Gott nytt år!!

Ja nu är de feeest!!

Haha vi har tagit oss till stan vilket betyder att vi har varit hos farmor och ätit redan. Allt gick jätte bra men jag vet nu att jag verkligen måste skaffa en diskmaskin när jassg flyttar hemifrån min rygg kommer att dö annars.
Nu sitter vi i soffan hemma hos Nina och väntar på att Grevinnan och betjänten ska börja!! Älskar verkligen de programmet!!!

PussKram

Sitter fortfarande hemma

Ja de ser inte ut som att jag kommer mig någon stanns xD
Sitter bara och lyssnar på musik. Har hunnit ta fram allt jag ska ha med mig från pappa men jag har inte packat någonting än xD Jag är så duktig. Jag vet inte ens när tempo stänger!!! Jag har problem för jag orkar inte gå till ica i de här vädret :S Nej jag gör de bara inte..

Men SKYNDA DIG NU ELIN!!!!!!

Vad händer de här sista timmarna på de här året?

Ja nu har jag vaknat. Sitter och lyssnar på Maroon 5 ;) Inte så konstigt haha xD
Ska snart ta och gå in och duscha och kanske äta lite frukost. Sen bär de av till mamma och packa lite saker måste även hinna gå på tempo och köpa en cola till maten. Efter de ska jag upp till farmor och vänta på att tjejerna kommer dit så att vi kan börja med maten. :P Sen blir de att fara hem till Nina i stan och börja göra sig klar, byta kläder å sminka sig OCH BÖRJA FESTA!!!
De här kommer att bli en jätte bra kväll ska jag säga er. Ska ha med mig kameran och försöka ta lite bilder.

PussKram

Ja nu har jag också de

Nina hjälpte mig nyss genom telefon att skaffa spotify. Jag skulle inte klara av de om jag skulle göra de själv, är för oteknisk. Så nu sitter jag och lyssnar på Maroon 5´s album Songs about Jane. Har haft den skivan men lyckats tappa bort den. Gillade den jätte mycke förr och jag gillar den än.

Var hos farmor en stund ikväll. Hon undrade när vi skulle komma dit i morgon och så visade hon mig vart allt var i köket och så :P De här kommer att bli jätte bra ska ni se :P

Träffade en gammal vän jag inte sett sedan sexan. Höll inte på att känna igen henne men de var trevligt att träffa henne. Hon berättade att hon skulle bli mamma i mars eller april, jag minns inte vilken månad :S

Ja ni jag hade inte tänkt vara vaken så länge till ikväll. Ska kanske lämna datorn ett tag och sedan börja läsa i min bok ;) Är som besatt av den xD Vilket är bra igentligen för då blir den ju utläst :)

PussKram

Tråkdag idag

Idag har de typ inte hänt någonting.
Jag vaknade upp med mensvärk, så de var bara att stiga upp och klä på sig så att man fick lite värme i kroppen. Jag har läst lite ur min bok idag, är på sidan 92 av 416. Så jag har några sidor kvar att läsa.

Där vid halv fyra tiden följde jag med Magda in till stan. Hon skulle köpa ett par leggins och lite smycken. Vi hittade allt vi behövde. Vi tog oss också en tur in till solbacken för att besöka Rusta. De var i deras reklamblad ett erbjudande om plastglas för 5 kr  som var i olika färger men de var slut. Någon hade kommit in och köpt 100 st. Så vi besökte ÖB och där hittade vi 12 ör 45kr.

Nu ikväll ska jag till farmor ett tag. Vi ska prata om i morgon. Om vilken tid vi ska dit och så. De blir nog bra :P

PussKram

Nu har jag laddat min nya och fina mp3 med musik! Ska lägga mig under tusen täcken och läsa min nya bok, om jag kunde drömma. Jag har fått upp värmen från 15 grader till 18, jag är på god väg!

PussKram

Varit på stan idag

Igår var jag ju med Nina som nästan alla andra dagar. De blev då så att jag sovde över hemma hos henne. Men vi var vakna till typ fyra och kvart i nio ringde mamma och sa att vi skulle på stan. Tror ni jag var död?! Så där kring tio tiden tog vi bilen och körde till stan.
Vi skulle lämna igen ett par högtalare jag fick i julklapp. Fick ju två. Sen var de bara att handla lite också :P

 
Den är jätte bra och har alltid velat köpa en xD


En ny b-h, de är inte fel de inte :P


Har ju inte läst böckerna än :S


Sedan ett par nya hörlurar till min nya mp3!


Den är mer lila än vad bilden visar!


Vakna till?

Nej nu kanske jag ska ta och vakna till. Vi har legat i sängen och sett desperaste ett bra tag nu. Bör gå in och duscha, sen kanske klä mig lite.

PussKram

God Morgen

Ja jag och Nina vaknade nyss xD Sov ordentligt. Nog för att vi somnade ganska så sent i går kväll men ;P
Tror att vi ska se lite desperate nu ett tag medans vi vaknar till liv ;)

PussKram

Får besök över natten

Yes Ninis sover över här! Har saknat henne big time!!
Vi sitter nu och ser Desperate housewives. Like it!

I morgon blir de nog att dra till stan ett tag. Om inte mamma ska med far jag och Nina själva :P De blir då att åka buss. De känns inte så roligt eftersom att de säkert kommer att vara jätte mycke folk eftersom att nästan ingen vill köra bil nu i detta väder.
Nej nu ska vi fortsätta se avsnittet :P

PussKram

Dagen efter

Jadu!
Jag känner mig ganska så trött i kroppen just nu. Men de var skönt att få ta en dusch iallafall. Ska dricka upp min saft och sedan borsta tänderna mina! De kommer också vara skönt. Har packat ner allt utom datorn. När den är nere är jag redo att fara till pappa. Vid halv fem tiden ska vi till Farmor och äta surströmming!! Gissa om de kommer att bli gott!
Ska ta och ringa Ninis också! Saknar henne som faaan!!

Jo glömde!

Haha inne på frasses såg jag en kille som jag verkligen inte vill ha i mitt liv men som skriver till mig ändå xD
Gissa om jag tappade hakan!! Ville typ bara spy på han!! Haha!!

NINA KOMMER HEM I MORGON !!!! JAG LÄNGTAR SOM FAN!! SAKNAR DEN BRUDEN! VI SKA GIFTA OSS I SLUTET!!!!

Hemma från Olles

Heeej!
Har haft en jätte bra kväll! Först förfest med underbara tjejer (Lisa, Lina, Mia, Magda och Emelie)!!! Helt underbara tjejer!! Sen blev de olles! Snacka om röj kan jag då bara säga. Men senare mot kvällen blev de så mycke folk att man knappt kunde andas där inne och mer folk skulle in så vi drog till frasses. Träffade där två killar vid namn Fredrik, gammal handels elev, och Andreas, han kunde norska så han får heta Norsken!!
Trevligt var de. Men killarna blev riktigt seriösa när vi berättade att vi var från Hamn och att vi fått lära oss från barnsben att man ska sikta på pungen och sedan springa när killarna blir för klänginga ;) Haha jag har haft jätte roligt!!


Tänk att alltid vara andrahansvalet! Jag fattar inte att jag orkar, de är du jag vill ha! Men hur ska jag kunna säga de när du efter de aldrig vill prata med mig igen? Hjälp mig att få dig att förstå! De är du och ingen annan! De är precis som du sa. Ingen förtjänar en annan!


PussKram

Tog en lååång sovmorgon idag

Sov till klockan ett :P
Gissa om de var skönt. Ska snart gå och duscha. Behöver besöka tempo för att köpa kroggvirke tills i kväll :P Vi ska ju på Olles. Jag Lisa och Magda :D
Fatta roligt vi kommer få. Lite synd bara att Lina ska jobba i morgon så att hon inte kan följa :( De är de ända som kommer att saknas ikväll kan jag säga!

Sören och Maria kommer hit med Sejne ikväll också. Vi ska äta kinamat, söt sur sås!!!! xD

PussKram

Nu bär de av igen!

Har nu gjort mig klar fär ännu en julafton.
Har duschat, klätt mig, sminkat mig och ätit frukost. Så nu väntar jag bara på att mamma ska sopa av bilen och köra fram den till dörren. Ska bli intressant å se hur vi ska rymma allt i bilen. För vår baklucka har frysit fast. Men de ska nog ordna sig tror jag ;)
Så nu far jag till Ursviken och firar julafton nummer två! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi kanske sen ikväll!

PussKram

Första julen över.

Ja som rubriken säger så har första julafton blivit avklarad.
Vi hade till och med tomte, efter många om och men. De var mysigt. Jag kan inte säga att jag har ätit mit sådär äckligt mätt, har tröttnat ganska så mycke på julbord. Nog för att jag bara har ätit de en gång på skolan innan idag. De som är godast på julbordet enligt mig är julskingan, minmosa (?), ägg med röra på och älgtunga. De är de som är godast enligt mig.

Är helt nöjd med julklapparna jag fick också. Ska ta kort på dem i morgon när jag har varit och firat julafton nummer två. En sak jag diggar starkt just nu är mina nya högtalare till min dator! De är små och har ett helt underbart ljud. Nu ska hon som bor ovanför få höra på musik ;)

Nej nu ska jag lägga mig, de är ju en dag i morgon också!
Hoppas ni är nöjda med dagen också!

PussKram

Nästan nyvaken

Känner mig så trött!
Vaknade vid nio tiden och trodde aldrig att jag skulle kunna somna om, men nu när klockan ringer så är jag för trött för att stiga upp? Jag är allt för knäpp!

Jag ringde till pappa igår för att höra om vilken tid vi skulle dit. Han berättade då att de inte hade hunnit köpa några julklappar, sa då att jag nöjer mig med en bil. Inte så höga krav, eller vad tycker ni? ;)

Nej nu ska jag stiga upp och göra mig klar. Tror jag inte hinner duscha före min bror så jag år börja med frukosten. Sen duscha, sminka sig, klä sig, packa väskan :P Får INTE glömma kameran bara.

Ha en bra dag nu allihop!
PussKram och God Jul!

God Jul!



PussKram


Snart är de den dagen!

Har varit och träffat tjejerna nu. Vi fick höra lite om hur de var i London och vi berättade lite om vad som har hänt här. De kändes bra att träffas alla igen. De var så länge sen sist känns de som. Vi pratade lite om nyårs, de lutar mot att de bli tjejkväll av de hela. Nog för att jag inte klagar! Jag tror de kommer att bli jätte bra :D

Jag målade om mitt långfinger!!! De såg förjävligt ut men nu är de bättre iallafall. Har inte hunnit tagit någon bild än. Är för trött för de. Men i morgon kanske de blir lite fler bilder. Ska försöka komma ihåg att ladda batterierna på kameran. Å sen behöver jag komma ihåg att ta med mig kameran också xD

Julen i år ska firas hemma hos Pappa. Farmor, Farfar, Brittmarie, Gunilla och Pär kommer dit. Tror min farbror med fru och barn ska komma dit också. Hoppas jag iallafall. Sen på juldagen blir de att fira med Mamma. Min morbror, moster, kusin, mormor, Walle, Eeva och Gösta kommer att vara där. Eller jag hoppas iallafall att mormor kan komma. De har ju snöat så mycke och de snöar än. Hoppas hon kan köra i vädret!!

Ser nu på Sagan om Ringen. Har sett den flera gånger men jag blir lika rädd ändå xD
Haha jag är en meeees.

Mamma komme just med lite fudge så jag ska ta och mumsa på de!

PussKram

Dagen före julafton!

Jag har varit duktig idag och målat mina naglar. Resultatet blev bra för att vara just jag. Jag har aldrig prövat måla mönster förr så :P


Dålig bild men... Långfingret blev jätte dåligt så de får ni inte ens se!!



Visst blev de ändå ganska så snyggt? :D
Känner mig iallafall nöjd.

Ikväll blir de nog att umgås med tjejerna. Magda, Lina och Mia komme ju hem från London igår kväll. Så vi ska samlas hemma hos Lina och bara prata skulle jag tro.

PussKram

Julbak

Jag, mamma, Nicke och lite Linnea har nu bakat lite julgodis. Fast vi är inte riktigt klara. Mamma hittade ett nytt recept hon ville pröva och de är de vi har kvar att baka.

Vi har bakat ischocklad, ljus och med daim i. De blev gött. Vi har också bakat fudge. Helt klart de godaste.

Känner mig lite ensam om jag ska vara ärlig.
Ingen förutom jag är hemma. Nina är i stan hos sin pappa, Lisa är i stan hos sin pappa, Magda och Lina är just nu på arlanda i stockholm. Jag har inte gjort någonting hemma. Inte haft någon annan än mamma att prata med. Nog för att de inte är nå fel på mamma men jag saknar mina kompisar.

Fick just ett sms av Dagmar som säger att de nu är på Arlanda. Därför jag vet vart de är ;)
Hoppas de orkar träfas en stund ikväll. Saknar dem så mycke!!


Tog tydligen någon bild på mig själv i lördags xD



Jag var tydligen mycke för att pluta med läpparna xD





Blev ganska så nöjd med sminkningen :P



De här är de jag hade på mig. En svart klänningsliknande sak med en lila kofta till.

Vet att Sandra kommer döda mig när hon ser den här bilden men de är värt de ;)

Hej

Var ju ett tag sen jag skrev här. Har bara inte orkat eller vetat vad jag skulle skriva.

I lördags var de fest.
Jag var med Sandra och Wille på en förfest i stan. Kände ingen som var där :S Men efter ett tag komme Lollo och Cia. Men jag hade roligt. Blev lite för full bara. Vi fick sedan hämtning av en kompis till Sandra och Wille. Vi for till Olles men de var typ inge follk och eftersom att jag var ganska så full for jag hem ganska så snabbt också.

I söndags for vi in till stan och fikade lite innan vi for hem igen. Väl hemma var de bara att packa mina saker som jag skulle ha med mig till mamma. De tog inte så lång tid men de kändes ändå jobbigt. Där kring halv fyra for vi till mamma. Jag stannade inte där så länge heller. Åt middag och packade en annan väska sen for jag till Nina i stan. Spenderade kvällen och natten där. Vi for på coop å köpte några filmer. Man kan säga att vi hade en mysig kväll.

Idag skulle jag till um och få mer p-piller så de blev att stiga upp vid halv elva. Mamma komme å hämtade mig och körde mig dig. Efter de besöket mötte jag upp mamma och mina syskon på stan. Vi skulle byta ut min systers klänning och köpa en tröja till min bror. Jag skulle inte ha någonting. Men jag komme hem med 4 saker ändå!!!
3 tröjor och ett par leggins.

I morgon blir de att julbaka lite godis och på onsdag blir de att måla naglarna :P

PussKram

En bra dag idag

I dag före lunch for jag med familj till Sjöbotten, jag körde, för att hitta oss en gran. Vilket vi gjorde. Men jag stannade inne hos Gunilla och pratade med henne medans alla andra letadee ute.

Ikväll blir de krogen. Jag har pusslat ihop kvällen bra tror jag :P
De här ska bli roligt!!

Grattis till Eva och Anna som blir 18 idag!!!


Namnsdag har...




God morgon

Duktig som jagär så har jag försovit mig sista skoldasgen innan lovet. Känner hur duktig jag är!! Bussen går om en halv timme så jag har ju ett tag till att spendera lite tid.

Mammas mobil har gått sönder så hon ska till stan idag och köpa en ny. Jag vill följa med med de är lite svårt för mig att få tag på henne. Hoppas hon kommer ihåg att ringa innan hon far upp till stan.

Julavslutning klockan tolv!! De blir nog roligt ska ni se :P
Hoppas Nina kommer dit, annars kommer jag kanske inte träffa henne nått förns nyårs :S

PussKram

Hemma i hamn igen

Eter att nu ha varit hos Nina några dagar så är jag hemma. Blir nog att vara hemma ett tag nu. Har redan hunnit göra en läxa som jag redan har skickan in också. Känner mig duktig.

Sitter förtillfället å fryser. Tror snart att jag tar mitt pick å pack å flyttar om de ska vara så har kallt. Håller på att dö. Gick upp på övervångingen, där de var ännu kallare, och hämtade värmeelementet. Så nu luktar de bränt här inne för den har inte varit igång på ett bra tag. Hoppas de hinner bli lite värme tills ikväll. Annars går de inte att sova här.

Jag funderade på att ha kjol på skolan i morgon, men jag tror inte att de blir när de är så här kallt. Skulle frysa benen av mig direkt. Somsagt har jag ju bara 2 lektioner i morgon. Gissa om dagen kommer att gå fort!
JAG GILLAR DE!!

PussKram

Du har namnsdag idag




Hej allihopa!

Gissa om de är kallt!!

Igår for ju jag och Nina hem till farmor för att hjälpa henne baka ischoklad, de var roligt. Farmor bjöd oss också på middag. Kyckling i sötsur sås med ris. De var gott. När vi skulle tillbaka till stan igen erbjöd farmor sig att köra oss istället för att ta bussen. Hon är så snäll min farmor.
När vi komme till a-torp igen så ramlade jag xD Båda fötterna gled så jag landade på mina knän! Ont gjorde de, men byxorna höll och jag fick inga sår på knäna.

Idag när vi vaknade så var de -17 grader! Jag trodde jag skulle dö när vi väl gick till skolan. De var så iskallt. Öronen fröööös. Jag har ju lyckats tappa bort mössan jag fick av farmor. Eller den är i Ninas rum någonstanns. Måste bara leta upp den. Jag behöver verkligen den nu när de är så kallt.

De blir att äta middag här ikväll också. Sen ska Nina och hennes pappa fara ut och julhandla. Så då ska de in till centrum, så jag följer med för att sen ta bussen hem! De blir nog bra.

De är ju bara en skoldag kvar nu också. Sen är de jullov. Gissa om jag längtar?! De kanske blir att festa i helgen också. Vi får se om jag tar mig fram och tillbaka :P

PussKram

Din dag idag




Ojoj

Är för trött för att de ska vara sant! Å Nina är ännu tröttare.

Igår spelade jag, Nina, Sandra och Wille wii. De blev mariokart och marioparty. Jätte roligt var de. De blev en massa prat också :P

Nu har jag och Nina ätit, klätt oss och duschat :P
Ska snart börja gå till skolan!

PussKram

Sängen!

De blir att lägga sig nu.
Klockan är alldeles för mycke!!
Kommer att vara helt död i morgon men jag har bara en lektion så :P
Blir att natta hos Ninis :D

Sov Gott

Ni har kanske märkt de

Men jag är hemma idag.
Vi är lediga från skolan vilket känns jätte bra. Har nu bara ondag, torsdag och fredag kvar.
På onsdag har jag en lektion, religion,  på torsdag har jag religion och 15-20 min handels. Och sista dagen innan lovet, fredag, då har jag engelska och lite svenska innan de är jualvslutning i aulan klockan tolv!

Snacka om en ujnderbar vecka!!!

Ska dra till Nina nu!
PussKram

Och nu kommer Dagens Namn




Glömde att lägga upp dagens namn igår...

    


Nu måste jag skämmas lite....

Skrev ingenting igår. De var ganska så dåligt av mig. Jag vet.
Men jag hade rent inte tid.
Jag for från skolan tidigare, skippade engelskan. Jag hade jätte ont i huvudet, trodde jag skulle spy när jag gick in till stan. Skulle till optikern och fixa mina glasögon, vilket inte tog lång tid alls. Men de kostade 30kr!! Känner hur snål jag är xD. Efter de träffade jag mamma på stan som hade varit och köpt värktabletter åt mig. Huvudvärken försvann sakta med säkert. Mamma klippte sig så jag stannade kvar och kollade på hur de blev. Hon blev snyggare.

Efter de gick vi lite på stan. Jag kollade efter kläder att ha på julafton. Hittade en jätte fin tröja jag ska ha till mina leggins!!! Vi köpte också en klänning till min syster som hon ska ha. Vi for sedan och åt lite innan vi tog bilen vidare till solbacken och köpte en ny sterio till köket hos mamma. De blev inte den jag ville ha. Den hade inte så bra ljud :( Men den var snygg :D

For till Nina direkt sen. Åkte med Mamma hem till henne och Nina bor ju bara 2 sek därifrån ju :P Vi satt och tittade på tv ett tag sen bestämde vi oss för att fara upp till farmor och hämta ett par mössor! Så nu har vi varsinn hamn mössa! Jag gillar den! Kanske lägger upp en bild på den sen :P

Nej men nu ska jag snart gå upp å duscha innan jag ska fara till Nina igen :P

PussKram

Dålig uppdatering jag vet

Men igår hade jag en riktigt bra kväll.
Nina komme hit från stan så jag var med henne hela kvällen. Vi spelade lite rockband och pratade :P Sen bestämde vi oss för att gå upp till farmor ett tag och bara prata och hämta ett par mössor som hon hade tagit hem till oss.
Halv tolv gick jag och Nina därifrån. Vi fastnade framför tv:n. De var the holiday på trean. Bra flm.

Mina glasögon gick sönder igår :(
Måste in till optikern idag. Håller tummarna att de inte ska bli så himla dyrt.

PussKram

Hittade en bild från valborgs


God Morgon

Har ni sovit gott?
De har jag för en gångs skull.
Men de är som Nina säger på hennes blogg. De känns tomt att vakna upp ensam. Kolla in hennes inlägg HÄR!!

Dagens planer består väl av att städa ihop mina saker här hos mamma och sedan dra mig hem till pappa. Nina kanske skulle komma till hamn i kväll!!! Jag typ längtar tills hon kommer hit! Saknar henne biiiiiig time!!

Går de som jag vill så är jag ledig på tisdag! De vore helt underbart. Ska få reda på de i morgon på morgonen. Om jag inte är ledig hela dagen så slutar jag vid elva ändå så :P Jag kan inte klaga.


Grattis på Namnsdagen!









Trött som jag är

Så ska jag nog gå och lägga mig nu.
Har inte alls haft mycket att göra ikväll. Såg en liten stund på en film med mamma men jag tröttnade ganska fort. Så jag letade fram en bok och började läsa. Är på sidan 94 nu :P Bra jobbat för att vara jag. Jag har ju som tappat stinget när de kommer till att läsa. Men nu har de kommit tillbaka lite lite :P

Sov gott!

Snälla!!

Finns de någon som kan göra mig från hamn till a-torp?

Dagens Namn





      


Självklart har jag inte såvit tills nu (!)

Vaknade där vid halv tolv tror jag. Tog de som ganska lugnt. Gjorde frukost och kollade lite på tv:n. Funderar om jag ska ta och hoppa in i duschen snart. Så att man får på sig nå kläder och kanske vakna till lite mer.

Igår var vi ju hos Nina och spelade Halo! De var najs. Jag ägde som vanligt ;)
De måste vi göra om snart. De var ju ett bra tag sen sist.

Vad händer ikväll?

Snart in mot centrum

Ja då ska jag nog börja backa ner mina saker i min väska och sedan fara in till körskolan och ha en körlektion. Den sista inbokade, måste fixa fler.

Om kvällen blir som jag vill kommer de att bli en helt underbar kväll kan jag lova er!!


PussKram

En till natt på a-torp

Yes nu är jag vaken, Nina med för den delen.
Vi är snart klara.
* Vi har ätit rukost
* Duschat
* Klätt oss
Och nu sitter båda och bloggar i samma säng. De gillas.

Idag blir de att se på ett luciatåg, göra några handelsuppgifter och sedan fara tillbaka till Nina ett tag. Jag har ju körlketion där vid tre tiden så efter de ska jag hem. Kanske sova en stund då me :P

Ikväll blir de kanske att fara hem till Lisa i stan och se Idol avslutningen. De kommer bli konstigt eftersom att jag inte alls har följt de. Men jag vet vilka som är kvar, Erik och Calle. Jag håller på¨Erik. Hoppas han vinner.

PussKram

Jag har varit modig idag

Haha feg som jag är så har jag inte tagit bort plåstret från sprutan, den jag tog i måndags, förns idag!! Jag vet att jag är lite barnslig men nu är de borta iallafall.
Tror att jag och Nina ska gå och lägga oss snart. Vi ska ju upp i tid för skolan, Luciatåg med andra ord :P Me like!

PussKram!


Visst har jag en fin lärobok?


I´m so sexy


Hej alla :D

Ja jag sitter inte hemma just nu... Någon som kan gissa vart? Jo hon Nina såklart. De blir att spendera natten här. Vilket gillas. Har ju sovmorgon i morgon så de passar perfekt ;)
De är lucia tåg på skolan och Nina ska följa med och se på de, de ska bli trevligt.

Ja idag så fick vi fika på mentorstiden. De var bara halva klassen där så Inger, vår mentor, passade på att mysa upp de lite. De var mysigt. Vi passade på att spela lite kort undertiden vi fikade.
Sen hade vi religion. Jag ska aldrig mer skriva vad jag tycker om uppgiften när lärarna ber om de. De ger en bara sämre betyg. Iallafall i de här läget. Jag skrev att jag tyckte att gudstjänsten inte var min grej och att de hade varit bättre för mig om en präst hade kommit till skolan och pratat med oss. Skrev säkert nå mer och jag fick jätte många komentarer av henne. Som att uppgiften var frivillig, de eller en uppsatts som var jätte stor, sen att de inte hade varit lika lärorikt om en präst kommit till skolan + lite till. De var ju inte så att jag hade tänkt tvinga henne att ändra hennes läroplan direkt. Sa bara hur de var för mig, vilket var en del av uppgiften. Men nästa gång ska jag ljuga ihop nått bara. Fick G+ på uppgiften...


Är de bara jag som inte gillar julen?

Vad jag gör vaken nu de vet jag inte.
Satt och såg på en film på tv och helt plötsligt så var klockan alldeles för mycke. Har inte pluggat så mycke heller :S Fy skämmes på mig!

I morgon är de prov. Jag ska också fara till vårdcentralen. Måste göra ett halsprov för att se om jag är döendes. Roligt? Nej. Men som tur är har jag gjort de flera gånger så jag är ganska så van att de pillar i halsen på mig.

Vad ska jag göra sen? Bör göra mer läxa, men jag kommer knappast att göra de. Om jag känner mig själv.
Ska försöka lägga upp lite mer bilder igen. Hade en bra period när jag la upp en bild i varje inlägg. Gillade ni de? Nog för att de bara var tråkiga bilder på mig.

Jag hatar kvällen!

PussKram....

God morgon?

Ja kanske. Tror att vaktmästaren har borrat i vår trappuppgång, vet ni hur mycke de låter? Jo jättte mycke, som att han var i mitt sovrum och borrade. Trodde jag skulle bli galen!! Sovmorgon och jag får inte sova!!!

Ska få åka med Nina och hennes mamma till skolan. Slipper bussen och jag får längre sovmorgon. Gillar de iallafall.

Ska gå å göra mig klar!
PussKram
Ha en bra dag!

Hade ingen bra start på dagen

Såklart försov jag mig lite. Inte alls mycke, han göra allt jag skulle göra ändå men hade bara lite kortare tid på mig. Höll på att somna på bussen upp till skolan, var jätte trött! Första lektionen var prov. Jag hoppas de gick bra, jag tänker mig att jag får ett G, inget mer.

Resten av dagen har som varit halv jobbig. Har mått illa och känt mig yr. Precis som att jag har haft feber. Huvudvärk har jag också haft. Har inte gillat de ett dugg.

Nu sådär på kvällssidan så har jag träffat Lisa, Lina och Nina. Men Lina behövde gå ganska så fort, vilket inte gjorde så mycke. Var ara glad att hon följde med en stund. De är ju inte så ofta vi ses så jag blir glad för bara korta stunder också :)

Jag och Nina gick på ICA och köpte glass. Gick sedan hem till mig och delade med oss till mamma och broder. Sen såg vi Desperate, kan inte fatta att de där var sista avsnittet för säsongen!!!!!!!!! Är så himla nyfiken på hur de gick för alla!! Någon som vet när de börjar om att sändas?

Har nu värmt riskudden för att kanske bli av med min värk i nacken och ena axeln. Håll tummarna för mig.
Sovmorgon i morgon!! Love it! Men jag ska nog ändå gå och lägga mig ganska så snart. De är bra med sömn. Enligt läkaren sover jag 2-3 timmar för lite :/ De kan inte vara bra.

Sov gott!
PussKram

Gissa om jag har ont :(


De gjorde inte så där jätte ont att ta sprutan utan de är nu några timmar efteråt som man känner i armen att de gör ont som fan. Man har lite ont i huvudet och mår lite illa. Men de går nog över skulle jag tro :)

Jag har prov i morgon, har jag pluggat? NEJ!!!
Men på provet skulle vi få ha med oss stencilerna som vi ska ha läst igenom. Så de kanske går bra ändå. Har ju läst alla men jag kan dem inte utantill?

Skulle verkligen behöva någon som masserade min nacke just nu :S Har jätte ont!!!

Ska försöka sova nu. Är alldeles för trött för de här!

PussKram

Vacination

Stavas de så? Ingen aning. Men jag ska iallafall ta sprutan mot svininfluensan idag. Kommer att hinna dö innan jag gör de. Mår inte alls bra idag. Vaknade och kände att jag måste spy. Som tur var spyde jag inte. Har halsbränna också :S Ska packa ner lite samarin.

Ska snart gå till bussen. Gissar att de är ganska så halkigt ute så jag passar på att gå lite tidigare idag. Om jag hinner bli klar fort. Sitter bara i handduk fortfarande xD

PussKram

Läs inte, bara svammel...

Jag tänker för mycke!
Jag hatar kvällarna, de är då jag tänker som mest. De är då jag inte har någon som kan hjälpa mig lös. Ingen som kan ta mig till ljusare ställen.

Du är hopplös är de som snurrar i mitt huvud hela tiden. De släpper inte taget. Jag hade helt tappat kontrollen. Jag visste inte vad som var fram eller tillbaka. Och sen kom orden. Sen kom tårarna.

Kanske ska säga att jag lever?

Var ju ute igår.
De var roligt. Somnade på bussen upp så jag var allt förutom nykter när vi klev av. Tur att Nina och Isa var i nyktert tillstånd då och kunde hjälpa mig runt ;)
De var som lugnt inne på olles. De blev frasses efter de och sedan bil hem till hamn. Har nog aldrig varit så skönt att få lägga sig i sin egen säng och somna. Var hemma där vid halv tre tre tror jag. Hade svårt att somna. Eller jag somnade men vaknade igen efter ett tag hela natten. Vaknade till när moa gjorde sig klar för jobbet. Somnade sedan om och sov till halv fyra. De var skönt men jag hade ont i ryggen och nacken.

Kvällen har jag spenderat med min syster och min farmor. Vi har bara tagit de lugnt och sett på tv lite. Mer än så har jag inte gjort. Vilket känns ganska så skönt. Imorgon blir de att fara hem till mamma.

Mitt nya hem

Sitter nu hemma hos Nina igen efter skolan.
Har kanske inte haft den bästa dagen av dagar men den duger. Halva klassen var iallafall på Bogården sista lektionen. Vi håller ju på med att marknadsföra dem på skolan så vi skulle få fara dit idag och kolla på deras kök och få höra lite om hur dem jobbat och så. Ganska så trevligt. De tog inte så lång tid alls att vara där.
Vi fick åka med Wille, Sandras kille, dit från skolan. Inte alls långt alls men han skulle lämna av min bebis så vi passade på att åka med honom.
Efter de gick jag med Sandra tillbaka mot skolan. Hon bor ju bara en bit bort från skolan och jag skulle ju hit på a-torp så :P

Ikväll blir de att festa!!!
De ska bli roligt.
Jag och Nina ska bli hämtade av hennes mamma om ett tag och då ska jag fara hem och börja göra mig klar. Har ju inte varit hemma på ett bra tag nu. Känns nästan som att jag har flyttat hit ;)

PussKram

Ska jag strunta i skolan?

Jag känner verkligen för att göra de. Men jag ska inte. Har bara 3 lektioner idag så jag kan lika så fara nu när jag redan är uppe. Nina har sovit gott. Hon våldtog mig nästan när hon väckte mig. De gillas inte.
Hon ska följa mig till skolan. Ska få henne att stanna där :D Tror inte att de går men jag vill.

Efter skolan ska jag tillbaka till Nina. SKa vänta där på att hennes mamma ska hem från stan så vi kan åka med henne hem. Sen blir de att göra sig redo för krogen!!!!

PussKram

Ett streck i protokollet

Saknar att du alltid hörde av dig. Att du gjorde så jag kände mig speciell.
De jobbiga i de hela är att jag, min dumma jävel, har bygt upp känslor för dig. Innerst inne vet jag att de aldrig kommer att bli besvarade. De är det som gör ondast. De få stunder jag får med dig, försöker jag verkligen njuta av. Men de blir inte så många längre. Inte ens telefonsamtal. Du var och är mitt allt. De har du nog alltid varit om jag tänker efter...


Kärlek är ett starkt ord. Jag älskar dig är ännu starkare. Kommer jag någonsin våga använda dem igen?


(Bild från Tiara Smycken)


tiarasmycken.se

Den hemsidan (http://www.tiarasmycken.se/) har jätte fina halsband!
Har såklart fastnat för några. Tog bara ut några få som jag gillade!!





De har örhängen och vanliga hängen också!
Har tagit ut en av vardera som jag gillar!



Vill ni veta priser, beställa, eller bara själv kolla så klicka HÄR!


Jag har fastnat...


God Morgon

Jag hade en jätte bra kväll igår.
Bion var jätte bra. Eller andra filmen var bättre men den  här var inte dålig alls. Hoppade till någon gång här och där. Men den var helt klart värd att se.
Alla som jag skrev skulle me följde me!!!!
Alexander var snäll nog att komma till a-torp och hämta oss och efter bion köra tillbaka oss! Han är så snäll!!

Nu bör jag tvinga Nina att gå å äta frukost ¨så vi hinner göra oss klar innan vi ska till skolan. Jag ska iallafall hinna duscha innan vi far. Sen vore de ganska så bra om vi hann skriva ut gudstjänsten innan lektionen börjar också. Men vi får se hur de går med de.

   PussKram

Snart :D

Snart ska vi fara till hamn och se bio.
Alexander skulle me så vi fick åka med honom in till hamn. Han är så snäll.
Nina den segpoppen har inte tvättat håret än så hon gick just och gjorde de. Han kommer klockan sex å jag blir så stressad när hon inte är klar. Eller de spelar ingen roll vem de är, jag blir stressad när någon inte är klar. Hatar sånt.
Men snart far vi :D

Bilder från i sommras ;)

 
Hon har ingen aning om vad som väntar henne ;)


Haha lite panik hon hade där ;)
I'm bad ;)

Vaken igen

Har sovit hos Nina i natt. Skönt med sovmorgon kan jag säga er. Men i natt har jag bråkat med en av katterna. Pelle skulle ligga vid mina fötter i natt vilket jag inte tyckte var sådan bra idé. Jag sparkade på honom några gånger och flyttade på honom några gånger men han komme ändå tillbaka. Hoppas han inte får men för livet!

Nu ska vi snart äta frukost. Sen blir de att duscha och klä sig innan vandringen till skolan börjar. Har en kort dag idag så efter skolan ska jag tillbaka hit för att slappa. <ska nog jäta middag här. Vi ska tillbaka till hamn sen för att se på bio. Luftslottet som sprängdes. De blir jag, Nina, Lisa, Sandra och Wille. Kanske Alexander. Vi får se.

PussKram

Snö!?!?

Ja i morse när jag vaknade var de alldeles vitt ute. De hade såklart snöat. Inte roligt enligt min mening. Fast jag tar ju hellre snö än slask. Men hellre sommar än vinter :P
Skulle ju ha intervjuat Magda idag om hennes ledarskap men jag hade glömt papperet hemma så jag fick improvisera svaren på frågorna. Som tur är kunde jag de flästa. Har ju varit och kollat på när Magda leder gruppen så de var inte så svårt. Sen känner jag ju henne så de hjälpte också till med svaren :)


Sen har som dagen gått ganska så bra frammåt.
Åkte buss hem med Magda, Lina och Mia vilket typ aldrig händer. Alla slutar olika tider så....
Jag och mamma gick ut och gick efter maten. De var iskallt :S Vill inte göra om de i den här kylan.

Inatt blir de att sova hemma hos Nina. Behöver då inte stiga upp så tidigt i morgon till skolan. Nina går ju också skola i morgon så de blir typ perfekt ;) Vi ska också gå på bio i morgon. De blir jag, Nina, Lisa, Sandra och Wille. De kommer nog att bli trevligt. Alexander kanske följer, vi får se :) Gillar honom. Han gör en verkligen glad.
Bion är i hamn också så ;) Gillar de :D

   PussKram

RSS 2.0