Kan man vara trött hela tiden?

Jag tror inte jag har vaknat riktigt än. Känner mig jätte trött. Men så kan de vara ibland.

Eftersom att mamma jobbade till fem idag har jag varit barnvakt åt min syster ett tag. Vilket alltid går bra :P Blev lite sur på min bror. Eftersom att jag ska iväg på bio så måste mamma skynda sig hem för att laga maten. Hon skulle hämta Nicke efter träningen men alla skulle inte till hamn!!!! Nu tar de ännu längre tid innan mamma är hemma!!! Jag ska träffa de andra tjugo över sex.

PussKram

Bio ikväll


Ett tu tre!

Inte gråta, inte gråta! Du visste att de skulle bli så här. De hade du redan inbillat dig. Så varför fälla en tår?
Nu är de bara att glömma och gå vidare. Inte gråta, inte gråta!


Tummen ner

Jag gillar verkligen inte hur falsk du är!

Lätt påverkad

Jag hatar att inte ha kontrollen, jag vill veta allt. Jag vill kunna påverka min egna framtid. Allt som händer runt om kring mig. Jag är ett kontroll freak! Och jag behöver vara de för att inte bli galen. Men de är inte alltid att de funkar. I sådanna tillfällen blir jag galen! Jag tappar allt.

Var och handlade med mamma

Jag hittade lite saker.







Så nu ska de stickas och sminkas! ;)

Ikväll så ska jag fara till Linas syster Hanna. Vi ska ha typ tjejkväll. Tror vi skulle fara kring halv tjugo i sju. Jag tror de blir roligt!

Som sagt var jag å handlade med mamma. Hon hämtade upp mig efter skolan. Och de har varit så himla kallt ute!! Samtidigt så är jag jätte sjuk nu! Är jätte snuvig och känner mig svimfärdig när som helst! Inte roligt alls. Men jag ska ha roligt kväll ändå! Bara så att ni vet ;)

PussKram

Lyckan för med sig olyckan också

Man får inte vara glad och sväva på moln en längre stund. De är alltid någonting som händer, nått som sägs eller någon blick som görs för att allt ska ändras.
Förtjänar inte jag att vara lycklig? Lika lycklig som alla andra? Ett tu tre på de fjärde ska de ske!


Sitter hemma hos Nina nu. Vi var på vattengympan ikväll och de var en ny ledare som höll i de. Hon gjorde allt lite jobbigare. Eller man dog inte av de men de kändes i armarna kan jag säga er! Men de är ju de som är meningen också.

Imorgon blir de skola. Börjar 0930 så de blir att stiga upp tidigt på morgonen för att göra sig klar och hinna äta frukost innan vi ska gå. Nina börjar 0920. Jag har engelska, svenska och arbetsmiljö och säkerhet i morgon. Slutar 1310. Helt okej tid om ni frågar mig :P

Nej nu blir de nog sängen skulle jag tro. Är trött och vill inte försova mig som sist..

PussKram

Elin lagar middag



Tog fram lök och de frysna bröden



Tog fram de frysna burgarna så att de skulle hinna tina lite



Skalade och hackade lite potatis



De färdiga resultatet

Mamma tyckte iallafall att de var gott, de gjorde jag me. Hon hotar med att de här är inte sista gången jag lagar mat ;) Enligt henne får jag flytta hit förevigt och stå vid spisen xD


Sista lektionen

Ja nu sitter jag på skolan och har min sista lektion. Slutar 1440 tror jag. De är som lagomt.

PussKram

Roligt att utelämna folk?

Ni kan väl fråga iallafall?!
Jag är så less att bli behandlad som luft, de är sista gången. Sen finns de inget mer vi. Och de är erat val nu. De känns som att jasg aldrig är me.



Sitter nu i köket och har just ätit frukost. Känner mig mätt. De blev två mackor med smör, skinka och ost på + ett stort glas mjölk till. Ska snart ta och klä mig så att jag inte missar bussen. De vore ju lite tråkigt... Jag minns inte ens vad jag har för första lektion i dag xD När slutar jag idag? Mitt minne är inte på topp. De är -14.3 grader ute nu. Vill inte gå ut så tidigt då att jag måste frysa men de kommer jag nog att göra ändå kan jag säga er. I stan måste jag vänta en halv timme på bussen. Grattis!!

Ikväll blir de att fara å simma lite. Vi brukar ju simma i en timme, så de blir nog de idag me :P Sen efter de blir de vattengympa. Gillar de, konstigt nog. Ska dit med Nina vad jag vet iallafall.

PussKram

Film

Ja den här dagen har varit sådär. Skolan var bara jobbig, jag var trött och ville bara där ifrån. Men samtidigt ville jag stanna där ett tag till. De snöade så jävla mycke att jag trodde jag skulle dööö. Som tur var fick jag åka med Alexandra in till stan. Hon är jätte snäll, inte bara för att jag får åka bil men henne men de kanske ni redan visste :P

Efter skolan for jag hem till Emanuel. Vi pratade och de kändes bra. Vi kommer nog träffas fler gånger framöver :)

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska sluta jobba. Jag ska nämligen följa henne och handla lite på ica. Men hon jobbar och slutar inte förns klockan åtta så medans jag väntar ska jag se film.
När jag hängde tvätt igår såg jag att min bror hade en film jag velat se. Så jag lånar den av honom.
 Jag hoppas att den är bra :P Men de tror jag nog att den är.

PussKram

De har varit bråk inatt!!!

JA Nina sovde ju över här i natt. Jag har ju två täcken i min säng så de passar ju ganska så bra, vi får ett var. Men de dög inte för mig i natt!! Haha nej jag ville ha två. Hade tydligen snott Ninas ;) She like it!

Eftersom att jag tvättade igår har jag lite mer kläder att välja bland :P Men allt utom tröjjan jag verkligen ville ha idag är torr!!! Varför ska de alltid vara så?!

Jag har träningsvärk i höger arm efter simningen igår! Hur fan gick de till? Skrapade upp sidan av benet lite också igår. Blev jagad och ville inte bli tagen. Så vad gör man inte för att slippa bli tagen :P

Nej bussen går klockan nio så jag bör gå och göra mig klar. Vill inte missa bussen :P

PussKram

Hur kunde de här hända?

Jag har nu kommit hem från badhuset. Känner mig jätte trött och slut i hela kroppen. De var inte jobbigt att simma men jag tappade all ork när vi stod i duschen. Ville bara lägga mig ner och sova. Tvingade mig själv hem. De jobbiga när jag kommer hem är att jag måste hänga upp badkläderna, har inte gjort de än. Sen startade jag ju en tvättmaskin som blev klar klockan nio, tryckte på fördröjning så att den skulle vara klar när badhuset stängde, så den måste jag ju hänga upp. JOBBIGT!!!!!!!

PussKram

Har hunnit göra fler saker nu ;)

Har
* Hämtat tvätten
* Startat en maskin
* Packat mina badkläder

Jag känner mig duktig nu!


Solen lyser men hur lång tid tar de innan den går i moln igen?

Ja jag känner mig glad, ledsen, sprallig, förlamad och verkligen ensam på en och samma gång.

Jag hade en massa planer för vad jag skulle göra när jag komme hem. En gjorde jag xD
* Skulle plocka ihop all min tvätt i mitt rum
* Skulle tvätta lite kläder
* Hänga upp kläder
* Tvätta mer kläder
* Göra mat
* Packa badkläder

Jag har lagat mat och sedan suttit här vid datorn, känner mig laaaaat. Men ska snart fara iväg och simma i en timma. De känns bra.
Hur resten av kvällen blir har jag ingen aning om, de får bli en överraskning!

PussKram

Alexander är duktig


Sådär

Ja nu är jag hemma hos mamma.

Jag och Nina klantade oss i morse och försov oss. Vi vaknade när vi skulle ha börjat så de var bara att skynda sig! Men vi var på skolan en halv timme senare. Men vi hann inte äta frukost så jag var jätte hungrig innan de var lunch. Som tur var fick vi fiskpinnar på skolan och de är jätte jätte gott!

Jag har varit som slö hela dagen. Verkligen inte orkat göra nått. Tror de är för att jag försov mig. Men men. Jag har hunnit med att vara förbi hos pappa och ätit också. Korv å mackaroner, inte min favo men de funkar. Har börjat få jätte ont i huvudet så jag ska ta nå värktabletter och vila ett tag. Måste sedan upp till famor och mäta mig och sång. Måste också plugga tills i morgon. Men jag orkar inte...

PussKram

Ändrade planer

Jag stannar i stan hela kvällen och natten!
Nina tvingade mig att stanna här och sova här. Vi fick plättar till middag.
Jag har sett några avsnitt av Mysteriet på Greveholm. Länge sedan den gick på tv :P

PussKram

God morgon

Ja de blev inte mycket skrivet igår. Men jag har en anledning.
När jag komme hem från mormor igår träffade jag Lina och vi tog en prommenad, känns skönt att hon har lust att följa med mig ut å gå fast jag går lika segt som en snigel ;) Vi pratade lite om allt möjligt och ja de kändes bra. Sedan körde hon mig till stan. Jag skulle spendera natten hos Nina. Får lite dåligt samvete att jag inte bjöd med Lina in. Nog för att jag och Nina inte gjorde nått speciellt men ändå. Var så länge sedan jag var med Lina.

Jag å Nina såg serier å Nina somnade i sista avsnittet vi såg. Vi la oss sedan för att sova. Jag somnade snabbt men vaknade lika snabbt. Vaknande vid nio tiden tror jag. Inte trevligt, kunde inte somna om sen. Men nu är Nina också vaken, vi har ätit frukost/lunch och vid halv fyra ska vi in till stan så att Nina kan fota. De blir nog bra. Sedan tillbaka hit till a-torp för att chilla lite. Pappa ska hämta mig sen ikväll. Ska stanna hos Mamma en vecka till för att de inte är klara i lillkåken än.

Ja sådärför har jag inte skrivit så mycke.

PussKram

Nått är fel

Jag har slutat kunna sova? Vaknade åtta i morse å har bara legat och vridt på mig tills mamma väckte mig vid halv elva :S Inte roligt alls. Men jag sov gott den tiden jag sov iallafall.

Igår bestämde jag mig för att rensa min byrå med alla mina kläder. Jag tog lite kort som jag kan lägga in senare ikväll. De var inte bara lite kläder :S

Idag ska vi fara till mormor. Eller vi ska fara snart å jag sitter i handduk :S Jag får nog skynda mig lite. Mormor ska bjuda oss på lunch, surströming. De blir bra!

Vad som händer sen ikväll har jag ingen aning om :S Kanske bara en lugn hemmakväll? De var jätte länge sen jag var hemma på helgen!! Har alltid varit hos Nina.

PussKram

:'(

Jag hatar verkligen när jag tappar kontrollen över mig själv och bara slappnar av ordentligt. Många tårar då...

Tro de eller ej

Men jag gillade vattengympan. Jag ville inte fara på den men Nina tvingade mig!!! Men de var roligt. Så de blir kanske fler gånger jag far på de. Vi simmade också i ca 45 minuter också. De känns bra i kroppen nu kan jag säga. Man är alldeles trött och vill bara sova. Så de är precis de vi snart ska göra.

Har en lektion i morgon. Engelska i 50 minuter, vi får jobba hemma men jag kommer inte göra de om jag inte är i skolan så de är lika bra att fara dit. Ska äta lunch där med Sandra sen också. Blir nog bra.

Natti Natti
Sov Gott
PussKram

En hel natt med sömn!

Jag är så glad!
Fick sova en hel natt utan att vakna vid tre eller fyra. Tänka sig att de går :P Så jag känner mig utvilad idag. De är hur bra som helst ju!!

Var på ett möte om kroppen igår. Jag tycker inte de var så intressant. Men men. Jag missade att fara på vattengympa med Nina, vi får väl göra de idag istället :S Efter de där mötet så for jag på massage, eller inte direkt efter, klockan var nog närmare halv tio när jag for dit. Camilla följde mig, jag hittar fortfarande inte riktigt. Vet inte vilket hus de är :S Men de var så skönt att få ligga där på massagebänken och känna henne trygga undan all smärta. Känns bättre idag kan jag då säga.

Ja jag sitter hemma och väntar på att tiden ska gå. Bussen går 0920 så de är ju ett tag kvar :/ Men jag har iallafall tid till att sitta vid datorn, klä mig, borsta tänderna och ta på mig ytterkläderna innan bussen går :P

PussKram

Sovmorgon i morgon!

Jag är verkligen i stort behov av en riktig massage!!!
Jag måste simma konstigt, för mina axlar gör verkligen ont!! Mamma har masserat ena axeln lite men jag vill ha mer!! När jag får pengar blir de att lägga ut lite på en massage. De är behövligt kan jag säga er.

Var å simmade idag. De gick bra. Nina gjorde så att jag höll på att drunkna flera gånger. Hon fick mig att skratta när vi var på de djupa!!! Men som ni ser överlevde jag ;) Köpte iallafall mitt simkort idag. Så nu blir de att simma mycke! Jag å Nina ska börja simma 2 ggr i veckan. De är ju bättre än inget, eller hur?

Nu ska jag lägga mig på spikmattan ett tag och läsa. De är avslappnande kan jag lova er. Bör typ värma min värmekudde å ha den på axlarna, ska jag orka? JA!

PussKram

Köpa simkort idag?

Ja nu är de dags att snart fara å bada. Nina är så pepp så vi två far tidigare å simmar. Annars kommer hon att tjata på mig tills jag dör! Men de blir nog bra.

PussKram

Mord var i mina tankar!!

Jag ville helt klart döda Nina i morse!
Jag har sovmorgon och hon ringer å väcker mig 0722!!! Kunde självklart inte somna om. Låg bara å vred mig i sängen och väntade på att väckarnen skulle ringa. Eller jag somnade typ 10 min innan väckarn ringde så jag var ju helt klart död då. Men tänk glada tankar!!!!

Har nu tagit mig till skolan. Har min första lektion innan lunch, arbetsmiljö och säkerhet. Nina ska komma hit på lunchen så då ska jag slå henne, eller kasta mat på henne!!! Haha.

Ikväll blir de att fara och simma. De kommer nog att gå bra, de är ju alltid jobbigt i början men när man kommit igång blir de skönt.

Ska jobba nu så att Sandra slipper göra allt själv ;)

PussKram

Lycklig som fååå

Hejhejhejhejhej!!

Känner mig jätte glad idag, konstigt nog :P
Jag hade ju svenska nationella idag. När jag prövat talet för mig själv hemma så tog de 5,12 minuter. Men väl på skolan skulle Sandra ta tid på mig. Då tog de bara 3 min!!! Jag trodde jag skulle dö! Så medans alla andra i min grupp redovisade satt jag och görsökte komma på mer att säga. Vilket jag lyckades med!! Fick ihop 4,35 minuter ;) Jag klarade de! Men vi får se vad läraren tyckte om själva talet.

Magda räddade en stor del av min dag idag kan jag säga er!! Jag läste ut "Ljudet av ditt hjärta" igår. Vilket gjorde mig galen! Om jag fick välja skulle böckerna aldrig ta slut! Så Magda lånade sista boken åt mig, för den fanns inte inne på a-torp eller hemma i Skelleftehamn. Så jag vet då vad jag ska läsa ikväll ;)

Jag har börjat med en ny sak för att försöka gå ner lite i vikt. Jag får inte äta chips å godis å sånt + att jag inte får dricka dricka på vardagarna. Vilket tydligen har funkat ganska så bra. Har bara hållit på i en vecka så jag var till farmor idag och mätte mig igen. De visade sig att jag har förlorat 5 cm runt höfterna och runt midjan + 2 cm runt bysten!!! Go Elin!

PussKram

Vill verkligen ha en bra kamera...

Taget med min webb-kamera.







Vad?

Sitter och väntar på de som jag vet aldrig kommer att hända

Men de känns bra


Fortfarande kvar

Jag är fortfarande kvar i stan.
Jag och Nina tog oss in till stan och träffade Sara där. Vi gick runt lite innan vi gick vidare till Subway. Men de stängde just efter att vi fått beställa så vi tog våra mackor och gick ut å satte oss och åt. De kändes lite lite lodis aktigt. Men men.

Jag kollade när min buss gick när vi hade ätit klart och den skulle gå om 1 minut. Jag lämnade mina saker i Mats bil eftersom att han skulle hämta Nina igen, så de fanns ingen chans att jag skulle hinna med den. Den andra bussen skulle inte gå förns 1740. Så mamma och min morbror ska komma hit och hämta mig när de har bogserat in mammas bil. Så de är någon timme bort. Ska under tiden försöka skriva mitt tal medans Sara och Nina sitter i Ninas säng och ser skräckis xD.


Mina fingrar har börjat att svälla igen, men inget kan förstöra min dag idag! Jag är så glad!!


PussKram

Hem idag

Ja nu ska jag snart fara hem. Kommer helt klart att sakna att vara här. De gö jag typ varje gång jag far hem. Saknar Nina direkt jag far hem. Jobbigt läge.

Måste packa ner mina saker jag har dragit fram, vilket inte är så mycke vilket är ganska så tur. Bara en ryggsäck och en handväska. De kommer nog att bli bra.

Ska följa Nina en sväng in till stan och äta middag med Sara. De blir jätte bra. Blir nog att ta bussen hem senare. Eftersom att mammas bil har pajat å farmors bil verkar också ha blivit trasig :S
Kanske mitt fel? JAg är ju inte så teknisk av mig ;)

PussKram

Ny duschad

Heej!
Har sovit gott i natt, men vaknade för tidigt. Klockan åtta vaknade jag och behövde gå på toa + att jag var tät i näsan så jag kunde inte andas!! Gissa om man gillar livet just då? Nina sov som en snarkande katt. Ganska så sött :] Men där vid elva steg vi upp, gjorde lite frukost och åt. Sen har vi bara legat här i sängen med varsin dator och spelat uno på king. Ganska mysigt.

Jag har nyss duschat, bör klä mig. Sitter i underkläder och handduk. De är mysigt de me. Får se vad dagen/kvällen vill ska hända. Jag hoppas på en myskväll. De känns mysigt. Kanske se en film eller 10 :P

PussKram

A-torp är mitt hem för helgen

Ja de blev så att jag spenderar helgen här i stan. Var igentligen tänkt att jag skulle fara hit i morgon men då såg Nina en film så hon vågade inte sova ensam i natt. Å snäll som jag är ställer jag upp på att fara hit en dag tidigare. Hon mutade med massage ;) Klart man inte säger nej till de ju!
Farmor var snäll som vanligt och ställde upp på att köra mig till stan. Jag fick också låna hennes symaskin och laga mina byxor. Och MAMMA om du läser de här så lagade jag mina egna byxor!

Vet inte vad som händer ikväll, jag är typ redan redo för att gå å lägga mig för natten. De är fan illa!! De är fredag och då ska man vara pigg å kry ju! Men inte de inte! Lite irriterande.

PussKram

Länge sen

De var länge sedan jag var så här trött kan jag lova er. Ställde om larmet flera gånger bara så att jag kunde få sova lite längre. Men efter 30 min var de dags att stiga upp. Känner inte peppen för att fara till skolan direkt. Vi ska nationella på engelskan men jag minns inte vilken del, men igentligen bryr jag mig inte heller.

När jag kommer hem idag ska jag och Mamma gå ner till ica å handla lite. Eftersom att våran bil är trasig så kan vi inte handla så mycke. Vi ska ju orka bära hem de också ;)

Tror de blir en lugn helg i helgen. Är så trött. Behöver sova och plugga lite i helgen. Hoppas bara jag får tummen ur och gör de! Städa vore inte heller helt fel att göra.
Nej nu ska jag ta på mig sockar å borsta tänderna innan jag far till skolan!


PussKram

Hemma för kvällen

Ja nu har jag varit och tagit mig en simtur på en timme. De var jobbigt första kvarten sen gick de som bra. När vi skulle upp kändes de som att jag lätt skulle kunna fortsätta ett tag till. Ganska så konstigt men.

Nu har jag tänkt lägga mig i sängen och se Harry Potter och hemligheternas kammare. Har inte sett den på evigheter. Såg första filmen, Harry Potter och De vises sten, i tisdags. Beställde hem dem förra veckan så i måndags hade de kommit.
Sen blir de att läsa lite ur ljudet av ditt hjärta innan jag somnar + lite spikmatta :P Kommer sova gott inatt ;)

PussKram

Hemma för stunden

Har nyss mer eller mindre kastat i mig maten! Inte bra alla!! Vad fan hände med de där att man ska äta i en kvart?! Ja de blåste nog bort. De blev bullens pilsnerkorv och makaroner till middag. De var gott. Iallafall de lilla jag hann smaka innan de var nere i magen.

När jag komme hem försökte jag tänka ut nått jag skulle prata om på nationella men jag vet inte om jag komme på nå bra att skriva om. De blev mest svammel. Men han får nöja sig med de för tillfället. Ska skriva själva talet senare till helgen tror jag. Kanske börja med projektet samtidigt?

Ska snart börja packa mina badkläder. Om jag hittar dem?! Tror jag vet vart de är. Men jag är inte säker. Panik i högsta grad. Jag känner mig så stressad ska jag säga. Måste hinna förbi pappa också och hämta ett lås till skåpet på badhuset. Vill inte lämna mina saker olåsta förstår ni. Men de löser sig nog skulle jag tro.

PussKram


Snart slutar jag

Om en halv timme är de dags för mig att bege mig hem. Ska promenera in till stan hade jag tänkt. Får då gå med Sandra en bit också. Känns trevligare än att gå helt själv. Får se om jag lyckas komma in till stan just i tid till att de går en buss hem. Brukar ha sådan tur.

När jag kommer hem ska jag laga mat åt mig och sedan packa badkläderna. Blir att fara och simma i kanske en timme idag. De kommer nog att bli skönt. Att få röra på sig lite istället för att bara sitta hemma. Sen är jag kommer hem från de måste jag verkligen göra svenska nationella pm:et. De ska vara inne i morgon och jag har inte ens börjat. FAN!! Hatar att jag är så lat när de kommer till skolarbeten!!!

PussKram

Har ju glömmt visa er en sak!

I tisdags gick jag å mamma runt på stan ett tag och vi gick då in på ur och penn och jag hittade såklart tre par örhängen!! De var ju också 50% på alla smycken så jag klagar inte alls ;)

 
Ordinarie pris var 59 kr på de här. Gillar dem ganska mycke, men de är för lätta för min smak. Jag gillar örhängen som är ganska tunga ;)


De här tycker jag också om jätte mycke, förutom tyngden, och de kostade 49kr i orginal pris.


De här gillade jag mest!!! De var bara så snygga!! Å de är lite tyngre än de andra men inte riktigt så tunga som de bör vara ;) Ordinarie pris på de här var 59kr.


Nu ska jag bege mig till bussen och sedan till skolan :P
PussKram

Känner mig död

Jag har iallafall sovmorgon idag vilket jag hade i tisdags och onsdags också :P Jag känner mig nöjd. Har sovmorgon till klockan 1205 idag ;) Vilket jag gillar ganska så hårt.

Ska snart hoppa in i duschen sedan göra mig brunch hade jag tänkt. De blir nog bra. Ska försöka hitta nå kläder jag kan ha på mig idag också. De är så svårt å välja :/
Sen när jag kommer hem idag så ska jag laga middagen och sen fara å simma. De kanske blir bra. Vi får se om jag har pengar till de alls. Annars ligger jag risit till.

PussKram

Lever än

Ja igår var jag på skolan som vanligt, inget speciellt hände förutom att vi fick sluta tidigare, mina fingrar svälde och jag fick kliande utslag på mina ben. Mamma skulle komma till Sandra efter skolan och hämta mig men bilen pajade. Vi lämnade den i parkeringsgaraget, gick på stan å handlade och åt mat. Efter de skulle vi försöka ta bilen hem. De tog en EVIGHET!!!!! Vi var tvugna att köra i 2 min å sedan stanna i 5 min för att bilen inte skulle koka. I ursviken komme Kossan och bogserade hem oss. Senare på kvällen for jag å Mamma in till akuten med mina utslag. De var typ lika stora som en 5 krona! Jag fick några kortisontabletter(?) och fick sedan fara hem. Nu kliar de inte, eller kanske lite, men inte ens i närheten av vad de gjorde igår.

Ikväll är de jag som ska laga mat. Mamma jobbar till fem och ska sedan ha syjunta(?) klockan sex så hon har lite ont om tid. Så snäll som jag är ställer jag upp och lagar maten så den är klar åt henne nåär hon kommer hem.

PussKram

En dag avklarad

Ja nu är första skoldagen över. Den gick ganska så bra. Jag hade 3 lektioner idag vilket inte var så jobbigt. På keramiklektionen fick vi göra egna stämplar som vi ska märka våra saker vi gör. De var ganska så chill. Mitt i lektionen gick brandlarmet. Vilket inte gjorde så mycket.

For hem till pappa och åt middag sedan tillbaka hit till Mamma. Sitter nu här helt själv. Ganska så skönt om jag får säga de själv. Har varit hos farmor och pratat med henne ett tag, de är alltid lika trevligt att vara med henne.

I morgon har jag sovmorgon vilket jag gillar. Måste bara kolla upp bussarna och när jag börjar på morgonen. Eller de blir inte morgon när jag börjar men ;) Hehe.

PussKram

Jaha!

De blir att fara till skolan idag. Hoppas att bussen inte är sen och att jag inte börjar må illa!

PussKram

Hemma från Umeå

Jepp. Men jag önskar att jag kunde säga att sltet på mitt jullov varit bättre. Mådde dåligt hela tiden vi var där typ :S Spydde två gånger. Inte trevligt alls.
Men jag kämpade mig ner på stan ändå. Jag hittade ingenting såklart men Nina hittade en tröja och ett par skor. De var jätte fina! Igår kväll så skulle vi igentligen se på bio men de fanns inga platser så vi besökte Hemmakväll och hyrde några filmer istället. Trevligt de me kan jag lova er. Förutom illamåendet har helgen varit jätte bra.

Imorgon är de första skoldagen. Känner inte peppen alls eftersom att jag ska börja en ny kurs och jag har ingen aning om vart jag ska gå. Eftersom att jag åker buss så kommer den säkert vara sen, måste hinna fråga i luckan vart jag ska å när jag väl har kommit till klassrummet är jag seeeeeen!!!
Känner ni peppen?!
Fast jag bara kanske ska fara. Vi får se hur jag mår i morgon. Har mått konstigt hela dagen idag. Hoppas de går över. Vill inte vara hemma i magsjuka :S

Som ni kanske har förstått så har Pappa fixat min dator så den lever igen! Vilket jag älskar! Har varit utan den en hel helg å de är alldeles för länge, eller jag kan vara utan dator ett längre tag om jag får välja de själv.

Måste lägga mig nu. Ska läsa lite i tredje boken, Ljudet av ditt hjärta, innan jag somnar. Ska lägga mig på spikmattan också ett tag. Väckaren ringer halv sju i morgon skulle jag tro! Grattis!

PussKram

Typ sjuk...

Gillar inte hur min natt eller hur min morgon har varit.
Hela natten har jag legat och konsentrerat mig på att inte spy. Att försöka andas. Men direkt jag rörde på mig mådde jag bara sämre. Men sen i morse gick de inte längre, jag fick skynda mig till toan. Tog mig sedan en dusch och mådde bättre men jag hatar verkligen bara att spy. Började såklart att gråta. Haha.
Gick sedan och la mig, sov någon timme. Jätte skönt, men när jag vaknade trodde jag att jag hadde sovit i ett helt dygn xD Var helt säker på att de var söndag men sen kollade jag på mobilen och såg att de stod lördag. Blev glad.

Jag och Nina for till stan senare. När jag var helt säker på att jag inte skulle spy nå mer. De var varmt ute och ännu varmare inne i butikerna. Jag ville mest bara gå ut ur butikerna och vara ute.
Vi skulle ju ha gått å sett avatar i 3D men de fanns inga platser åt oss. Så de får vi ta en annan gång skulle jag tro. Vi gick till hemmakväll och hyrde filmer istället. De kommer nog att bli bra.

PussKram

Så mätt!!

Vi åt tacos till maten och jag tror att jag ska spy snart! Åt 1½ bröd med innehåll, de var alldeles för mycke för min mage :S
Menmen, vi är snart helt redo för att fara, vi ska packa de sista bara. Tror vi ska börja dra oss in mot stan där vid fem tiden. Nina ska springa några ärenden på stan innan vi far, hoppas vi hinner!!

Ha en bra helg!
PussKram

Har inte kunnat uppdaterat

Jag bestämde mig för att ta med mig min dator, vilket jag ångrar nu, för den funkar inte! Man måste ha en kod för att få igång den som inte jag har. Grattis säger jag bara.

Igår for vi till ica maxi och handlade, hittade ingenting jag ville köpa så jag for därifrån med tomma fickor. Vilket bara är bra för min ekonomi ;) Gjorde inte så mycke på kvällen sen. Tog de bara lugnt.

Idag ska vi fara till umeå, Nina och jag. De ska bli roligt tror jag :P
Vi ska köpa saker å saker å saker. Sen ska vi på bio också. Kanske bli avatar i 3D. De vore roligt.
Har nästan packat alla mina saker jag ska ha med mig. Blir en ryggsäck och en handväska som är stor. Jag ska ju alltid överdriva med packningen :P Inget jag kan rå för ;)
Men Nina ska ha med sig sin dator och sitt internet så jag kommer kanske kunna uppdatera lite därborta. Har med mig kameran men ni vet ju hur bra jag är på att använda den, glömmer oftast bort att jag har med mig den xD

PussKram

Hur ska jag göra?!

Kan inte bestämma mig om jag ska ta med mig datorn eller inte! Vill verkligen ta med den men jag tror inte att den ryms! Får typ bära den under armen! xD

Men nu ska jag iallafall stänga ner datorn och börja rör på mig. Ninas pappa är hos min farmor som bor här brevid. Så de är inte så långt att gå ;)

PussKram

Snart bär de av till stan

Heej på er.

Har inte sovit så gott i natt. Har varit jätte tät i näsan + att Nina låg och snarkade!!! Trodde jag skulle bli galen på henne! Men efter ett tag så slog jag henne hårt så att hon vaknade och vände på sig. Helt perfekt om man frågar mig. Jag var också barnvakt idag. Min bror hjälpte till också. Han steg upp på morgonen men Linnea så att jag fick sova. Sedan tog jag över. Gjorde lunch, duschade henne, fast hon klädde sig själv. Har busat med henne typ hela dagen. Hon skulle på kortis så taxin komme å hämtade henne vid kvart i fyra. Den var typ inte sen idag. Helt otroligt!!!

Efter middagen blir de att fara hem till Nina i stan. Ska stanna där tills på fredag sen ska vi två sätta oss på bussen till Umeå och spendera helgen där. De kan nog bli bra. Om jag har fattat de här rätt så ska vi fara och se på bio i morgon kväll och se avtar. Hoppas den är bra! Annars blir jag galen. Självklat ka vi på stan på lördag. Har inte så mycke pengar att spendera men man kan ju annars bara kolla :) Hem på söndag och packa sakerna till pappa och sedan dra dit och göra sig redo för skolan som börjar om på måndag. Känner ingen pepp direkt.

PussKram

De blev en dag av de här me

For ju som sagt till stan i morse. Vi svängde förbi a-torp och hämtade upp Nina. Hon måste ju självklart följa me! Väl på stan så stod jag och Nina utan för bokia och väntade på att de skulle öppna xD Haha kändes lite tant-varning på de kan jag säga. Men när de väl öppnade sprang vi nästan in för att få lite värme. Jag gick direkt till ungdomsdelen och letade upp böckerna jag skulle ha. Ville ha alla i pocket format. Alla utom sista fanns i pocket och den kommer inte komma ut i de formatet förns till hösten!!! Jag kommer att bli galen om jag inte får läsa sista boken förns då!!!

Vi gick sedan och handlade lite kläder. Jag hittade ett par byxor, 3 par trosor och en b-h. Helt klart nöjd med dagens shopping. När vi komme hem till hamn tog jag och Nina oss en promenad innan middagen kändes skönt.

Resten av kvällen har vi legat som döda fiskar i sängen och sett på film. Vi såg Stolthet och fördom. Tycker den är jätte bra. Vi har också läst gansa så mycke. Är redan på sidan 106 i boken :P 4,25% av hela ;)

PussKram

Kolla på nummer 1!


Vaken?

Tror inte att de är sant. Jag är vaken före fan idag. Vi ska ju till stan och handla lite. De är ca -17 grader ute. Gissa om kallt :S Känner inte peppen på att vara ute direkt.

Igår låg jag ca en timme på spikmattan xD Hahaha var så inne i boken att jag inte kunde sluta läsa och sätta mig upp. Men de var ganska så skönt. Jag läste ut boken igår också. Klockan blev nog halv tre innan jag var klar, men jag gjorde de :P
Nej nu ska jag klä mig så att de inte blir arga på mig för att jag inte är klar!

PussKram

En avslappnande stund

Hade tänkt att jag skulle försöka få min kropp att slappna av och blir lite mer trött. Och ett bra sätt att göra de på är att lägga sig på spikmattan med en bra bok.



Själv så tycker jag att de är skönast om man ligger med naken rygg när man använder den här. Har man en tröja känns de nästan ingenting. Men de är ju olika beroende på vad man är för person :)

När jag städade igår kväll hittade jag ett halsband som jag älskade när jag var yngre. Jag hade de på mig hela hela tiden. Tog aldrig av mig de.





Tog bilder ändå på armbanden jag har pysslat med ikväll.



De här är de som inte rikgit är klart än. Blir nog att kanske fortsätta med de i morgon om jag får tid över :)

PussKram

Nästan klart med allt jag hade tänkt mig

Har äntligen dammsugat och torkat av skrivbordet. Även där jag har alla böcker. Gjorde en ommöblering där. Men igentligen skulle jag vilja ha en egen stor hylla för bara mina böcker. Rymmer inte så många fler kan jag lova er. Vilket är tråkigt. I morgon kommer jag ganska så säkert att köpa 3 nya böcker. Har bara 123 sidor kvar i Om jag kunde drömma. Hade tänkt hinna läsa ut de få sidorna ikväll.

I morgon blir de att stiga upp tidigt. Vi ska fara till stan och Mamma ville göra bort de på morgonen för att hon ska till vårdcentralen sedan vid två tiden. Nina ska följa med så de blir nog att jag och hon stannar kvar ett tag till efter att mamma åkt hem. Nina ska sedan följa med mig hem och övernatta här. De kommer nog att bli bra ska ni se.

Har suttit och pysslat lite nu ett tag. Eller de är säkert några timmar jag ahr suttit med de. När jag fyllde år fick jag några pyssel-saker. Man ska göra sina egna armband. De är köpta på Panduro. Är klar med ett och har de som är mest pyssligt kvar. Gjorde halva på de sen orkade jag inte mer. De var jätte pyssligt ska jag säga er. Om jag blir klar med de i morgon ska ni få se hur de ser ut.

PussKram

Komme ju på att jag hade med mig kameran

Ja på nyårs var kameran me, inte för att de blev så många bilder tagna med. Tänkte att jag kunde lägga ut de få bilder jag har :P






Tryckte på avtryckaren i ett perfekt ögonblick, Mia fick inte gäspa klart ens ;)





Nu kommer tre bilder på Nina som hon tagit själv. Jag har en liten historia om dem.



Nina ville visa alla att hon inte spytt. För när hon gör de så for hon prickar i hela ansiktet.



Någon trodde att hon hade prickar i pannan så hon var ju tvungen att visa att de inte var sant.



En glad Nina som just bevisat att hon inte alls spyr varje gång vi festar! Duktigt tjejen!!!

Nu kommer de två bilder. En bild på Ninas söta katter och en bild som är på nått jag inte vet vad de är :S

 

PussKram

Fick konstigt nog ett il

Jag hade borta mitt block där jag skrivit om dig, där jag försöker få ner allt jag inte kan ha kvar i huvudet. Jag letade i alla påsar i mitt rum vilket är många! Men efter många påsar senare hittade jag de. Jag ville veta vart de var för jag ville skriva ner mer saker. Men nu när jag hittat de vill jag bara bränna upp de. Får låta de ligga nära så att om jag vill skriva igen så är de i närheten iallafall. Tror att jag ska skriva ner allt i den. Verkligen allt. Både bra och dåliga saker. Annars brukar man skriva de man vill läsa eller hur man tyckte de skulle vara.

Har helt vänt på dygnet nu. Är inte trött alls :S Så jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Kan inte hämta dammsugaren och dammsuga nu direkt. Nog för att de skulle behövas. De blir att gå ut med en massa skräp i morgon också. Ska försöka vara duktig. Men i morgon kommer jag inte alls att känna mig motiverad. Så vi får se hur de blir.

De blev som ni kanske fattat inte att fara till stan. Nina sov istället. Jag såg en film på femman och efter de såg jag Hp-fenixorden med mamma och broder. Sen somnade jag i soffan ett tag. Riktigt duktigt....

PussKram

Snart bär de av mot hamn

Yes jag ska lämna mitt andra hem för den här gången. Har ju bott här sen nyårsafton :P Pappa ska komma och hämta mig. När jag väl kommer hem måste jag packa ner alla mina saker och sedan hoppa in i bilen igen och fara hem till mamma. Men hon jobbar till klockan fem så de blir att vara "barnvakt" tills hon kommer hem. De blir pizza till middag så jag behöver inte ens laga maten :P Ibland har man tur ju :P

Ikväll blir de kanske att bara ligga hemma och läsa min bok. Vilket jag skulle gilla. Eller fara tillbaka hit och se film med Nina och Janine. Vi får se hur de blir med den saken.

PussKram

Hemma (Ninas place)

Vi har idag varit väldigt trötta kan jag säga. Vi vaknade där vid två tror jag. Men vi steg inte upp förns klockan var fem halv sex. Eller där i mellan åt vi nudlar sen la vi oss igen. Var igentligen pigg när vi hade ätit men la mig ändå med Nina å somnade. Efter de var jag ännu tröttare än vad jag trodde var sant!
Lite senare for vi till Sofie och spelade lite spel. De var trevligt. Men endel drack lite för mycke! Inte bra alls.

Vill typ ligga uppe hela natten och läsa min bok! Är så galet kär i den, kan inte lägga ifrån mig boken ju!

PussKram

Varför mig?!

Jag är så trött! Vill bara sova vidare i typ en evighet, så trött är jag!
Men de går inte, måste vakna till och börja leva, andas och prata.
Vill äta nått, är hungrig. Ge mig frukost? Nina?

Fest idag me igen. Vi ska vara i varuträsk tror jag. Hoppas bara att Magda kan hämta oss, annars är vi risigt ute. Vill inte sova över där när jag har jätte problem att sova borta. Eller borta och med en massa människor jag inte känner.
Ska försöka hitta mig nå frukost i Ninas kök snart!

PussKram


På tiden?

God Natt!

Fan också

De blev krogen ikväll. Vilket betyder att jag drack ikväll. I morgon är de fest, vilket betyder att då har jag haft tredagars. Vilket kommer att vara så jobbigt för mig i slutet av helgen. Men vi får se om de blir att jag festar i morgon, kände inte för de alls.


Känner mig busig!!!


Innom mig pågår en strid. Vad händer om jag vinner? Eller förlorar?
Jag vet ingenting av de. Jag vill bara kunna radera ut minnen och ersätta dem med andra som jag skulle ha gillat bättre, som inte skulle få mig att vara ledsen eller nere.
Men just nu tänker jag bara på saker jag inte bör tänka på, saker jag skulle ha lämnat för länge sen. Men de är helt omöjligt. Måste försvinna in i bokens värld snart, snarast, nyss!!


Kan man vara kär i saknaden?

Som ni kanske förstår så sover jag hos Nina en natt till. När vi vaknade i morse började städandet. Nina gjorde typ de mästa, känns lite dåligt, skulle ha hjälpt till mer! FÖRLÅT! Sedan for Magda och Lisa med bil nummer 1. Lina ville vakna till lite mer så vi satt och kollade på olika länkar!



Den HÄR länken är inget för de som är känsliga tittare.
När vi for hem så for vi till farmor och åt pizza. Jag tog mig en dusch och bytte kläder. Vi såg på snålvatten och jäkulskap. De var bra som vanligt. Efter de hämtade vi Ninas katter som mer eller mindre stack hål på Nina ett fler tal gånger. Vi for sedan hem till min pappa, jag skulle hämta underkläder och säga hej till pappa. Efter de bar de av till stan för att städa de sista och sedan börja dricka!! Blev hämtade och körda till Olles.

Ja de är min kväll ungefär. Får se hur länge vi blir vakna ikväll.

PussKram

Jag lever

Jepp. De blev en tuff kväll igår. Vi la oss inte förns vid fem tiden och så upp vid två ;)
Vi kanske tar oss hem om ett tag vi får se :P

PussKram

Helt seriöst!!

De är nu ett nytt år och vi har nyss varit ute och skålat! Jag är för nykter, jag fryser!!!

PussKram

RSS 2.0