och tråkig lördag!!! Grattis Elin.


Någon av de här filmerna blir de ikväll






Fredag 12/2 -10

Hejsan!

De blev inget skrivet i morse, var för trött för att starta datorn. De blev en tidig morgon vilket kändes jätte jobbigt och konstigt. Men eftersom att jag är duktig klarade jag av att stiga upp tidigt.

I morse hade vi nationella i engelska. Tror de gick bra men jag är inte säker på de. De brukar inte gå så bra för mig på engelska saker men jag gav de ett försök iallafall.

Jag ska snart packa ner datorn och börja gå till pappa. Ska äta middag där idag. Sen ska jag och pappa plugga lite körkortsteori tillsammans. De kanske är bra att jag kommer igång någon gång........

Ikväll ska jag hem till Emma i klassen och se film. De kommer att vara Emma och hennes kille Jonny, Sandra och kanske Wille, Nina och jag :) De kommer nog att bli roligt. Mamma ska köra oss dit och pappa ska hämta oss så allt är ordnat.

PussKram

God Natt

Har nu läst lite mer än halva engelska saken. Får ta resten i morgon. Känner mig för lat just nu! För ofokuserad...
Nu blir de sängen, ska försöka sova i natt för att sedan stiga upp tidigt som fan för att ha nationella. Grattis!! NOT!! Hatar fan engelska! Varför gick jag ens den kursen?! Den var valbar och jag hade redan alla poäng!! Jag kommer bara att få ig i kursen så jag fattar de inte?!

PussKram eller nå i den stilen...

Förföyttningen

Ja jag har flyttat mig in i mitt rum.
Har haft borta mitt USB-minne så jag passade på att leta efter de. Jag hittade det också! Så bra som jag är. Jag gör allt för att inte plugga. Har ett papper till nationella min lärare tyckte jag skulle läsa. De är på sex sidor!!! Jag vill inte!

Ska förflytta mig

Nej jag har inte gjort nått alls av kvällen. Har bara legat i soffan och mått bajs.
Ska typ förslytta mig till mitt rum om ett tag och se en film och fortsätta må bajs.
Good work!

Låt bli att läsa allt svammel

Jaha vad ska jag göra nu da?

De blev ingen vattengympa idag och Nina är inte här! Jag kommer nog ha den tråkigaste kvällen någonsin. Känner mig nere samtidigt. Grattis är allt jag har att säga.

Schema

Mitt schema är ganska bra. Gillar de.


Pluggat?

Jag har sovit så gott i natt kan jag då säga er. Har tydligen rört på mig ganska så mycket också för när jag vaknade var mitt lakan verkligen inte på plats xD Får fixa de ikväll.

Sitter nu och äter frukost/lunch. Bussen går 11.20 så jag har ett tag till på mig :P Vet inte vad jag ska ha för kläder :S Hatar att välja de!
När jag kommer till skolan har jag 50 minuters lektion och sedan prov. Tror inte att provet kommer att gå så bra men men. Jag får skylla mig själv helt enkelt. Kanske kommer läsa lite på bussen till skolan.... xD

Ha en bra dag!
PussKram

Sovmorgon är de bästa jag vet :D

Snart är de natti natti för mig.
Tror jag har brist på nått ämne i kroppen för jag är så trött hela tiden. Får börja äta mer c-vitamin kanske?

Har pluggat extremt lite. Men igentligen så bryr jag mig inte. Eller jo jag bryr mig för att de är inte bra att hamna efter i skolan men jag är så trött så jag kan bara tänka på att få lägga mig i sängen och somna. Men eftersom att jag har sovmorgon i morgon hinner jag nog plugga lite då ockå. Börjar ju 1240 :D Jag gillar de jätte mycke kan jag säga er!


Varför ska allt göra så ont?
Jag hatar de här, jag vill inte tappa kontrollen...



PussKram

Trasig buss

Trodde inte att jag skulle komma upp ur sängen idag, var så himla trött av mig. Mmen efter att jag legat kvar i sängen i 45 minuter tyckte jag de var dags att stiga upp. Åt min frukost, tog på mina kläder och gick till bussen. Sov typ hela vägen till stan xD Var så trött. Men sedan var de bara att vakna till när lektionerna började. De gick jätte bra!

Efter skolan körde Sandra mig in till stan. Hon skulle hämta sina systrar så jag fick åka med. Snällt av henne. Hann just till bussen men bussen hann inte långt. Bussen gick sönder när vi stod i trafikljusen utanför MAX. Vi blockerade ganska så mycket trafik men vad skulle han som körde bussen ha gjort? Han ringde iallafall efter en ny buss som komme och hämtade oss. Vi behövde inte vänta så länge vilket var bra.

Väl hemma blev de middag. Jag och mamma ska ta en promenad ner till ica och handla lite. Jag måste köpa lunch till i morgon. Vi börjar senare än vanligt i morgon. Vilket är skööööööööönt. Börjar 1240 :D

PussKram

Trött, kanske lite sjuk

Känner inte peppen på någonting. Känner mig sjuk, illamående och bara trött. Dum som jag var for jag på simningen ändå. Men jag tog de i mitt tempo så de blev ganska lugnt. Har inte gjort så mycke sen jag komme hem. Typ bara legat i soffan och frysit. Ska nog snart gå och lägga mig också. Har sovmorgon i morgon men de kan vara bra för mig att få lite extra sömn. Sov dåligt i natt.

Får se om de blir någon skola i morgon. Konstigt nog vill jag dit. Man missar så mycke när man är borta även om de bara är en dag :S Vilket känns jätte jobbigt. Jag håller tummarna att jag mår bättre när jag vaknar i morgon.


Jag saknar...............

Sjuk?

Nu vill jag bara hem. Tror att jag är sjuk.

De känns som att jag har feber. Huvudet värker och jag mår lite illa. Får man fara hem då? Vill verkligen de!
Kommer att vara hemma själv ikväll me. Mamma hoppade in för någon på jobbet igår så hon jobbade natt. Ikväll är de hennes pass så hon är borta från typ fyra till nio på dagen efter. Ganska så skönt att vara hemma själv kan jag säga.

Ikväll ska vi fara och simma igen. Om jag känner mig bättre vill säga. Jag orkar inte fara om jag mår såhär. De är rent bara jobbigt.

PussKram

Fortsätt simma, fortsätt simma

Jepp de är de vi ska göra. Jag och Nina ska nu börja gå till badet och simma :P

PussKram

Trött

Nu är vi tillbaka hemma hos Nina i stan. Vi ska inte vara här så länge. Mamma slutar sitt möte halv fyra och sedan kommer hon hit och hämtar oss. Nina ska följa med mig hem, äta hos oss. Senare ikväll ska vi fara och simma och ha lite vattengympa. De kommer nog bli bra.

Nina stannar hos mig över natten också. Vi börjar samtidig i morgon på skolan så de passar ju jätte bra. Inte för att jag känner peppen på skolan men man måste nog dit ändå :S

PussKram

Bakis utan alkohol?

Jag tror jag är bakis. Känner mig jätte jätte jätte trött och mitt huvud vill inte riktigt hänga med. Men om man är uppe till tre tiden får man nog skylla sig själv. Iallafall lite.

Jag och Nina ska nu äta frukost. Nina ska vara duktig och göra fattiga riddare. Jag nöjer mig med bara rostat bröd. Man kan inte förstöra brödet ännu mer som Nina gör ;)

Vi ska ta en tur ner till Skelleftehamn. Nina hade några ärenden där. Sedan bär de av till stan igen. Mamma ska hämta mig här efter hennes personalmöte som slutar kring halv fyra.

Mina planer för ikväll är ganska så enkla. Plugga till körkortet. Har fått en ny motivation till att ta de. Så jag kanske klarasr de nu. Vi får se. Jag hatar att plugga. Bör också plugga till näthandeln som är på torsdag. Önska mig lycka till!!

PussKram

Det blev inge wii

Nina den klantiga pricken hade glömt bort att hon lämnat sitt wii hos sin mamma i hamn!!! Blev lite ledsen men vi lärde Sandra att spela chicago istället. Hon var riktigt duktig och vann ett antal gånger.

Nu resten av natten ska ja och Nina se på serier. Vi får se om vi somnar nästan direkt eller om vi klarar av att vara vakna. Vi är ju lediga i morgon vilket känns jätte skönt! Kan verkligen behöva en extra lång helg.

PussKram

Wii

Yes nu är kalaset över och jag sitter hemma hos Nina.

Har hunnit med lite olika saker. Var hos pappa och åt middag. Kött och pasta. De var jätte gott. Passade och på och stickade lite på min halsduk så att den kanske blir klar någon gång. Vilket jag aldrig tror att den kommer att bli. Halsdukar är de jobbigaste man kan sticka!! Har kommit kanske 2-3 dm. Vilket inte är någonting när de kommer till en halsduk!! Får börja jobba!

Fick just en nyhet som gör att jag känner mig mer peppad än länge. Kan jag ha sådan tur? Jag hoppas de!

Om ett tag kommer Sandra hit. Vi ska då åka till coop och handla lite och sedan fara tillbaka hit och spela lite wii. De tror jag kommer bli jätte roligt :D Wille kanske följer me också!

PussKram

Kalas idag

God morgon!

Jag har sovit gott i natt. Vaknade vid tio tiden vilket är lite förtidigt om man frågar mig. Men jag steg upp ändå.
Har ätit lunch. De är typ de ända jag har gjort. Eller jag har legat och halvsovit framför datorn :P

Efter middagen ska jag hem till Nina. Vi ska se desperate hela kvällen och natten :D De gillas kan jag säga er.
Sitter nu och väntar på att duschen ska bli ledig så att jag kan duscha och börja göra mig klar. Vi ska nämligen på kalas. En kompis till mamma har en dotter som fyller år. Vi köpte presenterna igår och mamma slog in dem i morse.



Hur länge ska jag behöva vänta på dig?

Natti Natti

Jag klarade av att vara vaken ett lite längre tag än till klockan tio. Får bara se hur jag kommer att må i morgon. Nått säger mig att jag inte kommer vara på topp iallafall.



Sov gott!

Får man lägga sig klockan tio på en lördag?

Jag bestämde mig i morse när jag vaknade att jag skulle ha en hemmakväll. Men jag ångrar mig ganska så mycket. Jag kan inte hålla mig själv i schack när jag är ensam. Just nu hatar jag att jag tar p-pillren, de gör inte underberk med mitt humör. Vad ska jag ta mig till?


Jag vet inte vad jag själv vill längre

And I am telling you
I'm not going.
You're the best man I'll ever know.
There's no way I can ever go,
No, no, no, no way,
No, no, no, no way I'm livin' without you.
I'm not livin' without you.
I don't want to be free.
I'm stayin',
I'm stayin',
And you, and you, you're gonna love me.
Ooh, you're gonna love me.

And I am telling you
I'm not going,
Even though the rough times are showing.
There's just no way,
There's no way.
We're part of the same place.
We're part of the same time.
We both share the same blood.
We both have the same mind.
And time and time we have so much to share,


No, no, no,
No, no, no,
I'm not wakin' up tomorrow mornin'
And findin' that there's nobody there.
Darling, there's no way,
No, no, no, no way I'm livin' without you.
I'm not livin' without you.
You see, there's just no way,
There's no way.

Please don't go
Away from me
Stay with me,stay with me
Stay, stay and hold me
Stay, stay and hold me
Oh please stay and hold me
miss me
Try and miss me
Try and miss me
Oh i know, i know, i know you care

Tear down the mountains,
Yell, scream and shout.
You can say what you want,
I'm not walkin' out.
Stop all the rivers,
Push, strike, and kill.
I'm not gonna leave you,
There's no way I will.

And I am telling you
I'm not going.
You're the best man I'll ever know.
There's no way I could ever, ever go,
No, no, no, no way,
No, no, no, no way I'm livin' without you.
Oh, I'm not livin' without you,
I'm not livin' without you.
I don't wanna be free.
I'm stayin',
I'm stayin',
And you, and you, and you
You're gonna love me.
Oh, yeah, you're gonna love me,
Yes, you are, love me,
Ooh, ooh, ooh, love me,
Love me,
Love me,
Love me,
Love me.
You're gonna love me.


Naglar

Målade mina naglar igår innan jag for till staan.





Vad tycks?

Städning..

Jag nämde för ett bra tag sen att jag hade kollat igenom min garderob och städat ur den lite. Men då ville inte min kamera vara med när jag skulle lägga ut bilderna så jag tänkte att de kan jag göra nu :)



Båda översta lådorna var utdragna från början med ett berg av kläder i. Hade hunnit tömma ena sidan men fortfarande mycke kvar :P



De här är endel av mina kläder. Försökte vika ihop dem och lägga dem i olika högar men de gick inte så bra, som ni ser :P



Fick ihop en halv sopsäck som jag skulle bära upp på vindan. Brukar fylla en hel sopsäck när jag städar garderoben så de kändes lite lite att bara ta bort sådär lite.




Nu bär de av!

Tyvärr inga bilder :(
Min kamera vill inte vara med :( Ganska så tråkigt. Men men sånt är livet. Väntar på att Lina ska komma hit och sedan bär de av :D
Peppa!!

PussKram

En sak på listan är gjord

Jag har äntligen målat mina naglar!
Gjorde fransk manikyr (?) och de var första gången jag gjorde de. Blev inte riktigt nöjd men för att vara första gången så är jag duktig :P Topparna blev rosa :P

Ska nu vänta tills de här har torkat ordentligt och sedan duscha. Men jag vet inte vad jag ska göra åt mitt hår!! De har sitt egna liv och de är inte fint! Kanske snagga mig? ;)

Hade tänkt ta kort på naglarna och kläderna jag ska ha på mig ikväll men min kamera har nog tagit livet av sig. Den bara slukar batterier. Har satt dem på laddning så vi får se om jag hinner innan jag ska fara :P

PussKram

Fest ikväll :P

Har nu varit hemma från skolan ett tag.

Nationella var inte så roligt men de är nu gjort. Blev klar ganska så tidigt men man var tvungen att sitta minnst en och en halv timme. Så jag ritade lite xD Men lämnade allt på skolan.

Igentligen borde jag börja göra mig klar för kvällen men jag orkar inte. De kommer att blir så som de brukar. Jag får stressa i slutet.
* Måla naglarna
* Duscha
* Smörja in benen
* Packa väskan
* Hämta ut pengar

Ja de är de som jag ska göra innan mamma kommer hem vid kvart över fem tiden. Någonting säger mig att jag inte kommer att vara klar innan dess. Men då får jag ta de då. Känner mig så trött och slut. Vill bara ligga i soffan ett tag till.

Jag känner mig duktig

Jag har jobbat ikapp lite på mitt projekt.
Jag har skrivit alla loggböcker som jag skulle ha lämnat in, vilket var många. Jag har också skrivit ett nytt inlägg i min projektblogg!! GO MEEEEEE!!!!

Kolla in bloggen!


Frukost?

Jag är hungrig! Vilket jag inte brukar vara på morgonen. Konstigt.
Ska tvinga Nina att fixa frukost snart, vi får inte sega oss så att Nina kommer försent! För min del blir de att fara till skolan och leta en dator och skriva lite på mitt projekt lite. De kommer nog gå bra. Jag är ju ganska duktig när jag väl vill ;)

Vi ska till campus idag och se om vi blir intresserade av att plugga vidare efter sommaren. Vilket jag redan nu vet att jag inte kommer att vara. Så vi slutar nog ganska så tidigt idag. Ska då gå tillbaka till Nina och packa mina saker. Ska åka med Nina å Mats till hamn igen. De ska äta middag hos farmor och sedan ska jag och Nina fara och simma.

PussKlaam xD

Nu har jag landat på Skiftes

Jepp nu sitter jag hemma hos Nina i hennes soffa.

Farmor körde mig hit och hon stannade ett tag så vi har suttit och pratat i en evighet. De är alltid lika roligt, vi brukar komma in på gammla minnen och man får höra om saker som hände när farmor och mats var små och när pappa var liten. Tycker sådant är jätte roligt :)

Tror att jag och Nina ska ta och se lite serier :P Undra vem av oss som kommer somna först ;) De är typ min tur xD. Efter som att båda har sovmorgon i morgon kommer vi kunna vara vaken ett litet längre tag än vanligt :P


Jag har hicka :S

Heej!

Idag på skolan har jag inte gjort mycke, typ som vanligt med andra ord. De ända som har hänt är att jag spöade Nina i poker ;) Och jag pratade om hur de var att ställa upp i bästa säljaren- tävlingen på uf. De var inte så roligt men jag dog inte av de direkt.

Nu ikväll ska jag ta mina saker och åka hem till Nina. Ska sova där i natt och bråka runt med henne ;) De blir nog helt otroligt najs ;)

PussKram

Trötttttt

Är nu hemma efter simmningen. Känner mig typ mer trött än på länge. De blir nog en tidig kväll! Ska läsa lite och sen sova i en evighet. Har ju sovmorgon i morgon iallafall...

PussKram

Projektarbete

Kolla in den här bloggen!

Simma idag också

Ja igår for jag och simmade. De blev även vattengympa. Jätte skönt att fara på sånt. De känns bra i kroppen efter. Hade tänkt plugga när jag komme hem men de hände andra saker så jag hann inte plugga alls och de var lite svårt att sova. Men lite sömn fick jag nog allt.

Sitter nu på skolan. Har sista lektionen som håller på till tio över tre. Ganska jobbigt. Vi ska ha läxförhör idag också. Vilket jag inte har pluggat till. Vi har gått igenom raporten på projekten också men jag har inte börjat på de heller. Så jag vet inte vad jag ska göra nu.... Kanske börja på projektet?

PussKram

Simma på en måndag?

Hejhopp

Har varit hemma idag från skolan. Kände  mig inte pigg alls att fara till skolan. Ville bara krypa ner i sängen igen. Har sovit dåligt hela natten. Hade sura uppstötningar så jag trodde jag skulle spy hela natten. De var inte trevligt alls. Så jag tog en hemmadag och sov lite till. Mår bra nu iallafall vilket är bra.

Har sett lite filmer idag och stickat lite. Har haft en slöar dag helt enkelt. Ganska skönt. Är bara orolig för hur mycke jag har missat i skolan nu :S

Blir att fara å simma klockan sex. Får ta ett lugnt tempo så att jag inte blir sämre.

PussKram

RSS 2.0